Setari Cookie-uri

BUNA

EU SUNT SCORPION ........EL PESTI ...............MERGE? ARE IDEE CINEVA?
Gabriela_iubita
Postat pe 16 August 2009 10:48
Compatibilitati zodii:
Scorpion - Pesti

Scorpion si Pesti. Apa si Apa? Presupun ca-ti vuiesc urechile de sloganul "partenerul ideal". Mai ales pe Internet, cam toate horoscoapele zic asta si, desi aveti toate sansele pentru o relatie superba, se poate foarte bine întâmpla ca ea sa fie doar mediocra pentru tine.
Sa fim bine întelesi : din punctul de vedere al unui Peste ce si-a gasit un Scorpion care sa-l suporte, relatia este excelenta. Dar nu te-ncrede în toate acele texte care-ti spun ca doar un Peste sau un Rac te poate face "CEL MAI fericit". Într-adevar, combinatiile între zodiile de Apa sunt cele mai "bine cotate", dar adesea tam-tam-ul acesta nu ia în seama realitatea. De aceea, am sa insist nu doar pe punctele bune (care exista din plin), ci si pe câteva avertismente, folositoare mai ales Scorpionului.
Nu toti nativii unei zodii împartasesc toate calitatile generale ale acesteia. Unii Scorpioni sunt mai gelosi, mai posesivi, mai introvertiti, dar altii nu sunt astfel. Tot asa, unii Pesti sunt altruisti, generosi si fara pretentii de dominare, dar evident, nu toti sunt astfel. Combinatia clasica dintre doua semne de Apa este, în teorie cel putin, menita sa dureze. Si, foarte adesea, chiar asa si este.
Ce va uneste? Astrele spun ca totul. Complicitatile afective care se nasc între acesti doi nativi sunt într-adevar minunate: Pestele nu vrea sa domine si se va lasa bucuros dominat de tine. Te întelege perfect, chiar si când taci, pentru ca traieste în acelasi registru sentimental, se scalda în acelasi ocean de emotii profunde si complicate. Îti poate oferi împlinirea prin faptul ca te sustine cu blândete în tot ceea ce faci. În plus, este foarte nehotarât (nu îi place sa ia decizii) si chiar se va bucura ca are de cine sa depinda. Imaginatia Pestelui aprinde creativitatea Scorpionului, care duce la capat ideile fanteziste ale primului. Pestele întelege dragostea si pasiunea în acelasi fel ca si tine, asa ca fericirea va este asigurata. Discutiile existentiale, pline de sens, îl incita ca si pe tine, iar comunicarea între voi este excelenta.
Pestele stie foarte bine sa admire si sa adore, asa ca o sa te simti foarte-foarte iubit. Este foarte întelegator si are o intuitie comparabila cu a ta, ceea ce ar trebui sa-i dea toate atu-urile pentru a fi partenerul tau perfect. Fiind un nativ influentabil si instabil, un Scorpion (care e semn fix) îl ajuta sa se regaseasca, sa se defineasca si sa prinda radacini. Flexibil si adaptabil, Pestele se va mula dupa caracterul tau, si relatia va prinde contur pe zi ce trece : nici nu stii când a devenit ceva "de durata".
Bun, partile bune sunt multe si frumoase, dar putina trezire la realitate nu strica niciodata. Ca sa fim sinceri, Scorpionul nu este cel mai comod dintre nativi. Ba mai mult, cu toate ca el personal nu ofera relaxarea într-o relatie, mai este si destul de exigent si intolerant. Nevoia ta de afectiune este foarte mare, de aceea toate predictiile astrale indica Pestele (care e blând si accepta multe) drept o relatie ideala. Ceea ce este adevarat pentru majoritatea Scorpionilor. Numai ca adesea, tu fiind un semn foarte pasional si intens, te potrivesti mai bine cu semnele de Foc (Berbec si poate chiar Sagetator), care te stimuleaza. Exista un fel de nevoie interna a unor Scorpioni de a fi mereu "zgândariti", iar Pestele, desi îti poate oferi toata linistea Raiului, nu-ti poate oferi aventura, decât în pat, unde este la fel de dezlantuit ca si tine (si, uneori, faptul ca-i cam fug ochii s-ar putea sa declanseze ceva scene dramatice). Daca esti un Scorpion cu gustul aventurii, probabil ca Pestele o sa ti se para perfect, dar prea imobil. Daca ceea ce doresti este linistea unui camin, fericirea familiei si a vietii în doi, ritualurile zilnice care se nasc din rutina, atunci da, Pestele este combinatia ideala pentru tine.
Sexual? Daca mai este nevoie de vreun comentariu, semnele de Apa sunt cele mai pricepute la exprimarea cu ardoare a pasiunilor, iar emotiile adânci, ca si imaginatia, sunt la ele acasa în aceasta relatie. De la cele mai delicate gesturi pâna la cele mai perverse acte (care stau în firea ambelor zodii), Pestele te poate întelege, sustine si îti poate chiar dezvalui noi culmi ale pasiunii.
Asadar, merita? Da în proportie de 99%. Dar, de dragul acelui 1%, întreaba-te mai întâi ce vrei de la un partener.

marmotzik
Postat pe 16 August 2009 10:52
da ai dreptate....ma intelege, ii citeste gandurile, face ceea ce imi doresc, ceea ce gandesc.......dar exista un dar este prea cuminte. Ma lasa pe mine sa i-au decizii ptr noi, fece ce vreau eu ...............
Este genul de barbat familist ....este tot ceea ce isi poate dori o femeie care vrea o familie fericita.
Il iubesc dar ....exista un dar
Gabriela_iubita
Postat pe 16 August 2009 18:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu balanta - el rac 37 De la: deeaangel 12 Octombrie 2014 16:32
Cui foloseste gelozia? 17 De la: LOPY_71 6 Octombrie 2010 00:32
CEL MAI TARE ZODIAC-GEMENI 33 De la: KarasCristina 17 Iunie 2012 18:23
hm 2 De la: _oktober_ 14 Mai 2010 22:44
Eu Varsator, el Capricorn !! 2 De la: jusm 20 Noiembrie 2010 18:00