Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 19:28
Va spuneam in alt topic, de actualul meu ex, sau ce o fi... ca nu mai stiu. Ideea e ca pt mine e clar ca o sa ma car de la el de tot, dar deocamdata imi astept apartamentul (mai cateva zile) ca sa ma pot duce acolo cu catrafuse cu tot si pt totdeuna. relatia noastra e rece cam dupa Pasti incoace, eu i-am zis ca plec de la el (asta si dupa ce el mi-a zis sa ma car). Faza e ca stiu ca s-a terminat, eu de o sapt stau mai mult singura in apartamentul alor lui, in timi ce el sta la sat cu ai lui si vine doar in vizite. Pe mine nu ma ia acolo, oricum nici eu nu ma duc, ca ma enerveaza ma-sa, Mamicuta s-a bagat prea mult intre noi si se pare ca o castigat de data asta.
Ce ma fac eu sa nu raman cu imaginea de persona non grata in ochii lui si alor lui? Pt ca mie nu ji se pare sa fi gresit asa de grav, poate doar ca i-am permis prea mult maica-sii sa imi dea sfaturie ei "pretioase", etc.
Ce ziceti? Eu sapt viitoare ma mut (s-a oferit sa ma ajute el la carat) si peste 2 sapt ma car din tara, aveti idee ce sa-i zic asa ca de ramas bun, ceva sa-l atinga, sa-l doara...
Si inca ceva, eu banuiesc ca are o femeiusca pe la ma-sa pe la sat, ca tare ii ard talpile sa stea numa pe acolo de la o vreme...
Idei?
Ce ma fac eu sa nu raman cu imaginea de persona non grata in ochii lui si alor lui? Pt ca mie nu ji se pare sa fi gresit asa de grav, poate doar ca i-am permis prea mult maica-sii sa imi dea sfaturie ei "pretioase", etc.
Ce ziceti? Eu sapt viitoare ma mut (s-a oferit sa ma ajute el la carat) si peste 2 sapt ma car din tara, aveti idee ce sa-i zic asa ca de ramas bun, ceva sa-l atinga, sa-l doara...
Si inca ceva, eu banuiesc ca are o femeiusca pe la ma-sa pe la sat, ca tare ii ard talpile sa stea numa pe acolo de la o vreme...
Idei?