Setari Cookie-uri

CUM SA PARI MEREU TANARA SI FRESH

Atunci cand ne uitam la fetele starurilor hollywoodiene,cel putin doua atribute "ne fac cu ochiul" :
tinerete si prospetime.Ele pur si simplu nu isi "permit" sa arate obosite sau blazate.Interesul central,in privinta felului in care se prezinta pe covorul rosu,este acela de a arata mereu tinere,odihnite si stralucitoare.
Daca ele pot,si noi putem!!!
Care sunt secretele tale de camuflare a oboselii?
ancatuchel
Postat pe 5 Iulie 2009 15:50
irelevant...
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 15:54
De la: ancatuchel, la data 2009-07-05 15:50:30Atunci cand ne uitam la fetele starurilor hollywoodiene,cel putin doua atribute "ne fac cu ochiul" :
tinerete si prospetime.Ele pur si simplu nu isi "permit" sa arate obosite sau blazate.Interesul central,in privinta felului in care se prezinta pe covorul rosu,este acela de a arata mereu tinere,odihnite si stralucitoare.

Ancatuchel....MACHIAJUL face totul pe covorul rosu....ia o fata obisnuita de pe strada ,machiaz-o,coafeaz-o,imbrac-o ....si spune-mi.....cum arata...?
Nu crede tot ce vezi la televizor si in reviste mai ales....
liza24_84
Postat pe 5 Iulie 2009 15:59
http://www.shout.ro/user.html?u=danuta10
dani_petcu
Postat pe 7 Iulie 2009 00:51
De la: ancatuchel, la data 2009-07-05 15:50:30Atunci cand ne uitam la fetele starurilor hollywoodiene,cel putin doua atribute "ne fac cu ochiul" :

Pai asta se intampla.poate,ca eu nu castig bani din asta???
Si poate pentru ca neica nimeni care vine la buro nu da doi bani daca io sunt fresh and funky da` el n-are actele terminate??
mitura
Postat pe 17 Iulie 2009 23:58

hmmmmmm...cate se ascund in spatele acelei imagini...perfecte!multe, multe retusuri, multe artificii.nu poti fi perfect.dar da, o imagine placuta, o persoana curata, ingrijita, e ceva de dorit. cat despre starea de spirit...asta vine din interior, sa te simti bine in pielea ta. chiar cand esti obosit, tre sa cauti ceva ce te face sa te simti bine:o anumita nuanta care iti sta bine, o lenjerie faina, putina apa minerala pulverizata pe fata, o bijuterie deosebita....toate iti schimba in bine dispozitia. nu mi-as alege niciodata drept model o vedeta.pot sa imi placa anumite vedete, dar nu le copii. sunt oameni ca si noi. imaginea este ceea ce vand si noi cumparam. si imaginea nu corespunde aproape niciodata realitatii.
mkdisk
Postat pe 22 Iulie 2009 11:16
si nu isi permit sa arate obosite sau blazate pt ca asta le e meseria, de a fabrica iluzii. realitatea e alta.
mkdisk
Postat pe 22 Iulie 2009 11:17
uite, acum am citit si eu mai bine intrebarea:cum SA PARI tanara si fresh. cine zice ca nu poti fi si in realitate?de ce numai SA PARI? ca sa FII tanara si fresh, in primul rand trebuie sa te simti bine in pielea ta, sa fii TU. nu trebuie sa pari nimic.
mkdisk
Postat pe 22 Iulie 2009 11:21
De la: mkdisk, la data 2009-07-22 11:21:15uite, acum am citit si eu mai bine intrebarea:cum SA PARI tanara si fresh. cine zice ca nu poti fi si in realitate?de ce numai SA PARI? ca sa FII tanara si fresh, in primul rand trebuie sa te simti bine in pielea ta, sa fii TU. nu trebuie sa pari nimic.

Point well (brilliantly, as a matter of fact) taken!

Adica de ce sa PAR fresh, cand pot fi asa? Ce rost are sa arat ca si cand am dormit 7 ore (de ex.), cand o pot face (sau pot sa-mi dau silinta).
Si ca veni vorba de somn, sa va spun o chestie. Atunci cand nu dormim suficient, corpul tine socoteala orelor nedormite pe care i le datoram... Deci, ideal ar fi sa le recuperam, in loc sa incercam sa le camuflam sub machiaj...
Zic si io, nu dau cu paru'
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 11:32

dar te-ai gandit cum arata ele fara machiaj?pune o fata obisnuita fara machiaj langa o vedeta care nu este mahiata...si vezi care e mai frumosa?daca te-ai utat pe la cateva emisiuni cand le arata fara machiaj,pur si simplu ti se face greata parerea me este sa fii cat mai naturala.nu zic sa nu te machiezi,dar cu finete nu sa pui un kg de fond de ten si jumatate de fard ca sa pari mai frumoasa...caci dupa ce te speli,te sperii tu de tine.nu ma refer la cineva anume....zic asa in general...fii tu insati si e mai bine
doareu85
Postat pe 22 Iulie 2009 11:47
Iar secretele lor nu sunt secrete, pana la urma:

Spa, masaje, masti, sauna, gym, mancare sanatoasa.

Spa - poti sa-ti faci singurica acasel niste chestii care functioneaza. De exemplu, gomaj corporal si al fetei. Trebuie doar sa iti cumperi cremele necesare si sa ai destula disciplina sa le folosesti saptamanal.
Masaje - astea trebuie facute de persoane calificate, dar in Romania nu costa asa de mult, deci si asta e accesibil
Masti - ori combini ingrediente naturale ca miere, sucuri de diferite fructe, lapte (geme netul de retete), ori cumperi gata facute (sunt si d-alea, slava Domnului)
Astea vin, evident, dupa gomaj.
Sauna si gym - stii tu unde sa le gasesti.
Mancare sanatoasa - daca nu stii, tot netul te ajuta.
La asta adauga somn suficient si apa suficienta.
Evident, nu am spus nimic nou.
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor! caut muzica de gen: Beethoven, Chaikovski, Mozart si altii. va rog... 16 De la: blue07scorpion 21 Iulie 2009 16:11
mam apucat de cantat si am nevoie de sfaturi sau pareri 206 De la: kudika_28204 17 Aprilie 2014 11:27
Va place Gheorghe Zamfir? 9 De la: _dulcik_ 15 Februarie 2009 22:10
RUGAMINTE !!!!!! 1 De la: cutzulache 24 Ianuarie 2009 02:38
muzicaa 1 De la: kudika410890 6 August 2011 20:37