Setari Cookie-uri

Free Caffe 2(un regalo ai miei amici)

cam pretentioasa ,,,nu-ti se pare???
flori cu sot ,fara sot????
aici se ofera flori dupa cum vrei
tu ca ai dat doar 13 pupici ,,,te reclama careva ca nu lai pupat si pe el ,,,,poate ca aici suntem mai multi sau nu ti-ai dat seama???
oricum pupic mare si fi binevenita in aceasta comunitate,distreazatesi bea cafea cata poti
salutareeeee lumeeeeeee.poop la toti
sarutama
Postat pe 1 Iunie 2010 16:51
saluuuut saluuuut cafeneaaaa ....pooop pentru toate gagicile si bunaciunile.... si pe ovi

...o zi cat mai faina si TRAIASCA BEREAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
freakyyy
Postat pe 1 Iunie 2010 16:54
esti simpatic ,chiar m-ai facut sa rid ...nu ,nu sunt deloc pretentioasa chiar a fost o remarca sub forma de gluma ,doar ca sa ma iau un pic asa de Ovidiu ptr ca trebuie sa recunosc ca am asa o slabiciune fata de el observ ca este foarte iubit in aceasta cafenea si ma gindesc ca asta datorita faptului ca etse un om de caracter si bun simt ...asa ca te rog nu te agita asa ca un pepsi ca este pacat si ...ai putea avea probleme cu tensiunea si este pacat ,iar pupicii nu i-am trimis numai ptr Ovidiu ci ptr voi toti de aici din cafenea .Iti doresc o seara minunata si la toti cei care sunteti in aceasta cafenea

Postat pe 1 Iunie 2010 19:16
salutare tuturor .va pup si .va las un clip , din prietenie pt voi . http://www.youtube.com/watch?v=jpKsjpkeu4Y&feature=player_embedded.....de ziua copilui celor ce inca se mai simt copii macar in suflet ..se spune ca in fiecare dintre noi exista un copil..
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 20:33
salutare tuturor .va pup si .va las un clip , din prietenie pt voi . http://www.youtube.com/watch?v=jpKsjpkeu4Y&feature=player_embedded.....de ziua copilui celor ce inca se mai simt copii macar in suflet ..se spune ca in fiecare dintre noi exista un copil..
crisalidda
crisalidda
crisalidda
scz ca am postat de atatea ori...

crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 20:34
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-01 16:26:41Buna ziua cafenea ,iti multumesc Domnule inca o data ptr primire in aceasta cafenea nu vreau sa perii pe nimeni si nici sa par ridicola ptr unii sau ptr altii dar ...de aici de la mine de la Cluj asa se obseva ca esti un om educat si cu bun simt ,si eu sper sa ma simt bine in aceasta cafenea .Iti multumesc foarte mult ptr flori imi plac foarte mult florile ...chiar daca sunt ele virtuale ...dar am o remarca pe care trebuie sa o fac ...DOMNULE si sper sa nu fie cu suparare ...dupa cite stiu eu si cunosc cind oferi flori la cei vii le oferi fara sot iar la cei morti cu ...sot !!!...eu totusi sunt VIE NU MOARTA .Oricum iti multumesc esti un dragut ,iti doresc o zi faina si la toti cei din aceasta cafenea si nu in ultimul rind la toti cei care aveti copiii sa va traiasca sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei !!!

ei...si tu acu`...ai numarat repede florile!!! ...eu...cu gandu` la pupici...pt florile oferite...nu le-am mai tinut numarul!!
si...da ...e indreptatita remarca ta...Doamna!!!...n-azm vrut sa iasa asa...dar...ma mai intimidez si eu...cand vad o Doamna...prin cafeneaua noastra!!
mai ales cand e si...isteata si frumoasa!!!!(a se citi...simpatica!!!)
deci...bun venit si...sper ca data viitoare sa ofer mai multe flori...dar...numai la schimb cu ceva...macar...neshte pupici...acolo!!!
eu_ovidiu
Postat pe 1 Iunie 2010 21:40
De la: freakyyy, la data 2010-06-01 16:54:04saluuuut saluuuut cafeneaaaa ....pooop pentru toate gagicile si bunaciunile.... si pe ovi

...o zi cat mai faina si TRAIASCA BEREAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frichinito!!!!!....ia zi...pe unde umbli de ma parasesti asa de multa vreme?
si...crezi ca...acu`...cu un pupic acolo...te scoti?...asa usor crezi tu?
la cat esti tu de datoare la mine?
eu_ovidiu
Postat pe 1 Iunie 2010 21:42
ceao ...este loc si pt mine;;) aici in cafeneaua aceasta:D
alynutzaaa
Postat pe 1 Iunie 2010 21:44
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-01 19:16:59 esti simpatic ,chiar m-ai facut sa rid ...nu ,nu sunt deloc pretentioasa chiar a fost o remarca sub forma de gluma ,doar ca sa ma iau un pic asa de Ovidiu ptr ca trebuie sa recunosc ca am asa o slabiciune fata de el observ ca este foarte iubit in aceasta cafenea si ma gindesc ca asta datorita faptului ca etse un om de caracter si bun simt ...asa ca te rog nu te agita asa ca un pepsi ca este pacat si ...ai putea avea probleme cu tensiunea si este pacat ,iar pupicii nu i-am trimis numai ptr Ovidiu ci ptr voi toti de aici din cafenea .Iti doresc o seara minunata si la toti cei care sunteti in aceasta cafenea

.....ma iubeste femeileeeeeeee...........
Doamna...se pare ca...au fost bineveniti pupicii aia...si...fiind dedicati mie....i-am luat pe toti!!!
returnez si yo...ceva acolo...ca...asa e frumoas... ....si...cateva flori...pt ca...chiar mi-am dat seama ca...esti vie!!!
cu toate ca...n-ar strica sa ma mai convingi din cand in cand de faptul ca esti vie...sa nu uit...
ca...la batranetile mele...se mai intampla...si...iar ma trezesc cu reclamatii ca...n-am trimis la vii!!
eu_ovidiu
Postat pe 1 Iunie 2010 21:46
pt mine mai e cafea ???
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 21:48
De la: alynutzaaa, la data 2010-06-01 21:44:47ceao ...este loc si pt mine;;) aici in cafeneaua aceasta:D
auuu pai cum sa nu,,ce astai vb de vorbit,,sigur ca este,,si la mn este
thadoogback
De la: alynutzaaa, la data 2010-06-01 21:44:47ceao ...este loc si pt mine;;) aici in cafeneaua aceasta:D

aici...e loc pt toata lumea care vrea sa se destinda!!!
deci...chiar si pt tine!!!...bun nvenit...si...ia repede un suc dce fructe de padure ...si aseaza-te unde-ti place!!!
eu_ovidiu
De la: thadoogback, la data 2010-06-01 21:48:05
auuu pai cum sa nu,,ce astai vb de vorbit,,sigur ca este,,si la mn este

hai serios:))) :"> ;;poi stai k vin
alynutzaaa
Postat pe 1 Iunie 2010 21:49
ai un fresh de capsuni;)) k is cam pretentioasa
alynutzaaa
Postat pe 1 Iunie 2010 21:50
nu mai este cafea pentru tn crisalido,ca yo dau pe toata alinutei
thadoogback
Postat pe 1 Iunie 2010 21:53
Buna seara,cafenea! Buna,Crissy,Ovidiu,Dog si tuturor celor din cafenea!Ce mai faceti?
Alynutzaaa,bine ai venit!
marilyn37
Postat pe 1 Iunie 2010 21:54
multmesc ...
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 21:56
o seara buna tuturor .
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 21:58
http://www.youtube.com/watch?v=ZyjRIWQn3v0&feature=player_embedded
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 22:00
glumesc crisalidoo,,toata cafeaua tie ti o dau,,pentru alinuta am altceva,speciall
thadoogback
Postat pe 1 Iunie 2010 22:03
dogule se pare ca doar tu ma vezi pe aici .....inseamna ca trebuie sa nu mai fac multi pureci ...prin cafenea ...
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 22:12
ma faci sa ma intorc sa iti raspund...dar sunt iubita aici ...ce pot face
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 22:14
De la: marilyn37, la data 2010-06-01 21:54:44Buna seara,cafenea! Buna,Crissy,Ovidiu,Dog si tuturor celor din cafenea!Ce mai faceti?
Alynutzaaa,bine ai venit!
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 22:15
De la: crisalidda, la data 2010-06-01 22:12:25dogule se pare ca doar tu ma vezi pe aici .....inseamna ca trebuie sa nu mai fac multi pureci ...prin cafenea ...

Crissy, si eu te vad. Ce faci? Esti la job?
marilyn37
Postat pe 1 Iunie 2010 22:20
De la: marilyn37, la data 2010-06-01 22:20:27
De la: crisalidda, la data 2010-06-01 22:12:25dogule se pare ca doar tu ma vezi pe aici .....inseamna ca trebuie sa nu mai fac multi pureci ...prin cafenea ...

Crissy, si eu te vad. Ce faci? Esti la job?
ms .sunt acasa ..
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 22:22
o seara linisita ...va doresc
crisalidda
Postat pe 1 Iunie 2010 22:23
ms mult tuturor pt cafeaa;l:)) si pt primirea calcuroasa
alynutzaaa
Postat pe 1 Iunie 2010 22:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sun foarte speriata 4 De la: kudika076975 6 Martie 2010 18:11
Polemici fel de fel... 9 De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53
Cafeneaua de poveste 5 De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30
:X:X:X 21 De la: andra_ale 20 August 2009 09:43
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43