Setari Cookie-uri

Joc- Ce faci daca....

doar folosind "picatura chinezeasca"..adica intai chinuiti la maxim si dupaia ar muri de buna voie si nesiliti de nimeni :D

Ce-ai face daca........traiesti o relatie imposibila?
oana198211
Postat pe 1 Noiembrie 2009 17:40
nicio persoana de pe lumea asta...in afara de parinti...nu merita sacrificare vietii cuiva...fie el/ea oricine ar fi....

intrebarea anterioara:D
oana198211
Postat pe 1 Noiembrie 2009 17:42
sa renunti la viata ta?da eu as face-o am renuntat de multe ori sa fiu eu fericita,in viata trebuie sa si pierzi nu poti cistiga mereu
laura_vichy
Postat pe 1 Noiembrie 2009 17:47
As trai la maxim fiecare secunda. Daca e interzisa senzatiile sunt mai puternice. :)

Daca ai fi putut alege, in ce tara ai fi ales sa te nasti?
wews
Postat pe 1 Noiembrie 2009 17:55
tot romania
ce ai face daca ai afla ca o sa nasti tripleti
yumy
Postat pe 1 Noiembrie 2009 17:59
De la: laura_vichy, la data 2009-11-01 17:47:22sa renunti la viata ta?da eu as face-o am renuntat de multe ori sa fiu eu fericita,in viata trebuie sa si pierzi nu poti cistiga mereu

Trebuie sa pui si o intrebare dupa ce dai raspunsul. Ca sa isi bata si altii capul pentru a raspunde
wews
Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:00
De la: yumalai, la data 2009-11-01 17:59:02tot romania
ce ai face daca ai afla ca o sa nasti tripleti

as zice ca e cel mai naspa cosmar al vietii mele.
ce ai face daca ai avea o cicatrice mare pe obraz?
vali_pc2007
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:07
operatie estetica...

Ce ai face daca ai fi urmarit de camatari? :))
wews
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:15
as emigra
ce ai face daca te-ar hartui sexual o femeie?
vali_pc2007
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:17
As suna un prieten si i-as arata respectivei cum e sa fii ''vanat''...

Ce ai face daca partenerul de viata alege sa isi schimbe sexul ?
wews
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:26
asta-i grea, eu am cautat-o:)

daca partenera de viata ia hotararea asta, as simti ca imi pica tavanul in cap, si nu cred ca mi-as reveni curand
ce ai face daca ai iuti un negru?
vali_pc2007
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:33
L-as iubi indiferent de ce spune lumea. Sufletul conteaza nu culoarea pielii.

Daca ai fi o floare, ce ai vrea sa fii?

wews
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:41
Floare de colt.
Crezi in reincarnare?
vali_pc2007
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:47
Da

Ce ai face daca ai sti ca din cauza karmei, in viata asta, nu esti un miliardar asa cum ar fi trebuit sa fii? :)
wews
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:49
Nu as face nimic.Nu stiu cum este sa fiu miliardar Sunt multumita asa cum sunt

Ce ai face daca iesi in ora imbracata in alb si incepe sa ploua? (nu ai masina personala)
Raluca_SA
Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:55
De la: Raluca_SA, la data 2009-11-01 19:55:19Nu as face nimic.Nu stiu cum este sa fiu miliardar Sunt multumita asa cum sunt

Ce ai face daca iesi in ora imbracata in alb si incepe sa ploua? (nu ai masina personala)[/quot]
"dansez" printre balti
ce ai face daca ai fi o testoasa?
vali_pc2007
Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:04
M-as face ninja

Ce ai face daca ar trebui sa prezinti un proiect f important in fata multor persoane si ti se spune, chiar inainte de a incepe sedinta, ca ti s-au rupt pantalonii f f f tare in... dos?
wews
Postat pe 1 Noiembrie 2009 21:10
As invoca o problema, motorie grava, si nu pot sta in picioare. Asa ca as prezenta de pe scaun
Ce ai face daca ai gasi pestisorul de aur?
vali_pc2007
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:45
l-as amaneta...

Ce o sa faci cand se va ''termina'' topicul asta?
wews
Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:40
......ma duc la altu.....topic...
-ce ai face daca .......daca ....daca....nu as avea ce sa te intreb?
floryly
Postat pe 2 Noiembrie 2009 01:57
as inventa o intrebare

ce ai face daca ar fi ultima zi din viata si ai avea posibilitatea de a alege intre o zi alaturi de persoana iubita..si o zi in care tu ai fi cea mai importanta fiinta pe care oamenii si-ar da viata sa te vada?
lyheartly
Postat pe 2 Noiembrie 2009 07:45
bizara intrebare....pe el l-as alege
raspunde si tu
greierash_is_back
Postat pe 2 Noiembrie 2009 07:48
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-02 07:48:32bizara intrebare....pe el l-as alege
raspunde si tu

Neata , ..Cred ca intrebarea nu e bizara! Dar cu siguranta ,alegerile pe care uneori le facem in viata sunt bizare!
Eu as alege ,binenteles iubirea iubitului..fiindca nimic si niciodata in viata nu poate egala acest sentiment!
lyheartly
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:27
De la: lyheartly, la data 2009-11-02 09:27:14
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-02 07:48:32bizara intrebare....pe el l-as alege
raspunde si tu

Neata , ..Cred ca intrebarea nu e bizara! Dar cu siguranta ,alegerile pe care uneori le facem in viata sunt bizare!
Eu as alege ,binenteles iubirea iubitului..fiindca nimic si niciodata in viata nu poate egala acest sentiment!

dar il poate invinge tradarea...
greierash_is_back
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:31
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-02 09:31:56
De la: lyheartly, la data 2009-11-02 09:27:14
raspunde si tu

dar il poate invinge tradarea...

Draga , greierash_is_back, parerea mea este urmatoarea ..a ramane intr-o relatie inseamna si a risca intalnirea dintre doua fidelitati: fidelitatea fata de celalalt si fidelitatea fata de sine. Cand nu mai este posibil sa-ti fii fidel tie insuti --a-ti respecta angajamentele in armonie cu respectul de sine--, se va naste un conflict intra-personal care nu va avea solutie pentru cel care va trai sentimentul ca nu se mai poate respecta ramanand in relatie
Tradarea intr-o relatie..de o parte si de alta.. este un subiect foarte complex..de aceea despre iubirea dintre doi oameni s-ar putea scrie romane intregi ,despre diferenta dintre statul de amanta si sotie, foarte multe... iar despre iubirea fata de o alta persoana decat cea langa care ai stat o viata, la fel...Uite ,am citit undeva ceva foarte frumos si este cat se poate de adevarat asa ca am sa citez: ""Pentru romanticii visatori, iubirea este o forta misterioasa care pune stapanire deodata, pe neasteptate, un sentiment de extaz trait doar o data in viata. Iubirea este o problema care implica doar inima, este ceva care nu poate fi inteles, ci numai trait. "Deci este adevarat ca daca noi nu stim ce este dragostea..cum putem sa o deosebim de alte sentimente care i se aseamana,cum sa proceda..ce sa facem sa o recunoastem?Asta ar insemna sa nu putem nici macar sa avem incredere in cineva care pretinde ca poate sau vrea sa ne ofere iubirea adevarata pentru ca nu putem sti daca ceea ce ne ofera este sau nu dragoste...iubirea reala nu poate exista decat sub forma unui dialog armonios..Din pacate in ziua de azi tradarea survine din motive pur materiale..desi sunt si aspecte..subiecte complexe..sa nu le traiesti niciodata..dar cum spuneam in societatea actuala oamenii renunta atat de usor la iubire...in goana lor dupa bani, preocupati de cariere, uita sa se mai opreasca o clipa si sa priveasca in sufletul lor... uita cat de frumos e sa strangi in brate fiinta ce-o iubesti, uita cat de frumos e cand adormi cu capul pe inima persoanei iubite. Sunt sentimente care nu se compara cu nimic, care nu vor putea fi niciodata inlocuite ic, nici cu un cont cu nimic..E doar parerea mea si imi cer scuze daca pare putin impusa!
Scuza-ma daca te-am plictisit..desi sunt mult mai multe aspecte care se pot discuta pe marginea acestui subiect ! O zi frumoasa!
lyheartly
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:11
nu m-am plictisit.....ca dovada ca am avut rabdare sa citesc tot. un eveniment pt. mine acum serios vorbind. imi place sa citesc, idei, convingeri care au o logica si care chiar spun un adevar universal.rezonez cu ce ai spus, dar nu cred ca aici este locul pt. a discuta despre iubire, tradare, incredere si alte "lucruri" adiacente!
si nu am simtit ca e o idee impusa!
greierash_is_back
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:59
Bun, si pe noi cei ce urmam, nu ne intreaba nimeni nimic?

Ce ati face daca aerul ar deveni de nerespirat?
vali_pc2007
Postat pe 2 Noiembrie 2009 17:46
De la: vali_pc2007, la data 2009-11-02 17:46:09Bun, si pe noi cei ce urmam, nu ne intreaba nimeni nimic?

Ce ati face daca aerul ar deveni de nerespirat?

as inhala heliu!
ce-ai face daca te-ai trezi cu o mana de extraterestru?
greierash_is_back
Postat pe 2 Noiembrie 2009 17:50
m-as bucura ca as fi si eu deosebit
si de bucurie as taia-o
Ce ai face daca lumea ar fi condusa numai de femei?
vali_pc2007
Postat pe 2 Noiembrie 2009 18:06

as pleca .......... nu stiu unde ! nu imi doresc asa ceva !

ce ai face daca ai ramine singurul om de pe pamant?
coldwind
Postat pe 2 Noiembrie 2009 18:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:-?? 9 De la: angelik19 22 Iulie 2010 22:46
Nu v-ati saturat si voi de stirile astea? 25 De la: annne_marrrie 30 Ianuarie 2009 15:43
Superstitii 18 De la: yumy 15 August 2010 08:27
Prietenii ... aveti incredere in ei? ...sau doar "ii folositi" ? 44 De la: greierash 4 Iulie 2009 22:24
Dau spre adoptie un iepuras scump si dragalas 4 De la: Indiana_Jones 21 Septembrie 2011 21:00