Setari Cookie-uri

ati incercat cosemtice de la Zepter ?

LA DANZA




Este o linie de produse pentru ingrijirea pielii care combate imbatranirea prematura a pielii. Cu La Danza, laboratoarele Zepterintra in lumea produselor cosmetice pentru tratament. Linia se distinge prin selectia inteligenta si atenta a ingredientelor si componentelor active care fac tratamentele deosebit de eficiente si placute tenului. Linia La Danza actioneaza in profunzime in epiderma prin eliberarea de antioxidanti si furnizarea elementelor nutritive tenului, astfel procesul de imbatranire este prevenit si incetinit. Ca rezultate vizibile, semnele imbatranirii sunt atenuate, profunzimea ridurilor este redusa. Linia de produse cosmetice La Danza pentru tratament ofera 8 solutii specifice pentru curatarea tenului si pentru tratament cosmetic.
Produse pentru demachiere si tonifiere:
- demachiant nutritiv cu vitamine
pe langa proprietatile sale de curatare, contine microcapsule cu vit. E care ajuta la protejarea tenului impotriva ridarii premature, actioneaza ca agent de eliminare a radicalilor liberi si stimuleaza sinteza colagenului in epiderma. Acizii naturali din fructe de Hibiscus ajuta la imbunatatirea texturii si stralucirii tenului.
- lotiune tonica nutritiva cu fructe
aceasta lotiune este un “cocktail” de extracte naturale din fructe, avand in compozitie si extract al florii de hibiscus. Contine extract natural de Kigelia Africana ce ajuta la imbunatatirea fermitatii si elasticitatii tenului, extract natural de mango, kiwi, si papaya ce favorizeaza imbunatatirea echilibrului de hidratare a tenului, ca si aspectul acesteia. Extractele de kiwi si ceai verde sunt cunoscute si ca agenti de eliminare a radicalilor liberi.
Produse pentru hidratare si protectie:
- complex esential de protectie
laboratorul nostru din Elvetia a dezvoltat acest complex pe baza microcapsulelor de vitamina C naturala, care favorizeaza reducerea efectelor imbatranirii premature a tenului. Vitamina C este pusa in sfere foarte mici, care se sparg doar in momentul in care ating tenul dvs., pentru a elibera ingredientul activ in ultima clipa si in cea mai mare concentratie. Pelicula hidrolipidica( bariera naturala de protectie a tenului) devine mai puternica si asigura rezistenta acesteia la efectele de deshidratare produse de factorii de mediu. Este imbogatita cu un complex specific cu peptide din lapte ce stimuleaza tenul si reduce profunzimea ridurilor.
- crema delicata pentru ingrijirea ochilor
Este o crema foarte placuta, imbogatita cu sfere vegetale si optimizata cu viatmina E naturala, care ajuta la diminuarea ridurilor fine si a defectelor usoare ale tenului in zona de contur a ochilor. Un ingredient specific pe baza de extract de malt intareste sistemul natural de protectie a tenului pentru a mentine integritatea fibrelor de suport, cum este colagenul si capacitatea tenului de a se intinde si de a reveni la vechea forma datorita elastinei.
Produse pentru curatare speciala



- gel exfoliant cu extract de bambus
este un gel exfoliant usor pe baza de extract natural de celule albe din scoarta de bambus ce curata in profunzime suprafata tenului si ii confera un aspect mai tanar. Gelul curata tenul ca si cum sute de mici radiere l-ar masa. Avand in formula acizi naturali de fructe, scopul propus al gelului exfoliant este sa realizeze cea mai buna exfoliere, fara vreun efect secundar.
- masca cu fructe cu dubla actiune
Aceasta masca are la baza un amestec de vitamine microcapsulate extrase din fructe, care ajuta la hranirea, tonifierea, imbunatatirea fermitatii si elasticitatii tenului. Dubla actiune a mastii se realizeaza printr-un efect emolient inovator, care la suprafata tenului imbunatateste hidratarea si catifeleaza pielea, iar in profunzime reda tenului supletea si il tonifica.
Produse pentru regenerare
- complexul esential antirid
Complexul se bazeaza pe echilibrul corect dintre acizii grasi esentiali naturali, fotosteroli si ceramide ( acestea favorizeaza mentinerea apei in epiderma), care imbunatatesc elasticitatea si supletea tenului si restructureaza mecanismul de reinnoire al celulelor. Formula speciala La Danza se foloseste de cele mai recente progrese in biotehnologia proteinelor. Antirid si regenerator, reduce profunzimea ridurilor cu 24%. In plus, stimuleaza inmultirea fibroblastelor, genereaza colagen si elastina, care sunt componentele cadrului fibros ce sustine tesutul cutanat. Adaosul de scualan (un extract natural de ulei din masline) mareste permeabilitatea tenului, pregatindu-l sa beneficieze de avantajele tuturor celorlalte ingrediente si sa echilibreze pH-ul fiziologic al epidermei.
- absolute tensor
Include proteine botanice in stare naturala din ultima generatie a biotehnologiei, facand posibil ca tenul sa beneficieze de efecte cum ar fi intinderea tesuturilor, hidratare, stimularea si regenerarea celulelor si reducerea semnelor de imbatranire. Este un tratament foarte eficace cu o mare concentratie de ingrediente active recomandate pentru nevoile de revitalizare dupa stres, oboseala sau orice alte expuneri la mediu. Absolute tensor are un efect imediat asupra tenului si il va lasa catifelat si delicat intr-un mod placut.


SWISSOLOGICAL


Swissological este o gama de produse de ingrijire a frumusetii pentru fata si corp cu o caracteristica exclusiva, unica: toate ingredientele active provin din extracte din plante proaspete, deosebit de pure.
Plantele folosite pentru aceste produse sunt cultivate in apropiere de Valais, intr-un décor natural nepoluat, la o altitudine intre 1000 si 1600 de metri in Alpii Elvetieni, renumiti pentru puritatea aerului si a apei. Nu sunt folositi fertilizatori chimici, pesticide sau erbicide. Mai mult decat atat, nu trec mai mult de 2 ore de la recoltarea plantei dimineata devreme, pana la extragerea esentelor. Astfel, componentele active ale extractelor de plante isi mentin intacte proprietatile originale calitative si cantitative. Datorita acestei metode de extractie avansata si rapida garantata de laboratoarele noastre din Elvetia, echipa de cercetatori si producatorii de cosmetice de la ZEPTER COSMETICS sunt capabili sa foloseasca ceea ce au mai bun de oferit Natura si Stiinta pentru realizarea produselor Swissological.
Pe langa tehnica speciala de extractie, linia Swissological se distinge prin selectarea inteligenta si cu atentie a ingredientelor care fac produsele deosebit de eficiente si placute pentru piele. Trebuie spuse cateva cuvinte despre cele mai interesante materii prime folosite pentru aceasta linie, in primul rand si mai presus de toate, despre extractul de Echinaceea, ingredientul distinctiv al liniei Swissological, recent redescoperit pentru proprietatile sale deosebit de valoroase. Echinaceea este o planta pe care nativii americani o foloseau pentru vindecarea ranilor. Stiinta moderna a studiat si confirmat proprietatile sale de regenerare a tesuturilor, vindecare, purificare si antiinflamatorii. In cosmetica, acest extract deosebit stimuleaza activitatea celulara, hidrateaza si calmeaza pielea. Alte ingrediente renumite pentru actiunea lor benefica sunt uleiul de susan, de nuca de cocos, de alun si floare de gardenie. Adaosul de vitamina A, C si E ajuta la cresterea protectiei pielii. Dioxidul de titaniu si oxidul de aluminiu sunt folosite pentru reflectarea razelor solare. Uleiul de Jojoba este o componenta a lotiunii dupa plaja pentru ca este un ingredient foarte valoros folosit inca din timpuri stravechi pentru activitatea sa hidratanta.
Nu trebuie omis faptul ca linia Swissological asigura standarde ridicate de calitate. Acesta este un motiv in plus ca sa fie incercat aceste produse, rezultat al celor mai bune cercetari si experiente din fitocosmetologia elvetiana.










Produsele Swissological pentru ingrijire faciala



Lapte demachiant - in varianta pentru piele normala/grasa si uscata/sensibila. Extractul proaspat de Echinaceea stimuleaza si reimprospateaza tenul fara a afecta insa echilibrul sau natural de hidratare, care este imbunatatit de catre scualan.
Lotiune demachianta – indeparteaza si cele mai rezistente urme de machiaj, are o formula fara parfum ce previne deshidratarea pielii si este calmanta.
Ulei demachiant pentru ochi – ideal pentru indepartarea cu usurinta a produselor de machiaj de pe ploape si gene fara a deshidrata zona ochilor. In acelasi timp hraneste si contribuie la cresterea genelor.
Tonic demachiant – in varianta N/D, formula sa contine extractul proaspat de Echinaceea, care intareste mecanismul de autoprotejare al pielii; extractul de trandafirul cainelui, care este emolient si cu rol de protectie si de alun salbatic, care este astringent si are efect de improspatare.
Gel exfoliant purificator – microsferele continute de acest gel indeparteaza celulele moarte si excesul de sebum din stratul superior al pielii, astfel stimulandu-se procesul de regenerare al pielii.
Masca de argila – datorita formulei sale absoarbe excesul de sebum mentinand totusi un echilibru excelent de hidratare. Extractul proaspat de Echinaceea imbunatateste mecanismul natural de autoprotejare a pielii printr-o actiune eficienta, stimulatoare.
Produse pentru hidratare
Crema de zi – in versiunea N, imbogatita cu extracte proaspete de castan si o varianta calmanta pentru D cu uleiuri vegetale de avocado si migdale dulci. Filtrele UVA si UVB ce asigura o protectie durabila impotriva razelor solare, care sunt principala cauza a formarii de radicali liberi si, prin urmare, a imbatranirii premature a pielii. Extractele proaspete de Echinaceea fac tratamentul si mai eficient. Crema este absorbita rapid si contine si un complex de reglare al sebumului.
Crema de noapte – in timpul noptii pielea este mai receptiva si dispusa sa absoarba ingredientele active din produsele cosmetice. In varianta N, contine pe langa extractul de Echinaceea si extract de castan si un complex de reglare al sebumului, iar in varianta D, uleiuri de Jojoba si scualan, care maresc actiunea de hidratare si emoliere a produsului.
Produse pentru regenerare
Crema pentru ochi – contine extracte din plante proaspete cum sunt: Echinaceea, unt shea, care regenereaza pielea, scualan care stimuleaza si mareste nivelul de hidratare al pielii, extract de porumb care imbunatateste umiditatea pielii, uleiul de jojoba care regenereaza si face pielea sa fie mai moale, vitaminele A si E previn deshidratarea pielii, o protejeaza avand efecte anti-oxidante
Crema multiregenerativa – contine extract proaspat de echinaceea, unt shea, scualan si un ulei vegetal cu o compozitie identica ca cea a sebumului natural care protejeaza pielea si previne deshidratarea.
Ser hidro-lifting – este un ser inalt hidrtatant bazat pe extracte proaspete de echinaceea. Ingredientele specifice formeaza o pelicula fina pe piele care este capabila sa intinda vizibil ridurile fine din jurul ochilor si gurii intr-o perioada scurta de timp. Este recomandata pentru tenul normal, gras sau mixt.
Crema hidro-lifting – este o crema hidratanta de zi si de noapte bogata in ulei de camelie, scualan si vitamina A ce ajuta la protejarea pielii prin cresterea elasticitatii si a echilibrului de hidratare. Este recomandata pentru tenul uscat, sensibil sau mixt.




Produse pentru ingrijirea corpului


Sapun lichid – este un sapun delicat pentru fata si maini. Extractul proaspat de echinaceea si agentul de ingrasare hidrateaza si protejeaza pielea, lasand o senzatie placuta. Vitamina B5 ( pantenol) reintareste mecanismul natural de aparare al pielii. Notele de citrice, aroma de iasomie, levantica, lacramioare, alaturi de mosc si vanilie, creeaza un parfum foarte placut.
Gel de dus – contine extract proaspat de musetel, un agent de hidratare antiinflamator si de calmare a pielii si pantenol (vit.B), care sustine de asemenea, hidratarea si stimularea procesului de vindecare al pielii.
Sampon - ideal pentru orice tip de par, curata delicat dar in profunzime parul. El furnizeaza totodata un tratament specific. Aminoacizii naturali intaresc firul de par, conferindu-I moliciune si elasticitate, in timp ce AHA ( acizi alfa-hidroxil) ii confera volum, facand mult mai facila coafarea.
Lapte de corp – pe langa extractul praspat de echinaceea, mai contine un factor de hidratare naturala pentru a mentine un nivel perfect pentru toate tipurile de piele, conferind pielii o senzatie de catifelare si calmare.
Crema de maini – formula, imbogatita cu extract proaspat de echinaceea, ulei de migdale dulci si scualan si aminoacizi naturali, intareste mecanismul natural de aparare a pielii, indeparteaza iritatiile minore si stimuleaza producerea keratinei, vitala pentru pastrarea unghiilor frumoase si sanatoase.
Lotiunea de maini – este o lotiune usoara, neuleioasa care hidrateaza mainile, formand o pelicula invizibila care protejeaza de apa, vant si deshidratare. Pielea este hidratata si iritatiile minore indepartate datorita extractului proaspat de echinaceea, pantenolului si extractului de aloe vera.


Linia de produse pentru copii
Caracteristicile morfologice ale pielii bebelusului sunt diferite in comparatie cu pielea adultilor. Pielea este foarte delicata si sensibila, de 3.5 ori mai subtire decat a adultilor. Ea nu poate fi inca considerata o bariera de protectie eficienta deoarece stratul cornos, parte a epidermei, precum si derma nu sunt complet dezvoltate. Iata de ce pielea bebelusilor are nevoie de o ingrijire specifica cu produse specifice.
Linia de produse pentru copii Swissological Baby a fost special creata pentru a furniza toate elementele necesare pielii bebelusilor intr-un mod placut pentru ei si pentru parinti.
Produsele:
- sunt testate dermatologic
- nu contin alcool
- sunt usor parfumate
- nu contin lanolina sau alte ingrediente de origine animala
- sunt hipoalergice

Crema de baie – este imbogatita cu pantenol si musetel datorita proprietatilor de calmare si hidratare.
Sampon cu musetel – are un pH neutru si este complet lisit de sapun, contine vitamina B5
Lotiune nutritiva de corp – are un continut bogat in musetel, uleiuri de avocado, grau germinat si porumb, bisabol si proteine din zer.
Ulei de protectie – ajuta la protejarea bebelusului dupa baie datorita continutului bogat in uleiuri din grau germinat, bisabol si viatmina E.
Talc calamant – cu o consistenta supla, catifelata, aceasta pudra absoarbe umiditatea, lasnd o senzatie placuta racoritoare si de prospetime pe pielea bebelusului.


Philip Line


- Deoarece pielea masculina este mai groasa si cu porii mai mari, decat pielea feminina, toate formulele liniei Swissological Philip , contin un procent mai mare de ingrediente active, care se regasesc, de altfel si in produsele pentru femei
Rutina zilnica a rasului face ca barbatii sa aiba nevoie de produse speciale: gelul si spuma de ras.
Gelul de ras – perfect pentru o piele mai sensibila, cu barba aspra
- contine: Aloe Vera – protector, hidratant, antiiritant, nutritiv
- alantoina ca agent calmant
Spuma de ras – pentru toate tipurile de piele si barba moale
- pe baza de sapun de acizi stearic si palmitic
- glicerina ca umidificator, lasa pielea calma si delicata

Pentru tratamente specifice, Zepter a dezvoltat produse speciale pentru frumusetea si sanatatea fetei masculine:
Balsam dupa ras – fara alcool, protejeaza iritatiile pielii dupa ras
- contine extracte de plante proaspete de alun salbatic, ce are efect calmant, aloe vera.
Premium Anti-ageing – contribuie la reducerea ridurilor si liniilor fine
- contine extract de Centella asiatica, extract ce imbunatateste elasticitatea pielii
- vitamina C microcapsulata – esentiala pentru formarea colagenului
- vitamina A – protectie
- scualan – ca agent hidratant
- filtre UVA
Regenerator de celule – are efect hidratant, previne aparitia ridurilor, hraneste si catifeleaza pielea
- contine vitaminele A, E si C
- bisabol – efect calmant
- scualan – ca agent hidratant
- alantoina- ca agent emolient
- aloe vera
- aminoacizi
- filtre UVA si UVB
Gel activ pentru ochi – protejeaza zonele sensibile din jurul ochilor si stimuleaza sistemul de aparare al pielii
- previne si reduce ridurile si liniile fine
- intareste pielea din jurul ochilor si reduce edemul ( umflatura pleoapelor)
- contine aminoacizi, extract de ginseng, extract de nalba

Cu ajutorul acestor tratamente se obtin urmatoarele rezultate:
- o piele mai ferma, revitalizata, hidratata
- netezirea cutelor mici si reducerea ridurilor
- revigorarea structurii pielii
Apa de toaleta – cu cea mai fina compozitie de inalta calitate, extravaganta si luxoasa.
- amestec natural de ingrediente ecologice active
- note de mandarin, portocala amara, menta, lemn de santal.
carin09
Postat pe 27 August 2009 19:23
da eu le stiu.sunt foarte bune intr-adevar
rock90
Postat pe 13 Septembrie 2009 16:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Produse Avon 1 De la: Purple_AvonCosmetics 7 August 2010 16:00
ati incercat produsele ladys ? 5 De la: ad_83 10 Martie 2011 14:59
ingrijire profesionala 1 De la: carmina02 21 Aprilie 2008 00:17
inscriu reprezentati - catalog gratuit, fara comenzi obligatorii 6 De la: ada2113 29 Iulie 2012 18:58
fond de ten pentru ten uscat si/sau sensibil 1 De la: diana3289 24 Martie 2012 21:20