Mai multe
| Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. | ||
|
ktnutza Postat pe 11 Octombrie 2009 14:26 |
||
|---|---|---|
|
Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. |
||
|
aanalis Postat pe 11 Octombrie 2009 14:34 |
||
| Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. | ||
|
|
||
|
ABBY82 Postat pe 11 Octombrie 2009 14:44 |
||
|
GEO82 Postat pe 11 Octombrie 2009 14:46 |
||
|
dana_2na Postat pe 11 Octombrie 2009 14:52 |
||
| Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. | ||
|
drag05h Postat pe 11 Octombrie 2009 15:15 |
||
| Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. | ||
|
scumpik_luii Postat pe 11 Octombrie 2009 15:36 |
||
| Pentru a completa tinuta ta in feicare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. | ||
|
miricaflory Postat pe 11 Octombrie 2009 15:48 |
||
| Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi,Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome.Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau | ||
|
gabys Postat pe 11 Octombrie 2009 16:00 |
||
|
Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. |
||
|
puchy Postat pe 11 Octombrie 2009 16:33 |
||
|
Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. |
||
|
mysa20 Postat pe 11 Octombrie 2009 17:05 |
||
|
||
|
mysulika Postat pe 11 Octombrie 2009 17:06 |
||
|
||
|
uka13 Postat pe 11 Octombrie 2009 17:07 |
||
|
||
|
dodolyna Postat pe 11 Octombrie 2009 17:08 |
||
|
theo79 Postat pe 11 Octombrie 2009 17:18 |
||
|
Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. |
||
|
symona19 Postat pe 11 Octombrie 2009 17:27 |
||
| Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumieri francezi pentru a oferi un plus de prospetime si eleganta hainelor noastre. Acum fiecare poate alege din noua colectie aromele potrivite stilului sau. | ||
|
alina06 Postat pe 11 Octombrie 2009 17:51 |
||
| Pentru a fii rasfatul tau de fiecare zi, noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumerii francezi special ca tu sa ai acel aer chic frantuzesc. | ||
|
patipatipati Postat pe 11 Octombrie 2009 18:15 |
||
|
Dor Am obosit ...... Am obosit sa te gasesc doar prin amintiri,sa te strig si sa-mi raspunda ecoul unui suflet pustiit,am obosit sa te astept iar tu sa vii doar cand ti-e tie dor.....Vreau sa-mi sec lacrimile fierbinti ce-mi uda perna in fiecare noapte cand,vazand stelele,imi amintesc privirea ta.Sa-mi sterg din minte vocea ta calda ce-o aud inca in fosnetul cald al frunzelor mangaiate de adieri de primavara.Sa-mi limpezesc pielea de imbratisarile tale ce ma topeau asemeni soarelui de iulie..... Dar vine seara si stiu ca ai sa-mi apari din nou in vis,dulce sinucidere a hotararilor de peste zi,si iar ma invalui in promisiuni tandre si minciuni dulci,si iar te cred si te primesc.In fiecare sarut te caut si te iubesc cu toate ca stiu ca nu o pot face,esti secretul ascuns adanc in fiinta mea,esti visul meu din orice noapte si focul ce ma seaca de putere. Te ador dar te parasesc,ma minti dar te intorci la mine iar,te urasc pentru ca mi-ai deschis din nou sufletul catre cea mai dulce suferinta :iubirea |
||
|
yves_rocher_originals Postat pe 11 Octombrie 2009 18:19 |
||
| Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumieri francezi pentru a oferi un plus de prospetime si eleganta hainelor noastre. | ||
|
maribaciu Postat pe 11 Octombrie 2009 18:47 |
||
| Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. | ||
|
kudika074117 Postat pe 11 Octombrie 2009 19:12 |
||
| Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. | ||
|
kudika074117 Postat pe 11 Octombrie 2009 19:14 |
||
| gama creata impreuna cu parfumieri francezi | ||
|
paraviorica Postat pe 11 Octombrie 2009 19:16 |
||
|
paraviorica Postat pe 11 Octombrie 2009 19:16 |
||
|
paraviorica Postat pe 11 Octombrie 2009 19:17 |
||
|
mariusica Postat pe 11 Octombrie 2009 19:18 |
||
|
mariusica Postat pe 11 Octombrie 2009 19:19 |
||
|
manuelaluz14 Postat pe 11 Octombrie 2009 19:34 |
||
|
Pentru a ne completa tinuta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome. Astfel am putut adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi si am putut alege varianta potrivita stilului nostru. |
||
|
artemisa24 Postat pe 11 Octombrie 2009 21:12 |
||
|
Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. |
||
|
gazica Postat pe 11 Octombrie 2009 22:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga unul din cele 3 costume de baie oferite de 4Passion! | 1829 | De la: cipriandrei 29 Iulie 2010 13:35 |
| Castiga una dintre cele 3 cutii Bijoux Leonidas! | 528 | De la: concursKudika 18 Martie 2012 23:25 |
| Concurs Fitomagra | 226 | De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31 |
|
|
||
| Concurs Pantene saptamana 3 | 254 | De la: angelo_micnegrusiurat 11 Octombrie 2010 12:23 |
| Castiga 4 sedinte Olimpic Body Fit! | 54 | De la: concursKudika 18 Martie 2015 16:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.