intamplari de zi cu zi

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
maya02 Avatarul lui maya02

4 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

O intamplare din metrou m-a facut sa imi dau seama cat de mult inseamna cei sapte ani de acasa... merg zilnic cu metroul, si asist in fiecare zi la ,,spectacolul'' din acesta. Zilele trecute am urcat la unirii si m-am asezat pe un scaun. pe partea opusa era o familie care avea o fetita ce parea bolnava fiind totodata si supraponderala. La statia urmatoare au urcat 2 fete si 2 baieti care nu aveau mai mult de 16 ani. nici nu au urcat bine ca pustii au inceput sa comenteze foarte urat la adresa fetitei, faceau glume, radeau si asta fara pic de respect macar pentru suferinta acelui copil care nu avea nici o vina ca s-a nascut bolnav... parintii au intervenit insa asta nu a schimbat nimic... ochii fetitei se umplusera deja de lacrimi....sincer nu stiu cum sa numesc asta : nesimtire, idiotenie sau doar lipsa celor 7 ani de acasa, insa daca asa se comporta un copil educat.. ce pretentie sa mai avem de la altii....
Raporteaza abuz de limbaj
_dulcik_ Avatarul lui _dulcik_

4147 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Oras: constanta

lipsa celor 7 ani de acasa... de daca razi de o persoana inseamna ca esti vai cea mai tare si cea mai sukara
Raporteaza abuz de limbaj
iacinta Avatarul lui iacinta

751 mesaje
Membru din: 3/07/2009
Oras: bacau

Hmmm... eu cred ca unii au uitat sa mai fie oameni..acei adolescenti de care ai zis ar trebui sa fie adusi la realitate.
Raporteaza abuz de limbaj
Leave this world a little bit better than you found it!
Fosta membra Kudika.ro
chipurile copii educati.........sa ai studii nu e totul; si bunul simt face parte din educatie, dar ei au lipsit la lectia asta si parintii lor poarta mare parte din vina.
Raporteaza abuz de limbaj
...