Setari Cookie-uri

pareri pls

am o intrebare care ma tot macina....e posibil sa te plictisesti de o persoana pe care o iubesti?chiar daca relatia merge bine?eu sunt cu prietenul meu de un an si 9 luni si acum ne intelegem destul de bine,eu am renuntat la paranoia si nu mai sunt asa de geloasa,suntem fericiti.dar acum o zi am avut o discutie in care el mi a zis k e posibil sa se plictiseasca de mine,sau eu de el,si k nu are de unde sa stie ce se va intampla.si ma gandesc...pentru ce ma mai chinui sa fiu pe placul lui daca poate la un moment dat se va plictisi?adica daca e totul ok...se poate duce totul pe apa sambetei asa pur si simplu?poate ar trebui sa fac unele lucruri care sa ii trezeasca mereu interesul pentru mine?as putea sa l fac sa ma vrea din c in c mai mult?mi se pare putin ciudat sa cer sfaturi pe tema asta,dar nu vreau sa dau totul si apoi sa sufar doar pt ca s a plictisit.
kudika037754
Postat pe 21 Iulie 2009 19:56
nu mai iti bate capul prea mult..traieste-ti clipa..nu sta cu frica...daca va iubiti si totul e ok...de ce iti faci griji?....nu se va plictisii.....incercati mereu sa comunicati..si faceti in fiecare zi sa fie o zi superba in viata voastra...
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 13:06
cum adica sa te chinui sa ii fii pe plac? fii tu insuti. incearca sa fi din nou fata care erai la inceputul relatiei si vei vedea ca nu se va plictisi de tine. poate si lui ii e teama ca te vei plictisi de el. mult succes in continuare
ankpoly
Postat pe 24 Iulie 2009 10:27
se numeste acomodare, cateodata e enervanta si merita cate ceva deosebit din cand in cand, dar e oarecum inevitabil si nu neaparat un lucru rau, daca ai pitici pe cap si nu poti accepta asa ceva il schimbi cand nu mai suporti si gata
felixcat
Postat pe 2 August 2009 13:38
damn double post
felixcat
Postat pe 2 August 2009 13:38
....oare cade drobu' de sare sau nu? ...
cam seamana cu povestea aia
andreea1976
Postat pe 2 August 2009 13:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Monstrul de langa noi 165 De la: unombun 18 August 2014 23:45
E adevarat sau fals ca Gelozia se naste odata cu Iubirea dar nu dispare odata cu aceasta? 12 De la: kudika_938443 21 Octombrie 2013 09:01
GELOASA FARA MOTIV?? SPUNETI-MI SI VOI 30 De la: Barbie30_ 15 Decembrie 2010 20:27
Geloasa cu motiv...sau fara motiv ? 90 De la: raymon_a 18 Iunie 2012 10:11
vreau si eu un sfat 8 De la: kudika056700 20 August 2009 10:47