Mai multe
| Ce parere aveti se potrivesc fecioarele cu cei din zodia leu? | ||
|
RaMonutza21 Postat pe 5 August 2009 19:11 |
||
|---|---|---|
|
Fecioara si Leu? Pesimistul si optimistul? Astrologia clasica str�mba din nas �n fata acestei relatii. Sa vedem si de ce. Pai, foarte pe scurt : Leul este un nativ foarte pasional, iar tu nu esti chiar asa. Leul ia chestia asta ca pe un afront personal. Natura ta rezervata si mai pasiva �n fata vietii �l enerveaza-frustreaza-scoate-din-sarite pe Leu si duce la certuri. A, sa nu uitam : Fecioara nu e chiar cel mai potrivit poet de curte, ca nu le are cu �mpartirea laudelor, ba sunteti chiar cam critici, iar Leul se hraneste cu laude, traieste din ele, respira laude. Si mai si cheltuieste ca bezmeticul, �n timp ce tu esti o fire econoama. Are un stil de a domina si de a da comenzi (adica nu adauga niciodata "te rog" sau "daca vrei" la sf�rsitul unei propozitii imperative...), care pe tine te aduce la disperare. Iar pe scurt : o relatie care dureaza doar putin mai mult dec�t traieste un fluture. Daca tot nu te-am convins, s-o luam pe �ndelete... Cel mai �ngrijorator este faptul ca Leului �i place sa dea ordine, iar Fecioara are un stil aparte de a le �ndeplini fara a pune prea multe �ntrebari, fiindca �i place sa ajute pe altul si nu prea stie sa spuna "nu". Si ce-i rau �n asta? Pai, dupa un timp, o sa �nceapa sa te cam sufoce frustrarea si alte sentimente de astea care numai bine nu-ti fac. Apoi, Fecioara este perfectionista (bravo ei), dar asta �nseamna, concret, ca observa si scoate �n evidenta toate defectele, mici sau mari, importante sau minore, reale sau imaginare... Iar Leului numai asta sa nu te puna necuratul sa-i spui : ca nu e perfect! �nnebuneste de furie. Bine�nteles ca nu se pricepe la detalii asa de bine, el le are cu planurile "de ansamblu", cu cincinalurile, nu stie exact ce-o sa man�nce m�ine, stie ca peste cinci ani o sa fie milionar, fotomodel sau savant. Daca te-a mai pus naiba sa-l critici si de fata cu altii, asta e, adica asta a fost : Leul are o m�ndrie care nu-i permite sa accepte ASA ceva! �n pat, daca nu-i arati adoratie completa (si pam�ntul pe care calca e valoros, nu uita!), o sa fie dezamagit nevoie-mare. Leului trebuie mereu sa-i arati, sa-i demonstrezi, sa-i spui ca e cel mai cel, ca nu-i nimeni ca el. Daca chiar vrei neaparat sa mearga relatia asta (desi stau si ma �ntreb de ce-ar vrea o Fecioara cu scaun la cap asa ceva...), c�teva sfaturi : e mai �ncapat�nat ca tine, asa ca mai bine cedezi c�nd vezi ca i s-a pus pata pe vreo chestie. Apoi, Leului �i place fix ce-i place oricarei feline : sa-l m�ng�i pe burta, des si-ndelung (la figurat). Tot ca orice pisica, e vanitos si putintel arogant. Sigur, o sa te simti �n centrul lumii alaturi de un Leu, asa ca adesea chiar merita efortul de a-l lauda, de a-i spune c�t e de nemaipomenit. Daca ai ceva de criticat sau de comentat, exista un truc simplu care merge cu orice Leu : fa-ti timp, du-te la Maria Sa si vorbeste-i despre c�t de nemaipomenit este, fa-i c�teva complimente si lasa-l c�teva minute sa se scalde-n fericire. Dupa asta, poti sa-i spui aproape orice, e deja sigur ca ai sa reusesti. Nu uita, aproape orice Leu veritabil are o natura "princiara" si cere sa i se recunoasca chestia asta. Asadar, eforturi sustinute, laude c�t cuprinde si adoratie din belsug. Daca rezisti, Leul poate sa-ti faca �ntr-adevar viata frumoasa, fiindca alaturi de o creatura princiara nu se poate trai dec�t regeste. |
||
|
Katte02 Postat pe 9 August 2009 01:08 |
||
| Ai dreptate sa stiii leii traiesc din laude si nici nu ne simtim prea atrasi de ei ;)) fostul meu prieten , e in zodia pesti,, iar alaturi de el,, am cunoscut multa pasiune dar nu stiu ce nu a mers bine intre noi,, fecioarele cu pestii au vreo sansa ?? spunetimi ceva despre pesti va rog | ||
|
|
||
|
RaMonutza21 Postat pe 9 August 2009 22:21 |
||
Va fi un eesccc totalllll.... fugiii cat te mai tin picioarele
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 9 August 2009 22:52 |
||
|
eu sunt fecioara si prietenul meu este leu...si suntem impreuna de 7 ani. deci fetelor..............se poate totusi . |
||
|
davalentina Postat pe 15 Septembrie 2009 09:40 |
||
|
...mda...in primul rand nu prea gasesti fecioara cu ascendent in feciara si leu cu ascendent in leu ca sa se potrivesca bine caracterizarea pe zodii...eu sunt fecioara cu ascendent in leu..:)) si sunt f autoritara dar in acelasi timp nu uit te rog ul de la inceputul frazelor...e f important pentru mine...si de nerefuzat pana la urma...:)) tonul leului + te rog ul fecioarei..:)) Eu nu suport leii (prea mult in preajma) si mi place sa-i provoc, nu stiu de ce dar am cativa amici leu si ne contram mereu....dar dat fiind faptul ca am ascendent in leu...poate de aia... |
||
|
ocs Postat pe 15 Septembrie 2009 09:52 |
||
De la: RaMonutza21, la data 2009-08-05 19:11:27Ce parere aveti se potrivesc fecioarele cu cei din zodia leu?
|
||
|
Frankie_Zuzu Postat pe 15 Septembrie 2009 11:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Can you read my mind? | 58 | De la: denis_3d25 26 Decembrie 2011 05:58 |
| BARBATUL TAUR - FEMEIA BERBEC(OARE POT SUPRAVIETUI IMPREUNA PENTRU MULT TIMP ACESTI NATIVI DEOSEBIT DE INCAPATANATI?) | 7 | De la: paula27 20 Noiembrie 2011 09:29 |
| el scorpion ...eu pesti ..ar merge ?? | 18 | De la: paris_love 2 Iulie 2009 19:33 |
|
|
||
| AU PAIR... | 2 | De la: healthy011450 29 Septembrie 2010 14:07 |
| Compatibilitatea zodiacal� = mare dezinformare | 4 | De la: yumalai 22 August 2009 09:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.