Setari Cookie-uri

Existã dragoste la prima vedere?

Existã, vã spun din experienþa proprie. Te poþi îndrãgosti de un bãrbat pe care îl vezi atunci pentru prima oarã. Nu îl cunoºti decât parþial, dar intuieºti cã este Alesul, cel care corespunde pe deplin standardelor Bashert - perechea idealã/ sufletul geamãn.
Care este misterul iubirii-fulger? Probabil este vorba de compatibilitatea fizicã ºi intelectualã. În cazul meu, aveam aceeaºi origine etnicã, un trecut comun, acelaºi coeficient de inteligenþã, aceeaºi profesie, eram amândoi la fel de atractivi fizic ºi aveam aceleaºi credinþe ºi valori. Aparþineam numai de generaþii diferite, el fiind mai vârstnic.
Acesta este un caz oarecum particular, care demonstreazã cã iubirea la prima vedere existã. Partenerii trebuie sã se înscrie în anumite standarde mentale. Dacã relaþia nu se oficializeazã, înseamnã cã cei doi parteneri nu se îndreaptã spre acelaºi þel. Destinul unuia îl îndreaptã într-o direcþie, iar destinul celuilalt în alta. Dar este foarte posibil sã se întâlneascã la antipozi.
ileanaadrianastan
Postat pe 22 Mai 2009 14:59
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20903/Iubire-la-prima-vedere/1.html
yumy
Postat pe 22 Mai 2009 15:02
Stimta Ileana, deschizi subiecte care sunt oarecum ciudate ,cum este cel referitor la "Misteriosul test de personalitate ocean".
Ce vreau sa spun este ca noi, oamenii care nu sunt foarte bine upgradati in ceea ce priveste IQ-ul, nu pre le putem pricepe, si din aceasta cauza, nici nu-ti dam niste raspunsuri adecvate.
Dragostea la prima vedere este, dupa cum bine spuneai, conditionata de IQ, iar cum aceste doua litere, la noi se transforma in trei BMW, sau tot doua A6, iti poti bine da seama ca mesajul tau initial, in aceasta faza, devine corupt, iar odata cu el si dragostea care chiar daca este la prima vedere, punctul focal nu este acelasi ca si in cazul tau.
Asadar, vreu sa mai deschizi niste topicuri despre ochelari cool, codite atractive, pantaloni mulati, cabinete de albire a dintilor si nu in ultimul rand, ce este mai iportanta...stanga sau dreapta.
De care din ele ne putem lipsi si daca creierul invatat cu mai multe litere decat IQ este mai adaptabil decat cel mai brun, adica cu un IQ rosu, gata sa explodeze...
jenesaispas
Postat pe 23 Mai 2009 23:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ROMANCA NEBUNA?+SE LEAGA DE SPANIOLII? 3 De la: FRN 9 Iunie 2010 19:50
vreau o tipa careia sa-i placa preludiile lungi ! 18 De la: sorin_1973 1 Martie 2015 20:34
compatibilitate 4 De la: catyboy69 1 Aprilie 2010 19:42
Ma cauta numai cand e beat! 49 De la: Cassey 13 Mai 2009 14:04
Caut iubita pentru un bun prieten 25 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 01:31