Setari Cookie-uri

pfff...am facut o prostie

am fost cam distanta azi cu el...am vrut sa vad cum reactioneaza daca sunt putin mai distanta si...a tacut,nu a zis nici el nic,nu a intrebat de ce ma comport asa...in schimb am vbt cu el mai tarziu si mia spus ca daca vreau sa inchei relatia cu el sa ii spun...el credea ca din cauza distantei m-am comportat asa cu el..nu d.asta am facut-o pt ca stie ca il iubesc in ciuda distantei..problema este ca s-a cam suparat pe mine acum ca m-am comportat asa,a spus ca el se chinuie ca prostu sa ma caute si sa imi dovedeasca cat ma iubeste si eu sunt rece si distanta
imi pare rau pentru ce am facut..aveti niste idei cu ajutorul carora sa il conving ca imi pare rau ca m-am comportat asa...niste idei prin care as putea sa ii dovedesc cat de mt il iubesc
nop
Postat pe 5 Septembrie 2009 16:44
in primul rand , nu mai deschide pentru fiecare zii si stare a ta, cate un topic!
geo_x
Postat pe 5 Septembrie 2009 16:55
De la: geo_x, la data 2009-09-05 16:55:01in primul rand , nu mai deschide pentru fiecare zii si stare a ta, cate un topic!

asa,fooooooaaaaaarte frumos...da idei
mitura
Postat pe 5 Septembrie 2009 16:58
De la: geo_x, la data 2009-09-05 16:55:01in primul rand , nu mai deschide pentru fiecare zii si stare a ta, cate un topic!

..pai nu vad de ce nu...shi eu fac la fel...pai care ii problema?nu e nimeni obligat sa raspunda la o adica...deci care e problema??
kudika066423
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:33
deci marean vanghelie, care este el primar si membru marcant, este ................
auzi domnisoara, da' de ce ma intrerupi din plimbatu' mieu pe gogla!???
geo_x
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:35
...daca atitudinea nu se repeta ..probabil ca problema se va rezolva...era sa risc si eu sa fac o treaba ca asta...ma gandeam totusi ca e riscul prea mare....deci deocamdata mai astept
kudika066423
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:36
De la: geo_x, la data 2009-09-06 23:35:45deci marean vanghelie, care este el primar si membru marcant, este ................

credeam ca un forum e un loc de dat cu parerea...dar mai ales de a o respecta pe aia data deja de catre altzii
kudika066423
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:38
De la: nop, la data 2009-09-05 16:44:28am fost cam distanta azi cu el...am vrut sa vad cum reactioneaza daca sunt putin mai distanta si...a tacut,nu a zis nici el nic,nu a intrebat de ce ma comport asa...in schimb am vbt cu el mai tarziu si mia spus ca daca vreau sa inchei relatia cu el sa ii spun...el credea ca din cauza distantei m-am comportat asa cu el..nu d.asta am facut-o pt ca stie ca il iubesc in ciuda distantei..problema este ca s-a cam suparat pe mine acum ca m-am comportat asa,a spus ca el se chinuie ca prostu sa ma caute si sa imi dovedeasca cat ma iubeste si eu sunt rece si distanta
imi pare rau pentru ce am facut..aveti niste idei cu ajutorul carora sa il conving ca imi pare rau ca m-am comportat asa...niste idei prin care as putea sa ii dovedesc cat de mt il iubesc

Daca tinea la tine in niciun caz nu-ti dadea papucii la primul hop. Eu cred ca e recunoscator ca are un pretext.
Kathara
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:39
De la: kudika066423, la data 2009-09-06 23:38:51
De la: geo_x, la data 2009-09-06 23:35:45deci marean vanghelie, care este el primar si membru marcant, este ................

credeam ca un forum e un loc de dat cu parerea...dar mai ales de a o respecta pe aia data deja de catre altzii

si io credeam acelasi lucru.
da' cand vezi 15 topice deschise pe acelasi subiect si alte vreo 10 despre starea de greata de dimineata, iti trece!
geo_x
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:41
ma simt de parca as da sfaturi unor copii de gradinita. raspunsul la problema ta e intr-adevar foarte complicat... (aici sunt ironic)

spunei ca si tu il iubesti si ca nu intentionezi sa inchei relatia.
iar ca scuza pt acel comportament distant, inventeaza ceva, doar esti femeie, zi ca nu te simteai bine sau ca te-ai certat cu o prietena/ruda si erai distrasa.

oare forumurile sunt de vina ca oamenii refuza sa gandeasca singuri ?
baiat_anonim
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:59
De la: baiat_anonim, la data 2009-09-08 20:59:38ma simt de parca as da sfaturi unor copii de gradinita. raspunsul la problema ta e intr-adevar foarte complicat... (aici sunt ironic)

spunei ca si tu il iubesti si ca nu intentionezi sa inchei relatia.
iar ca scuza pt acel comportament distant, inventeaza ceva, doar esti femeie, zi ca nu te simteai bine sau ca te-ai certat cu o prietena/ruda si erai distrasa.

stai linistit,nu te inflacara asa...maine ,la prima ora mai tranteste vreo trei ca asta...dar cu alt titlu
mitura
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:02
De la: baiat_anonim, la data 2009-09-08 20:59:38

nu, forumul este un format nevinovat.
initial cu scop de distractie, a devenit o scuza!
geo_x
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:02
am fost mai rapida
mitura
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:06
De la: mitura, la data 2009-09-08 21:06:31am fost mai rapida

imi place cand te misti repede!!
geo_x
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:07
De la: nop, la data 2009-09-05 16:44:28am fost cam distanta azi cu el...am vrut sa vad cum reactioneaza daca sunt putin mai distanta si...a tacut,nu a zis nici el nic,nu a intrebat de ce ma comport asa...in schimb am vbt cu el mai tarziu si mia spus ca daca vreau sa inchei relatia cu el sa ii spun...el credea ca din cauza distantei m-am comportat asa cu el..nu d.asta am facut-o pt ca stie ca il iubesc in ciuda distantei..problema este ca s-a cam suparat pe mine acum ca m-am comportat asa,a spus ca el se chinuie ca prostu sa ma caute si sa imi dovedeasca cat ma iubeste si eu sunt rece si distanta

ce-i asta jurnal de brd al capitanului....nava stelara.... "entreprisa"?????

oooo oare pe unde umbla mepfista si al sau "topicul meu" ????
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:20
baiat_anonim
Postat pe 8 Septembrie 2009 22:21

iar te bagi in seama neintrebat si izgonesti oamenii?

e un forum public, asa ca fiecaruia ii este permis sa posteze ce doreste.
franziska_eu
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:26

foarte rau ca faci tot felul de joculete ca sa-l testezi. de ce nu incerci sa fi tu insati si sa-i arati ceea ce simti intr-adevar pentru el? in felul asta o sa-l ajuti si pe el sa se deschida fata de tine. :)
franziska_eu
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:28

Lasa-le in colo de idei si strategii...Spune-i de ce ai fost distanta si gata !Daca ai fost distanta doar o zi si el vrea sa incheiati relatia e clar ca a asteptat un motiv .Iar tu i l-ai dat...
Cu toate ca e cam slabut !(motivul)
ella_c
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:34
daca te iubea cu adevarat nu spunea asa. El acum se joaca cu tine sa te vada cat de mult suferi si tu ca o fetita prostuta si indragostita o sa pici si o sa il rogi sa te creada ca il iubesti. Va impacati, tu esti bucuroasa ca te iubeste si sunteti fericiti. Apoi dupa un timp poate va si casatoriti si crezi ca nu mai este nimeni asa fericit ca voi.Abia atunci o sa isi arate adevarata lui valoare si o sa te jigneasca sau poate si mai rau. ...... si ai sa te intrebi de ce naiba ai fost asa de oarba sa ii vezi adevarata valoare de la inceput
depika
Postat pe 25 Septembrie 2009 18:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
...alcoolul... 7 De la: Zaraza 26 Decembrie 2009 18:21
eu bogata,el sarac.cat de mult ne schimba banii? 22 De la: Eva32 2 Iulie 2011 03:20
Dragostea nu este niciodata mai puternica decat atunci cand te faci sa suferi!! 91 De la: shirine 31 Iulie 2009 10:10
Am nevoie de ajutor!Va rog! 20 De la: kudika027825 29 Mai 2010 22:17
E suparata pe mine, flori, culori ? help. 16 De la: james_zelo 10 Februarie 2010 03:49