Mai multe
| desteapt o te au mai pus si alte persoane la punct ce bine | ||
|
mariushd Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:48 |
||
|---|---|---|
De la: kudika078308, la data 2009-11-05 22:48:25desteapt o te au mai pus si alte persoane la punct ce bine ai venit si tu la spartul targului....
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:58 |
||
|
GREIERASH,tot nu ai obosit?ink nu ti s-a astupat gura de la cat rahat mananci? ink ceva vita esti tu si cu ma-ta...asta ca sa vezi ca pot si eu sa vb urat...deh..tre sa ma cobor la nivelul tau si ink ceva:EDUC-O PE MATA SI EDUCA-TE SINGURA!ASA SE VORBESTE CU EXPRESII DE GENU:RAHAT AMESTECAT SI ASA MAI DEPARTE? EDUCA-TE SINGURIK....DAK POTI! SCUZE TOTUSI CA MA REPET,DAR POATE ASA BAGI LA CAPUL TAU SEC...
|
||
|
|
||
|
FLORY_DULCIK Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:24 |
||
De la: Aalice666, la data 2009-08-25 23:07:06Vreau un machiaj la ochi mai deosebit. Vreo recomandare? iti recomand daca imi scrii ce reprezinta 666 pentru tine. |
||
|
valitaxx Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:34 |
||
De la: FLORY_DULCIK, la data 2009-11-05 17:50:51sunteti proaste toate care ati scris acum dupa ce mi-am expus eu comentariul.voua va convine sa va vorbeasca greierashul pulii asa?cred ca altele dintre voi s-au nascut in mahala....nu eu.e treaba mea,si chiar daca as da cu nuca in perete nu va freaca pe voi grija...pupici.. iote mai .....ce forum marfa.....peste tot injuraturi..am inceput sa ma obisnuiesc
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:44 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-11-05 22:01:55De la: _oktober_, la data 2009-11-05 20:54:40cat scandal doar pt ca cineva a indraznit sa spuna ca nu-i place un machiaj....era mai bine sa fi primit aprecieri fals pozitive? de exempu tu pisicuto....mereu ai de comentat contra la multi...nu crezi ca spui miau miau de prea multe ori?....oare de ce unde este cearta hop si tu...miau miau... ...crezi ca esti mai breaza?...pe bune... ....
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:48 |
||
| Si printre greierashi se gasesc caini, nu numai prinbtre oameni. | ||
|
kudika023770 Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:48 |
||
nu imi mai place culoare albastru la ochii ...cand merg pe strada vad doar albastru ...poate se poarta la mine in oras
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:49 |
||
De la: valitaxx, la data 2009-11-06 12:34:19De la: Aalice666, la data 2009-08-25 23:07:06Vreau un machiaj la ochi mai deosebit. Vreo recomandare? Recomand�-i ochii vine�i,�ie-�i st� de minune!
|
||
|
io_sunt Postat pe 6 Noiembrie 2009 22:10 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 16:48:02De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-11-05 22:01:55De la: _oktober_, la data 2009-11-05 20:54:40cat scandal doar pt ca cineva a indraznit sa spuna ca nu-i place un machiaj....era mai bine sa fi primit aprecieri fals pozitive? Pe bune trebuie sa te abtii...trebuie sa faci diferenta dintre o persoana care face sau instiga la scandal sau o persoana care zice ,,gata frate, mai usor cu jignirile'' |
||
|
Summer_ Postat pe 6 Noiembrie 2009 22:22 |
||
| Sper ca nu iti plac ochii vineti. | ||
|
kudika023770 Postat pe 7 Noiembrie 2009 10:44 |
||
|
ma bucur ca mai sunt si persoane care realizeaza in sfarsit k pe acest forum sunt persoane care se dau drept domne rafinate,educate,culte,inteligente,etc....dar de fapt sunt niste mahalagioaice...eu nu vb urat decat dak sunt probvocata....si oricum...greierash vorbeste mereu asa....cu expresii de genul: "mai tampitelor","rahat amestecat",si nici macar nu stie ca "tampito" se scrie impreunat.. DAR,DEH........INTELIGENTA E INTELIGENTA......EA ASA SE CREDE PROSTUL CARE NU-I FUDUL NU E PROST DESTUL,ASTA E PAREREA MEA.. |
||
|
FLORY_DULCIK Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:03 |
||
De la: Summer_, la data 2009-11-06 22:22:40De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 16:48:02De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-11-05 22:01:55De la: _oktober_, la data 2009-11-05 20:54:40cat scandal doar pt ca cineva a indraznit sa spuna ca nu-i place un machiaj....era mai bine sa fi primit aprecieri fals pozitive? este parerea mea...nu tre sa te bagi ai inteles?...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:04 |
||
|
cristina cris,deduc ca ma intelegi,nu? ma sfatuiesti sa tac in timp ce altele ma jignesc....sincer merci de sfat,dar nu as putea face asta. dak sunt provocata nu suport sa tac....trebuie sa dau replica ACEEASI PARERE O AI SI TU DESPRE GREIERASH,NU??? |
||
|
FLORY_DULCIK Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:18 |
||
De la: FLORY_DULCIK, la data 2009-11-09 12:18:18cristina cris,deduc ca ma intelegi,nu? dulcic draga ...daca esti atenta....nu vb cu tine....uita-te cui iam raspuns...ok...pe mine nu ma intereseaza cu cine te certi....
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:38 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-09 12:38:36De la: FLORY_DULCIK, la data 2009-11-09 12:18:18cristina cris,deduc ca ma intelegi,nu? atita timp cat nu sunt implicata....nu am ce comenta...oricum....certuri sunt mereu pe kudika...nu ma mir... ..cind o venii vremea sa ne intelegem ca oamenii?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:40 |
||
De la: Beautybylily, la data 2009-11-02 22:56:45Buna fetelor Si mie mi-au placut... desi nu ma machiez. Totusi am o curiozitate. M-am uitat in special la machiajul arabesc, so... in afara de acea codita cu tus, din final... ce altceva il mai defineste ca arabesc? Conteaza si culorile de pe pleoapa? Repet, nu ma machiez.. s-ar putea sa nu folosesc termenii potriviti pentru ca nu ma pricep deloc. Si inca una.. Forma si dimensiunea ochiului conteaza intotdeauna pentru un anumit tip de machiaj sau adaptezi doar culorile? |
||
|
rashela Postat pe 9 Noiembrie 2009 13:11 |
||
De la: FLORY_DULCIK, la data 2009-11-09 12:18:18cristina cris,deduc ca ma intelegi,nu? mai vito, tu suferi rau de nebagare in seama. cine te-a provocat fai proasto? poate vreun strigoi, vreo inchipuire de-a ta! daca nu iti amintesti du-te iar pe prima pagina fai handicapato. si vezi cu cine vorbeam eu si cum te-ai bagat tu sa ma jignesti.si inca ceva m.u.i.s.t.o, mori repede si tu si ipocrizia ta! RIP! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 9 Noiembrie 2009 13:58 |
||
De la: Beautybylily, la data 2009-11-03 16:57:56Multumesc frumos esti foarte amabila...daca ai sti cata munca am depus pentru tutorial poate te-ai gandi de 2 ori inainte sa deschizi gura...si sincer esti prima care imi spune ca este nasol...mie una nu mi se pare nasol deloc.. foarte frumos machiajul care ti-am dat si un comment mai demult......acum am vazut ca ai cont pe kudika:P |
||
|
myeyes Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:52 |
||
|
Tocmai m-am logat acum dupa ceva timp si imi pare sincer rau sa vad unde s-a ajuns...Eu am discutat cu greierash in privat dar discutia de aici nu a mai putut fi stearsa... Nu sunt genul care starnesc probleme si nu asta a fost intentia mea cand am postat linkul catre contul meu pe youtube... Cateva cuvinte despre mine in caz ca nu ati vizionat si filmuletul de introducere de pe youtube... Nu sunt Make-up Artist PRO sunt stilist de unghii de 9 ani ani ...am facut si mai fac inca intr-o mica masura unghii cu o pasiune foarte mare...Datorita unor probleme de sanatate nu mai pot face unghii full time si de aceea incerc sa fac altceva care sa imi placa la fel de mult... Machiajul a fost intotdeauna o pasiune in "background" ...mi-am cheltuit o mare parte a banilor pe cosmetice ...asa ca am incercat la viata mea foarte multe produse...nu ca as fi asa de batrana lol Imi place sa experimentez cu diferite culori dar in acelasi timp imi place sa port machiaj foarte natural...nu sunt inca dependenta de machiaj ...mai vedem in vreo 5 ani lol Studiez,practic si mai vedem ce va fi...Practice makes perfect? Sunt constienta ca nu toate machiajele pe care le voi pune online vor fi pe placul tuturor dar nu pot sa va spun decat ca am vrut sa impartasesc cu voi ceea ce am inceput sa fac...daca va plac va uitati daca nu, dati click pe altceva...si mai reveniti poate la un moment dat o sa va placa altceva. xxxx O zi buna tuturor |
||
|
Beautybylily Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:59 |
||
|
Si mie mi-au placut... desi nu ma machiez. Totusi am o curiozitate. M-am uitat in special la machiajul arabesc, so... in afara de acea codita cu tus, din final... ce altceva il mai defineste ca arabesc? Conteaza si culorile de pe pleoapa? Repet, nu ma machiez.. s-ar putea sa nu folosesc termenii potriviti pentru ca nu ma pricep deloc. Si inca una.. Forma si dimensiunea ochiului conteaza intotdeauna pentru un anumit tip de machiaj sau adaptezi doar culorile?[/quote] Machiajele in stil arabesc sunt in general destul de puternice...adik nu trec neobservate...:) Aplicatii specifice de tus care pot fi in mai multe feluri nu doar codita simpla din filmuletul meu...amestec de culori destul de puternice...sunt caracteristici ale machiajelor arabesti... Forma si dimensiunea ochilor sunt cele mai importante cand realizezi un machiaj...pentru ca in functie de asta decizi ce anume vei face...pe urma culoarea ochilor ... O sa fac un video cu mai multe detalii...:) xxx |
||
|
Beautybylily Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:24 |
||
De la: myeyes, la data 2009-11-09 18:52:48foarte frumos machiajul care ti-am dat si un comment mai demult......acum am vazut ca ai cont pe kudika:P Iti multumesc xxx |
||
|
Beautybylily Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:26 |
||
|
Eu as realiza niste smockey eyes pe cenusiu inchis, iar la mijlocul pleopei as pune si bronz si un mic accent de auriu http:verze.ro Site-ul verzelor, fff. simpatic!
|
||
|
tequila_cu_varza Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:23 |
||
eu chiar nu vreau sa na mai certam,sa stii....am obosit...ti-am vorbit cum imi vorbeai si tu mie.ok???
|
||
|
FLORY_DULCIK Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:40 |
||
nu e ok pana nu-ti ceri scuze pt. primul mesaj in care mi te adresai extrem de urat, neintrebata!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 21 Noiembrie 2009 01:24 |
||
... mamaaaaa ... ce ''machiaje'' se fac pe aici ... ... transpira de atita ''dulcegarii'' ... ... ... vine circul, neamule ... ... avem maimute, muste ginditoare, gaini transpirate, pitzipoance suparate, ...
|
||
|
marco918 Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:25 |
||
|
fraaate... fiecare topic se transforma in cearta subiectul nici nu mai conteaza de ce nu va certati in privat? nu e la fel de distractiv fara spectatori - zic si eu |
||
|
adina_black Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:42 |
||
De la: marco918, la data 2009-11-21 02:25:30... mamaaaaa ... ce ''machiaje'' se fac pe aici ... si te proptisi aici sa completezi circul! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 21 Noiembrie 2009 03:02 |
||
OK,GREIERASH.Imi cer scuze pt acel mesaj....ca sa vezi ca eu,imi recunosc greselile si ca sa vezi ca nu sunt asa cum ma crezi tu......dar degeaba imi cer eu scuze dak tu vei continua cu acelasi limbaj,cu aceleasi mistouri....asa ca lasa si tu de la tine...
|
||
|
FLORY_DULCIK Postat pe 21 Noiembrie 2009 13:54 |
||
De la: FLORY_DULCIK, la data 2009-11-21 13:54:01OK,GREIERASH.Imi cer scuze pt acel mesaj....ca sa vezi ca eu,imi recunosc greselile si ca sa vezi ca nu sunt asa cum ma crezi tu......dar degeaba imi cer eu scuze dak tu vei continua cu acelasi limbaj,cu aceleasi mistouri....asa ca lasa si tu de la tine... ok. scuze acceptate. imi retrag toate cuvintele urate. |
||
|
greierash_is_back Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 1 | De la: kudika377698 20 Martie 2011 04:41 |
| Mascara cu efect dramatic | 18 | De la: kudika489005 24 Decembrie 2011 20:31 |
| Special pentru fetele cu ochii verzi ;) | 41 | De la: alinuta2 13 Septembrie 2016 18:22 |
|
|
||
| machiaj pentru ochi verzi | 10 | De la: FLORY_DULCIK 13 Noiembrie 2009 21:39 |
| solutii naturale pentru tenul gras | 4 | De la: healthy017584 10 Iulie 2010 08:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.