Setari Cookie-uri

Mens sana in corpore sano

Mens sana in corpore sano
Am trait intotdeauna cu credinta ferma ca, trupul meu asculta, cuminte, mesajele mintii mele. De aceea, am avut mereu greutatea pe care mi-am dorit-o, fara niciun efort. Cand esti in echilibru cu tine, acest fenomen se produce natural, pentru ca Dumnezeu ne-a facut minunati. M-am confruntat si eu, de cateva ori, cu o situatie limita. In urma ultimei deceptii sentimentale , corpul meu a luat-o pe campii si imi cerea lucruri absolut interzise in prezent. Aveam o lacomie (justificata psihologic) pentru tot ceea ce insemna dulciuri. La o inaltime de 1,63 m-am trezit ca ajunsesem sa cantaresc 54 de kg. Pufoasa, spre durdulie este descrierea potrivita.
Am descoperit demult, o tehnica extrem de utila -TRAINING AUTOGEN (din grecete autos=prin el nsi,genan=a provoca). Am aplicat-o cu succes si, dupa cateva luni, mi-am redobandit proportia.- 47 de Kg. Am slabit 8 Kg in cateva luni. La inceput m-a ajutat o cunostinta, Cornelia Marin. M-a invatat sa mananc eficient , fara gafe in alimentatie.Cateva luni bune, restaurantul Fibrio a fost aliatul meu in dorinta de reveni la greutatea dorita. Eram dependenta de coca-cola.Si nu ratam dulciurile bogate in E-uri.Astazi, poti sa-mi pui coca-cola in fata, asa rece cu gheata, ca in reclame...nu ma ating!!! SI NU POFTESC!- asta-i cel mai important. M-am autoeducat si stiu cat rau imi face. Motivatia asta este suficient de puternica si imi anihileaza orice posibila pofta.Ba,ultima data cand am incercat sa beau, gustul mi s-a parut chimic si ingrozitor.
Nicio dieta nu va da rezultat pe termen lung , daca nu exista un echilibru intre corpul si mintea ta. Corpul este un templu al sufletului. De ce sa nu-l tratezi cu respect? Respectul nu inseamna doar sampanie Moet si genti Luis Vuitton. Si nici ceafa de porc, par coafat in fiecare zi si unghii false. Evit cuvinte de genul batalia cu kilogramele... De ce batalie? Totul poate decurge lin, fara stres, prin manevre psihice bine aplicate...si fara victime de razboi. Fara frustrari si fara chin. Fiecare om este unic in felul lui. Sportul si dieta determina procesul de slabire. Fara un suport psihologic care sa te puna in echilibru cu tine insuti si care sa te motiveze sa continui un regim de viata sanatos, ma tem ca orice demers este sortit esecului, pe termen lung.

Am scris asta pentru toate prietenele mele (pe care le iubesc, de-asta scriu), care, ATENTIE!!!! se indoapa cu pastile, din comoditate sau ignoranta. Si nu numai pentru prietenele mele.... Recent, a izbucnit un scandal pe tema unor pastile de slabit...cica ar avea in compozitie amfetamina. Documentati-va si voi.
Madame_Lenoir
Postat pe 16 Iunie 2009 11:56
daca ai terminat acum spune ce vrei
scorpyoW
Postat pe 16 Iunie 2009 22:44
De la: Madame_Lenoir, la data 2009-06-16 11:56:20Mens sana in corpore sano

Am scris asta pentru toate prietenele mele (pe care le iubesc, de-asta scriu), care, ATENTIE!!!! se indoapa cu pastile, din comoditate sau ignoranta. Si nu numai pentru prietenele mele.... Recent, a izbucnit un scandal pe tema unor pastile de slabit...cica ar avea in compozitie amfetamina. Documentati-va si voi.

Tu ai prietene aici pe kudika ???
Iar cu prietenele reale- de ce nu discuti despre asta?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 16 Iunie 2009 22:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Donez pui de pisica 4 De la: geo_reincarcat_iara 3 Octombrie 2010 10:40
PRIETENIIE 3 De la: Fulg-de-nea 20 Martie 2016 12:11
destinatie de vacanta: SIBIU, subiect: INFORMATII & SUGESTII 9 De la: dianaact8 29 Octombrie 2008 18:17
Jurnalele Terorii/Chernobyl Diaries 1 De la: kudika_4506 27 Mai 2012 13:20
Propunere/intrebare pentru Kudika 3 De la: 15 August 2015 16:47