Setari Cookie-uri

Free Caffe 2(un regalo ai miei amici)

Bon soir.....

Am venit sa-mi iau pupicii....in direct....de la sarbatorit.....ca nu degeaba am stat eu azinoapte cu ochii pe ceas.....sa nu treaca 00,00....... .....

si pe voi cei ce sunteti in cafenea.....va pupik la grup !!.......

Si-acu'.......vreau de baut !!!!!!!!!!......... ...

LA MULTI ANI OVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!..........
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 20:45
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-04 20:05:50Buna seara Domnule Ovidiu .buna seara cafenea !!!! ...la multi ani inca o data domnule si ...sa fi iubit in continuare de sexul frumos .Ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!....dragule si scumpule si dulcic ce esti tu !!!!...ca bine mi-au cazut pupiceii tai ,ca mi au ajuns pina in inima ...acu dorm si eu linistita ,dar nu inainte de a-ti returna inapoi pupiceii mei dulci .....O seara frumoasa domnule prieten ..drag si scump ptr toate femeile !!! ...O seara frumoasa cafenea ,si nu uitati sa zimbiti ,lasati ,ura si dusmania la o parte ca nu duce la nimic bun ,va doresc toate cele bune .

IIILLLLLLLLLLL...IUBESTEEEEEE...FEMEIIIILLLEEEEEEEEEE..... ...BUNA SEARA,CAMELYTA !!....de cate ori iti scriu numele....ma gandesc la minunatul spray lady cameea ......
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 20:48
De la: crisalidda, la data 2010-06-04 20:22:07ovi hai sa te pup in direct unul mic si concentrat :sml-love0038ma bag la odihna ...distractie placuta !!!!

un'e fugi Danutzaaa........???.....si cu strigatu' cum ramane ???.....
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 20:49
Buna seara ,doamna Crisalidda sau Dana ??? ...da sunt foarte pupacioasa ...deranjez cumva pe cineva de aici ca sunt eu asa pupacioasa ???...nu cred pt ca este un forum al tutoror si consider ca am voie sa pup pe cine vreau si cum vreau ...daca v-ati referit la pupicii mei adresati lui Ovidiu ,ma vad nevoita ...doamna sa va amintesc ca ...Domnul OVIDIU pe acest forum nu este proprietatea nimanui ,ci este prietenul tuturor ,si cred ca fiecare dintre noi ,ca suntem noi venite sau vechi avem aceleasi drepturi .Va reamintesc ...doamna ca Ovidiu are acasa o DOAMNA SOTIE ...si ea poate sa spuna intr-un fel ca este propritatea dumneaei ,nicidecum noi !!! Asa ca stimata doamna draguta v-as ruga sa va obisnuiti cu mine asa ...pupacioasa cum sunt ,asta daca vreti si daca nu ..iaca eu tot il voi pupa pe Domnul OVIDIU cind voi avea ocazia ...si nu numai ,si pe voi pe toate ...

Postat pe 4 Iunie 2010 20:50
De la: freakyyy, la data 2010-06-04 20:10:29OVIIIIIIIIIIIIIII LA MULȚI ANI!!!!!!!!!!!!!!![img]http://www.pic4ever.com/images/balloons.gif[/img][img]http://www.pic4ever.com/images/balloons.gif[/img]
....sã fii sãnãtos și voios [img]http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif[/img][img]http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif[/img]

...soryy pentru întârziere ....sper sã ma ierți

da' un' fusesi Frichinito......???....dupaaaaaaaaaaaa...... .....aha,dupa bere....ca nu mai aveai !!........
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 20:50
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-04 20:50:08Buna seara ,doamna Crisalidda sau Dana ??? ...da sunt foarte pupacioasa ...deranjez cumva pe cineva de aici ca sunt eu asa pupacioasa ???...nu cred pt ca este un forum al tutoror si consider ca am voie sa pup pe cine vreau si cum vreau ...daca v-ati referit la pupicii mei adresati lui Ovidiu ,ma vad nevoita ...doamna sa va amintesc ca ...Domnul OVIDIU pe acest forum nu este proprietatea nimanui ,ci este prietenul tuturor ,si cred ca fiecare dintre noi ,ca suntem noi venite sau vechi avem aceleasi drepturi .Va reamintesc ...doamna ca Ovidiu are acasa o DOAMNA SOTIE ...si ea poate sa spuna intr-un fel ca este propritatea dumneaei ,nicidecum noi !!! Asa ca stimata doamna draguta v-as ruga sa va obisnuiti cu mine asa ...pupacioasa cum sunt ,asta daca vreti si daca nu ..iaca eu tot il voi pupa pe Domnul OVIDIU cind voi avea ocazia ...si nu numai ,si pe voi pe toate ...

pe mine nu ma deranjezi.......ca io-s mai pupacioasa ca tine !!!...... ......
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 20:52
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-04 20:50:08Buna seara ,doamna Crisalidda sau Dana ??? ...da sunt foarte pupacioasa ...deranjez cumva pe cineva de aici ca sunt eu asa pupacioasa ???...nu cred pt ca este un forum al tutoror si consider ca am voie sa pup pe cine vreau si cum vreau ...daca v-ati referit la pupicii mei adresati lui Ovidiu ,ma vad nevoita ...doamna sa va amintesc ca ...Domnul OVIDIU pe acest forum nu este proprietatea nimanui ,ci este prietenul tuturor ,si cred ca fiecare dintre noi ,ca suntem noi venite sau vechi avem aceleasi drepturi .Va reamintesc ...doamna ca Ovidiu are acasa o DOAMNA SOTIE ...si ea poate sa spuna intr-un fel ca este propritatea dumneaei ,nicidecum noi !!! Asa ca stimata doamna draguta v-as ruga sa va obisnuiti cu mine asa ...pupacioasa cum sunt ,asta daca vreti si daca nu ..iaca eu tot il voi pupa pe Domnul OVIDIU cind voi avea ocazia ...si nu numai ,si pe voi pe toate ...

in partea din dreapta a ringului.....danutzaaaaaaa ......in partea din stanga a ringului....Camelytaaaaa..... .....arbitru de centru....Perversaaaaaaaaaaaa,bineinteles .... .....marele Premiu.....Obrajii made a la` Ovidiuuuuuuuuuu!!!........ .......BANGGGGGGGGGGGG.....SA INCEAPA PRIMA REPRIZAAAAAAA!!!!!!...... .........

Galeriaaaaaaaaaaaa...astept incurajarileeeeeeeeeee......
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 20:56
De la: BlueeyesEtta, la data 2010-06-04 20:45:43Bon soir.....

Am venit sa-mi iau pupicii....in direct....de la sarbatorit.....ca nu degeaba am stat eu azinoapte cu ochii pe ceas.....sa nu treaca 00,00....... .....

uuhhhhhhhhhhh............belea!!!.....de ce ziceam yo ca perversa nu se dezminte niciodata?
a stat ea...noaptea...sa-mi faca poizii....
poi...nu merita si ea pupata?
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2010 20:57
Buna seara ,ETTA draga ...esti o scumpica si ...nu vreau sa te perii ca nu am de ce ...dar esti intra-devar o DOAMNA !!! ...in primul rind ca ai invatat sa saluti ,fata de restul lumii !!! ...cred ca nu deranjez si de data asta ca iti trimit pupicii mei ...fara alta conotatie !!!

Postat pe 4 Iunie 2010 20:58
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-04 20:17:20
De la: freakyyy, la data 2010-06-04 20:10:29OVIIIIIIIIIIIIIII LA MULȚI ANI!!!!!!!!!!!!!!![img]http://www.pic4ever.com/images/balloons.gif[/img][img]http://www.pic4ever.com/images/balloons.gif[/img]
....sã fii sãnãtos și voios [img]http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif[/img][img]http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif[/img]

frichinito!!!!...sa vezi zmotoceala ce-ti iei tu!!! ....auzi la ea...sa ma lase...la urma... ...da...yo tot te poop...ca esti o dulcica!!!
si...multumesc de urari...fie ca viata sa-ti aduca si tie bucurii si impliniri...dupa gandul si simtirile tale!!!
o seara fcrumoasa si tie...si tuturor celor dragi tie!!

abia aștept sã mã....zmotocești ...poooop sã fii iubit
freakyyy
Postat pe 4 Iunie 2010 20:59
De la: BlueeyesEtta, la data 2010-06-04 20:56:07

in partea din dreapta a ringului.....danutzaaaaaaa ......in partea din stanga a ringului....Camelytaaaaa..... .....arbitru de centru....Perversaaaaaaaaaaaa,bineinteles .... .....marele Premiu.....Obrajii made a la` Ovidiuuuuuuuuuu!!!........ .......BANGGGGGGGGGGGG.....SA INCEAPA PRIMA REPRIZAAAAAAA!!!!!!...... .........

Galeriaaaaaaaaaaaa...astept incurajarileeeeeeeeeee......

weeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy.............ter`na .......cu atzatzatu`!!!!!
ce D-zeu aveti?
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2010 21:00
De la: BlueeyesEtta, la data 2010-06-04 20:50:43

da' un' fusesi Frichinito......???....dupaaaaaaaaaaaa...... .....aha,dupa bere....ca nu mai aveai !!........

helããããuuu ettta ....sã mor io de nu am fost chiar dupa bere ...multi pupici pufosi si pentru tine ...
....bere am...de-acum aștept sã fiu smotocitã prin....toate pãrțilee

...TRAIASCA BEREAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
freakyyy
Postat pe 4 Iunie 2010 21:02
De la: freakyyy, la data 2010-06-04 20:59:32
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-04 20:17:20

frichinito!!!!...sa vezi zmotoceala ce-ti iei tu!!! ....auzi la ea...sa ma lase...la urma... ...da...yo tot te poop...ca esti o dulcica!!!
si...multumesc de urari...fie ca viata sa-ti aduca si tie bucurii si impliniri...dupa gandul si simtirile tale!!!
o seara fcrumoasa si tie...si tuturor celor dragi tie!!

abia aștept sã mã....zmotocești ...poooop sã fii iubit

iote-asa!!! ....
daca mai vrei...negociem!!!!
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2010 21:02
....atunci este foarte bine DANA draga ...pupacim la el pina ...lesina ,si sa vedem cine il trezeste mai repede ...asa ca Etta draga stai linistita ca nu este nevoie de arbitru ....ci daor sa vedem cine pupa mai mult la el

Postat pe 4 Iunie 2010 21:03
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-04 20:58:46Buna seara ,ETTA draga ...esti o scumpica si ...nu vreau sa te perii ca nu am de ce ...dar esti intra-devar o DOAMNA !!! ...in primul rind ca ai invatat sa saluti ,fata de restul lumii !!! ...cred ca nu deranjez si de data asta ca iti trimit pupicii mei ...fara alta conotatie !!!

Doamnelor!!!!!.....io astept cumintel...pupiciii......nu match-uri!!!!
puteti veni pe rand...sau...toate odata...
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2010 21:05
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-04 21:05:01
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-04 20:58:46Buna seara ,ETTA draga ...esti o scumpica si ...nu vreau sa te perii ca nu am de ce ...dar esti intra-devar o DOAMNA !!! ...in primul rind ca ai invatat sa saluti ,fata de restul lumii !!! ...cred ca nu deranjez si de data asta ca iti trimit pupicii mei ...fara alta conotatie !!!

Doamnelor!!!!!.....io astept cumintel...pupiciii......nu match-uri!!!!
puteti veni pe rand...sau...toate odata...

si ca de obicei...io-s prima la pupaceala......ca restu ' au treba ...in ring !!.....
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 21:09
Stai linistit Domnule !!!...ca nu are de ce sa ne atite ptr ca nu are de ce...tu trebuie sa fi tare mindru ....ca uite nu stiu fomeile care mai de care sa te pupe mai intaii ....no hai ...treci ca nu scapi asa usor pina placi de la job ... ...sper sa ti minte aceasta aniversare a ta !!!!

Postat pe 4 Iunie 2010 21:10
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-04 20:57:31
De la: BlueeyesEtta, la data 2010-06-04 20:45:43Bon soir.....

uuhhhhhhhhhhh............belea!!!.....de ce ziceam yo ca perversa nu se dezminte niciodata?
a stat ea...noaptea...sa-mi faca poizii....
poi...nu merita si ea pupata?

se poate un bonus ceva ???.........
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 21:11
CARMELITAAAAAAAAAAAAA.....vad ca tre sa te puuup la separeu
...m-am simtit cu musca pe cãciulã.... ...deși....
freakyyy
Postat pe 4 Iunie 2010 21:12
ofer shampanie...si...piscoturi...si inghetata...si mai ales...multa bere!!!
deci...considerati-va invitatii mei...si incercati sa nu mai creati situatii tensionate!!
pt cei ce nu servesc alcool...ofer suc de fructe de padure!!...nectar de piersici...de portocale...si...daca va fi ceva special...astept sugestii!! ...
o seara frumoasa PRIETENI DRAGI!!!!
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2010 21:13

huurraayyyyyyyyyyy......mi-am recapatat titlul de ...doamnaaaaaa !!........

siiiiiiiiiiiii...io vreau si ...conotatia !!.......
BlueeyesEtta
Bonsoir,cafenea! Buna,Etta,Camelyta,Freaky,Crissy(daca e).Ovidiu, LA MULTI ANI si numai bine!
marilyn37
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-04 21:13:06ofer shampanie...si...piscoturi...si inghetata...si mai ales...multa bere!!!
deci...considerati-va invitatii mei...si incercati sa nu mai creati situatii tensionate!!
pt cei ce nu servesc alcool...ofer suc de fructe de padure!!...nectar de piersici...de portocale...si...daca va fi ceva special...astept sugestii!!

mda.....si TARIA MEA ....ai uitat de ea !!!!!!...... .....
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 21:15
hai mai domnuleee ...lasa -ma pe mine prima ..ca eu sunt asa mai noua pe aci ...si vreau sa am prioritate ...ca deh ...iubitul este plecat in delegatie si ...parca imi vine asa sa ma pup si eu o tzara ....vrai ??? ....si daca nu ..eu te pup ..na ..

Postat pe 4 Iunie 2010 21:15
ok ETTA ...ATUNCI O AI SI CONOTATA !!!!

Postat pe 4 Iunie 2010 21:17
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-04 21:10:11Stai linistit Domnule !!!...ca nu are de ce sa ne atite ptr ca nu are de ce...tu trebuie sa fi tare mindru ....ca uite nu stiu fomeile care mai de care sa te pupe mai intaii ....no hai ...treci ca nu scapi asa usor pina placi de la job ... ...sper sa ti minte aceasta aniversare a ta !!!!

OI....IOI...IOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....................SI INCA CUM!!!
mare noroc pe voi ca...imi cam place la pupat!!! ...altfel....
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2010 21:17
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-04 21:10:11Stai linistit Domnule !!!...ca nu are de ce sa ne atite ptr ca nu are de ce...tu trebuie sa fi tare mindru ....ca uite nu stiu fomeile care mai de care sa te pupe mai intaii ....no hai ...treci ca nu scapi asa usor pina placi de la job ... ...sper sa ti minte aceasta aniversare a ta !!!!

asa e Camelytaaa....iooooooooooooooo...sa atzatzzzzzzzzzzzzz..????????...doamne fereste !!!!!!!!!....la cat de cumintzica sunttttttttttttt..... ......doar voiam sa mananc fkloricele....si nu gaseamn pretextul !!..........
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 21:18
De la: marilyn37, la data 2010-06-04 21:13:13Bonsoir,cafenea! Buna,Etta,Camelyta,Freaky,Crissy(daca e).Ovidiu, LA MULTI ANI si numai bine!

mari....bun venit...si multumesc de urari!!
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2010 21:20
De la: camelyta_camy, la data 2010-06-04 21:17:07ok ETTA ...ATUNCI O AI SI CONOTATA !!!!

da.sa fie dulce.....ca nu-mi plac acriturile !!!......
BlueeyesEtta
Postat pe 4 Iunie 2010 21:20
... eati simpatica foc !!!!!!

Postat pe 4 Iunie 2010 21:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RoWoW 2 De la: rashela 30 Octombrie 2010 23:00
SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara 1 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18
Despre societate, politica, stiri 2 De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37
joc jucaus 882 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 19:19
va rog frumos dati mi un vot 1 De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51