Sex anal sau nu ..?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:

Fosta membra Kudika.ro
Buna . Vreau si eu sa stiu parerea voastra despe sexul anal . Oare e bine sa faci sex anal .... sau mai bine te lipsesti dn cauza posibilelor boli care se pot instala in urma actului sexual ? Eu cu iubitul meu suntem impreuna de 2 ani . Pana acum nu i am oferit nimik ... [ma refer la sex] . Inca sunt virgina. Consider k ink nu sunt pregatita sa imi incep viata sexuala propriu-zis .Ma gandeam k poate sexul anal ajuta la ceva .Tipu e mai mare k mine . Eu am abia 17 iar el 20 ! . Pup
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

304 mesaje

Daca iti incepi viata sexuala, inseamna ca incepi sa faci sex ! Te crezi mai virgina daca faci anal ?
Oh, I don't care about propriety, let's break the rules, ignore society !
Fosta membra Kudika.ro
De la: Lilith123, la data 2009-07-20 14:37:23Daca iti incepi viata sexuala, inseamna ca incepi sa faci sex ! Te crezi mai virgina daca faci anal ?
doamne ce imi place cand ii se raspunde cu intrebare, ce intrebare criminala
Fosta membra Kudika.ro
De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-20 14:39:30
De la: Lilith123, la data 2009-07-20 14:37:23Daca iti incepi viata sexuala, inseamna ca incepi sa faci sex ! Te crezi mai virgina daca faci anal ?

si tu si mai criminala ca in loc sa raspunzi la intrebare..comentezi ce a raspuns altcineva
Fosta membra Kudika.ro
Problema e k tipu vrea sa faca sex .:-?? Nu te am intrebat cum o sa fiu dupa ce fac sex anal [Virgina sau nu , mai blonda sau mai bruneta ] ci pur si simplu dak e bine ;) ! Ms oricum !
Fosta membra Kudika.ro
Parerea mea ca daca nu esti pregatita ..pur si simplu spunei asta..daca te iubeste o sa inteleaga...
cat despre sexul anal...eu nu m-as incumeta..asta ca sa nu zica el ca nu ii ofer nimic...
iar sexul nu il faci ca sa il multumesti pe cel de langa tine!!!

304 mesaje

De la: mihaelatrincu, la data 2009-07-20 14:39:30

Am intrebat-o ironic !
andreea1976 Avatarul lui andreea1976

3916 mesaje

De la: redline, la data 2009-07-20 14:44:46Parerea mea ca daca nu esti pregatita ..pur si simplu spunei asta..daca te iubeste o sa inteleaga...
cat despre sexul anal...eu nu m-as incumeta..asta ca sa nu zica el ca nu ii ofer nimic...

subscriu

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
Fosta membra Kudika.ro
De la: andreea1976, la data 2009-07-20 14:49:14
De la: redline, la data 2009-07-20 14:44:46Parerea mea ca daca nu esti pregatita ..pur si simplu spunei asta..daca te iubeste o sa inteleaga...

subscriu

valivieru96 Avatarul lui valivieru96

2252 mesaje
Oras: bucuresti

De la: kudika053408, la data 2009-07-20 14:44:27Problema e k tipu vrea sa faca sex .:-?? Nu te am intrebat cum o sa fiu dupa ce fac sex anal [Virgina sau nu , mai blonda sau mai bruneta ] ci pur si simplu dak e bine ;) ! Ms oricum !

Problema e ca tu nu intelegi ce-ti spune lumea.
Este foarte important cu cine si cum o faci prima data si daca el vrea doar SEX si tu vei accepta s-ar putea ca in cateva zile sa te arate cu degetul toata mahalaua.
indescifrabila
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika053408, la data 2009-07-20 14:36:06Buna . Vreau si eu sa stiu parerea voastra despe sexul anal . Oare e bine sa faci sex anal .... sau mai bine te lipsesti dn cauza posibilelor boli care se pot instala in urma actului sexual ? Eu cu iubitul meu suntem impreuna de 2 ani . Pana acum nu i am oferit nimik ... [ma refer la sex] . Inca sunt virgina. Consider k ink nu sunt pregatita sa imi incep viata sexuala propriu-zis .Ma gandeam k poate sexul anal ajuta la ceva .Tipu e mai mare k mine . Eu am abia 17 iar el 20 ! . Pup

sa te speli inainte
Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari, ceata este imediat imprastiata in momentul in care apare o femeie.
Fosta membra Kudika.ro
eu ma gandesc..sunt multe femei care dupa ani lungi de activitate sexuala sa zic asa..nu accepta sa faca sex anal..iar pusoaicele astea de 14....20 de ani...accepta de dragul prietenilor lor....ca nu cumva sa ii piarda..wtf?
matracucu Avatarul lui matracucu

7892 mesaje

Fosta membra Kudika.ro
De la: redline, la data 2009-07-20 14:56:27eu ma gandesc..sunt multe femei care dupa ani lungi de activitate sexuala sa zic asa..nu accepta sa faca sex anal..iar pusoaicele astea de 14....20 de ani...accepta de dragul prietenilor lor....ca nu cumva sa ii piarda..wtf?

asa ziceam si eu....si s avezi ce gaura o sa aiba.....nu mai spun de excremente ca doar nu or sti sa se spele.........inauntru....boli.....etc.......in loc sa se documenteze ...o fac fara sa gandeasca.....si apoi dc anal?si nu normal...
offf.................
Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari, ceata este imediat imprastiata in momentul in care apare o femeie.
valivieru96 Avatarul lui valivieru96

2252 mesaje
Oras: bucuresti

De la: redline, la data 2009-07-20 14:56:27eu ma gandesc..sunt multe femei care dupa ani lungi de activitate sexuala sa zic asa..nu accepta sa faca sex anal..iar pusoaicele astea de 14....20 de ani...accepta de dragul prietenilor lor....ca nu cumva sa ii piarda..wtf?

O sa-l piarda oricum. Si o sa mai fie si de rasul lumii
indescifrabila
Fosta membra Kudika.ro
OMG oameni buni . nu am zis k ma duc acum si fac sex anal . pur si simplu am intrebat daca e bine sau nu ! Iubitul meu o sa stea cu mn si dak ii ofer sex si daca nu ! Nu fac ceva doar ptr al multumii pe el ...cum nu am facut o pana acum ... nu o sa o fac nici d acum in colo! E ok , am inteles k nu e bine , am si citit , oarecum m am documentat . Stiu k parerile sunt impartite si am ales sa va intreb si pe voi ! MS FRUMOS PT raspunsuri .!

304 mesaje

De la: kudika053408, la data 2009-07-20 15:14:00OMG oameni buni . nu am zis k ma duc acum si fac sex anal . pur si simplu am intrebat daca e bine sau nu ! Iubitul meu o sa stea cu mn si dak ii ofer sex si daca nu ! Nu fac ceva doar ptr al multumii pe el ...cum nu am facut o pana acum ... nu o sa o fac nici d acum in colo! E ok , am inteles k nu e bine , am si citit , oarecum m am documentat . Stiu k parerile sunt impartite si am ales sa va intreb si pe voi ! MS FRUMOS PT raspunsuri .!

Nu trebuie sa faci pt el, ci pt tine !
Fosta membra Kudika.ro
Iar tu dumneata omule de unde stii k o sa il pierd oricum ?Imi pare rau dak ai fost deceptionat in viata asta a ta . se mai intampla . si oricum vezi in viitor ? nu d alta dar as dorii sa iti mai adresez niste intrebari daca esti asa sigur pe tine ! MS frumos
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika053408, la data 2009-07-20 15:14:00OMG oameni buni . nu am zis k ma duc acum si fac sex anal . pur si simplu am intrebat daca e bine sau nu ! Iubitul meu o sa stea cu mn si dak ii ofer sex si daca nu ! Nu fac ceva doar ptr al multumii pe el ...cum nu am facut o pana acum ... nu o sa o fac nici d acum in colo! E ok , am inteles k nu e bine , am si citit , oarecum m am documentat . Stiu k parerile sunt impartite si am ales sa va intreb si pe voi ! MS FRUMOS PT raspunsuri .!

- la felul cum ai scris-o crede-ma ca nu reiese ca nu ai de gand sa o faci....si tu singurica ai zis ca vrei sa ii oferi ca si asa nu iiai oferit nimic si ca el vrea sa faca sex!

asa ca indiferent de alegerea ta gandeste-te bine inaint sa o faci!
Fosta membra Kudika.ro
daca te iubeste va sta cu tine daca nu nu , si referito la sexul anal , da redline ai dreptate copilele astea mici de nu si o trag anal de se rup ca sa raman virgine , yeah right l asa a or sa vada ele dupa cativa ani ce probleme vor avea
redlne , andreiutza
Semnatura?......Tot ce e rau si mai bun pe lumea asta se afla in sufletul meu