Mai multe
|
Buna dragele mele Am cumparat saptamana trecuta produse cosmetice pt fata cu celule steam : un ser , o crema de ochi si o crema de noapte dintr-un salon de infrumusetare. Am inteles ca sunt fabuloase si ca si efecte ar fi : liftingul facial si prevenirea imbatranirii printre altele . A mai cumparat cineva ? Ati folosit ceva de genul careva ? ce stiti de asemenea tehnologie? La mine cei drept cel putin la crema de ochi a inceput sa se vada ( dupa 8 zile ) in sensul ca cearcanele mele arata mult mai bine insa .... vreau sa stiu daca a mai folosit careva si care sunt efectele de lunga durata .. pupici! |
||
|
ramonicaii Postat pe 9 Septembrie 2009 16:30 |
||
|---|---|---|
nu se scrie STEM? poate gresesc
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 5 Octombrie 2009 22:14 |
||
De la: YvesRocher, la data 2009-10-05 22:07:09ce marca sunt? eu folosesc yves rocger si sunt foarte mulktumita>apa parfum Evidence 50 ml 50 ron Ce dragut! daca eu spun ca folosesc curaçao la placinta cu mere.. trebuie sa-mi las si telefonul? Ca si eu sunt foooarte multumita.. de cum arata in tava.
|
||
|
|
||
|
rashela Postat pe 5 Octombrie 2009 22:32 |
||
| nimic.. doar dublu post.. aiurea | ||
|
rashela Postat pe 5 Octombrie 2009 22:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum skpam de porii negri?stie cineva? | 35 | De la: kudika226898 2 Septembrie 2010 10:35 |
| Offf, celulita asta!!! Mi-a dat si ea mari batai de cap! Acum incerc tot un tratament de la Revitol si vad ca da rezultate super | 11 | De la: kudika226898 4 Octombrie 2010 00:49 |
| Reprezentanti Oriflame | 2 | De la: kudika226898 14 Martie 2011 08:07 |
|
|
||
| Celulit Stop capsule | 10 | De la: pretziossa 6 Decembrie 2015 02:30 |
| poate cineva sa ma ajute?? | 4 | De la: mitura 2 Mai 2010 19:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.