Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/191/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-rosie-card-bancar/
Ce mi se pare interesant la tinuta...imi aduce aminte de Blonda de la drept....imi placea cum se imbraca..e sobra,chic si in tendinte
adelle_m
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:02
Sacou din bucle crem[www.yokko.ro]-culoarea ii da distinctie,stil ii da cei 6 nasturi si finisajul de pasmanterie in ton.
FA3-MVN,100 lei,fusta cu pliuri pe lateral cu passepoil din satin negru-un amanunt ce o scoate din ananimat dand lejeritate miscarii.
kudika051165
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:08
YOKKO urmareste a insuma toate acele trasaturi care fac dintr-o femeie simpla o adevarata doamna, a carei prezenta se va face remarcata cu succes de fiecare data in orice context.

Analizand modelele tinutelor office am observat tendinta acestora spre simplitate, originalitate si subtilitate. Detaliile usoare fac din aceste tinute unele exceptionale. In spatele acestora femeile obtin incredere in fortele proprii, stil, eleganta si in acelasi timp succese.

http://yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-pantaloni/

Aceasta tinuta inglobeaza trasaturile mentionate mai sus, si ajuta o femeie sa se simta stapana pe sine si in cele mai fragile momente.
MaRa16
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:24
Imi place ca iti poti exprima personalitatea cu ajutorul hainelor Yokko care sunt foarte variate si cu modele originale.
andradeedee
Postat pe 14 Septembrie 2009 19:52
Costumele sunt foarte elegante,croiala este exceptionala si poti sa le combini cu celelalte articole de pe site.Sunt adepta costumelor deoarece imi cere meseria.Mi-a placut http://www.yokko.ro/romana/products/3462/sacou-din-bumbac-piquet-tricotaje-casual-producator-si-distribuitor-de-confectii/
dana_xyxy03
Postat pe 14 Septembrie 2009 21:31
tinutele office cat si cele de ocazie sunt absolut superbe, croiala este perfecta ,sunt o mare admiratoare atat a tinutelor office cat si tinutelor de ocazie. in tinutele YOKKO am descoperit bun gust , rafinament ,originalitate
http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-imbracaminte/
http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-moda/
http://yokko.ro/romana/tinuta/182/tinuta-pentru-ocazii-speciale-din-satin-elastic-imprimat-stil-denim/
http://yokko.ro/romana/tinuta/171/tinuta-ocazie-cu-bolero-si-rochie-din-voal-cu-aplicatie-cristale-confectii/
http://yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-vanzari-online/
http://yokko.ro/romana/tinuta/136/tinuta-office-cu-garnitura-in-ton-livrare-rapida/
http://yokko.ro/romana/tinuta/124/tinuta-din-catifea-cu-fir-de-efect-card-bancar/
teodo
Postat pe 15 Septembrie 2009 00:12
imi plac foarte mult tinutele de la YOKKO au o finete aparte potrivita pentru fiecare tip de femeie ,pentru fiecare silueta.tinute confortabile create din materiale excelente de o calitate inestimabila ce ofera unei femei increderea in sine in orice situatie sar afla, ajungand sa fie apreciata de cei din jur.
foarte frumoase toate un succes in lumea modei pentru acesti creatori, mult noroc pe viitor.
toate sunt superbe dar conform regulamentului am ales o singura tinuta si anume cea de pe linkul urmator http://yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-promotie/: o considerand perfecta pentru o studenta in anul 1. Va multumesc anticipat
kudika068593
Postat pe 15 Septembrie 2009 01:25
Site-ul este cu mult bun gust Produsel sunt foarte diversificate , astfel incat orine, indiferent de varsta isi poate gasii o tinuta pe gustul ei.
Mie mi'a placut Tricou imprimeu floral alb negru roz cu cordon

http://www.yokko.ro/romana/products/4723/tricou-imprimeu-floral-alb-negru-roz-cu-cordon-jeans-casual-bluze/
daiy
Postat pe 15 Septembrie 2009 02:47
Intrebare: “Ce iti place la tinutele YOKKO?”


Imi plac tinutele YOKKO deoarece sunt foarte elegante si poti gasi ori ce pentru ori ce eveniment si magazinul online YOKKO este foarte bine aprovizionat, pentru toate gusturile, produse sunt de calitate si frumos prezentate. Are o gama variata de produse, astfel incat satisface si cei mai exigenti cumparatori, iar reducerile sunt intodeauna binevenite :)

Tinuta care mi-a atras cel mult atentia este Tinuta din tesatura satinata neagra

* sacou cu guler si rever ascutite, 2 clape aplicate pe fata, incretit pe spate in talie
* rochie din tesatura satinata cu falduri la decolteul rotund
* fusta dreapta, cordon in talie marcat cu tighele decorative in ton
* stofa: 100% poliamida; captuseala: 100% poliester
* se spala la masina

http://yokko.ro/romana/tinuta/135/tinuta-din-tesatura-satinata-neagra-marimi-personalizate/
zamfiririna86
Postat pe 15 Septembrie 2009 10:24
Tinutele Yokko sunt unele dintre putinele care pun in evidenta silueta, sunt tinute croite pentru femeia cu forme rotunjite si cu talie subtire. In tinutele yokko nimeni nu se ismte ignorat. Sunt tinute care se potrivesc personalitatii fiecaruia. Yokko te invita sa-ti alegi stiul care-ti place de la unul casual la unul ushor office sau un stil vesel de petrecere. Sunt tinute pentru toate varstele si care pot face fata cu brio oricarei situatii. Aceste tinute te ajuta sa devii de-a lungul zilei femeia copil (pentru cele care nu si-au pierdut inca jovialitatea copilariei), sotia devotata care vrea sa-si surprinda sotul sau femeia care detine puterea si este oricand in control, bineinteles ca nici serile festive nu sunt uitate printre tinute regasindu-se aerul melancolic sau glamourous al unei iesiri la restaurant.
Pe mine ma fascineaza tinutele office de la Yokko, pentru ca pe langa a impune respectul celorlalti, prin felul lor de a fi croite aceste haine lasa loc unei calduri umane care nu infioara okiul prin taietura sobra ci adauga un plus de prietenie prezentei celui care o poarta. O linie verticala care sustine linia fustei, un trandafir manual asezat la vedere, cativa nasturi pe lateral, toate tinutele au ceva special, ceva care sa sustina atentia celui cu care vorbesti si sa incante okiul. Imi place foarte mult acest ceva special care se regaseste in tinuta, capteaza atentia si da un plus de feminitate.
Tinuta pe care am ales-o http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-bluze/ ma duce cu gandul la o Anglie indepartata cand se purtau botine si stofe ecossaise, si totusi e moderna si da posibilitatea unor abordari multiple. E o tinuta deja accesorizata catarama, nasturii, putin rebela, volanele nefinisate de la umeri, poate fi purtata atat la birou dar si pe strada. Imi place!
gyoela
Postat pe 15 Septembrie 2009 10:29
De la: oana_stelutza, la data 2009-09-09 11:40:38gama de haine yokko sunt super deoarece poti alege de la o zi la birou cat o zi la o ocazie mai speciala sau la o plimbare prin parc poti fi serioasa , romantica dar si sa te simti lejera in haniele pe care le porti asta imi place la Yokko si culorile si modelele sunt foarte frumoase.
http://www.yokko.ro/romana/products/1092/ superba rochie:X:X:X:
oana_stelutza
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:09
Distinctie, rafinament, adevarate tinute office pentru femei bussiness! :D

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/178/tinuta-office-din-vascoza-satinata -bleumarin-femei/

dex_is_more
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:41
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-livrare-rapida/
In momentul in care ai intrat in randul celor care muncesc trebuie sa renunti la tinuta casual pe care o abordezi in fiecare zi si trebuie sa optezi pentru una formala, o tinuta business inseamna: haine ingrijite, curate, dar destul de elegante pentru afaceri si intalniri de afaceri. Asa o consider pe cea aleasa de mine. Este deosebita si se adapteaza mai multor situatii. Iti da un aer de femeie competenta si stilata.
oanar02
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:04
De cativa ani trec pe langa magazinul Yokko de pe Calea Mosilor si intotdeauna am admirat simplitatea si totusi eleganta produselor, asta imi place la Yokko.
http://www.yokko.ro/romana/products/5125/fusta-din-bucle-mov-sarafan-office-femei/
in_rai_1
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:48
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-imbracaminte/
Sunt niste tinute care imi plac, le port si mi le doresc!!!!
pupi21
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:56
Tinutele Yokko se remarca si se deosebesc de alte brand-uri de pe piata noastra prin cel putin 3 elemente definitorii : Eleganta, Rafinamentul Croielii, Calitatea.
meoki
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:08
Pentru mine Yokko inseamna eleganta in primul rand. Hainele sunt foarte bine lucrate, cu atentie pentru detaliu, finisajul de calitate. Intr-adevar, nu pot fi purtate oriunde pentru ca impun un standard de eleganta care nu le face potrivite pentru o plimbare in parc, de exemplu.

Mi-a placut foarte mult tinuta de aici:

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-camasi/

zooey
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:26
Tinutele office? Off...o nebunie si mai ales cele de la Yokko !
Am de la ei cateva foarte interesante si cu care am facut si furori printre colege....asadar, mi-as dori sa castig. O toamna minunata tuturor!!!
nastase_laura
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:31
Imi plac la nebunie tinutele office, si am observat ca si barbatilor ... De aceea urmaresc cu interes noutatile si ma bucur ca atunci cand doresc sa-mi innoiesc putin garderoba, la YOKKO am de unde alege . Multumesc ca existati!
Suzyca19
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:39
Imi plac tinutele YOKKO pt. ca toate au o caitate:;putrabilitatea,pe langa celelalte desigur,sant serioase si placute.Link-ul tinutei preferate: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contra st-bluze/
draghinescu
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:19
Imi plac tinutele YOKKO pt. ca toate au o caitate:;purtabilitatea,pe langa celelalte desigur,sant serioase si placute.Link-ul tinutei preferate: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contra st-bluze/
draghinescu
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:20
Cand ai pe tine o astfel de tinuta, nu ai cum sa nu te simti bine...Esti sigura de tine, impui respect....In mod sigur vei atrage priviri, admirative din partea barbatilor si de invidie din partea femeilor.....

http://yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-card-bancar/
crissyd
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:28
Imi plac foarte mult tinutele office pentru ca sunt exact ceea ce ar trebui sa reprezinte femeia bussines, imi plac pentru ca lungimea manecii anumitor modele de sacouri(cele cu maneci lungi) imi vin si mie bine pentru ca de obicei gasesc sacouri cu maneci usor mai scurte decat am eu nevoie iar pentru o "pata de culoare " poti asorta camasi sau bluze care sa puna in evidenta rafinamentul tinutei. Tinuta care imi place foarte mult si care dupa parerea mea este una dintre cele mai rafinate de la categoria office este: http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-jachete/
marculeasca
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:34
Ce imi place...nu cred ca este ceva, din cate am vazut, care sa ma faca sa stramb din nas. SIMPLITATE, ELEGANTA,FEMINITATE...asta imi sugereaza mie creatiile YOKKO. Ador tinutele in combinatii de alb,negru si gri, iar galeriile YOKKO imi ofera o gama diversificata de modele. Greu de ales doar unul dintre ele...voi incerca insa sa ma opresc la o singura tinuta...micuta rochie neagra...regasita prin lincul:yokko.ro/romana/products/2148/rochie-eleganta-neagra/.Dintre tinutele office mi-au retinut atentia doua modele:yokko.ro/romana/tinuta/57/tinuta-stofa-in-pepit-stil-alb-si negru/ si tinuta regasita prin lincul: yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea/.
Monateo
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:37
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/30/tinuta-stil-englezesc-din-stofa-carouri-maro-stil-casual/
aceasta tinuta cred ca mi s-ar potrivi. Desi nu am nici un costum mi-as dori unul si tot visez si ma vad asa frumos imbracata. Nu imi permit sa imi cumpar unul dar mi-as dori. Pana atunci cand voi avea voi visa in continuare
kudika031906
Postat pe 15 Septembrie 2009 15:19
Imi plac aceste tinute deoarece sunt foarte frumoase dar in acelasi timp simple si se potrivesc femeilor puternice, dornice de afirmare.Cui nu i-ar placea o astfel de tinuta?Mai ales cand nu ai posibilitatea sa le cumperi ci doar sa le admiri
kudika022491
Postat pe 15 Septembrie 2009 15:24
Ce este deosebit la tinutele YOKKO e ca sunt elegante,bine croite, gama variata, mereu la moda, cu mult bun gust, tinute care impun respect, seriozitate si se potrivesc mai multor ocazii, indiferent de varsta sau .. inaltime!!
Ce imi place cel mai mult??? toate sunt deosebite dar ... daca ar fi sa aleg DOAR unul ... ar fi http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-confectii/

COMPLIMENTI
O zi placuta si ... tineti-o tot asa!!!
christin3
Postat pe 15 Septembrie 2009 15:36
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/67/tinuta-din-stofa-bumbac-elastic-verde-stil-alb-si-negru/- foarte elegante!
iuliane_2006
Postat pe 15 Septembrie 2009 16:13
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-comert-electronic/-sunt grozave mai ales pentru office
iuliane_2006
Postat pe 15 Septembrie 2009 16:16
http://yokko.ro/romana/tinuta office gri cu tighel contrast-este cea mai echilibrata din toata oferta.
kudika051165
Postat pe 15 Septembrie 2009 16:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Kashmir 1001 De la: concursKudika 11 Noiembrie 2009 16:22
Concurs Sandra! 74 De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 14:49
Castiga unul dintre cele 3 ceasuri oferite de Oxette! 805 De la: concursKudika 5 Martie 2012 11:31
Castiga unul din cele 15 premii parfumate oferite de Silan! 327 De la: simop 20 Iulie 2011 17:33
Castiga unul di cele 3 Cadouri de Craciun BIO oferite de Orchidea Blu 239 De la: elena_banu87 20 Decembrie 2010 10:37