Mai multe
|
http://www.dress.net/prodimages/Sherri%20Hill%201002%20green.jpg Rochia de mai sus as vrea sa o port eu la banchet ( clasa a VIII a)..dar am o colega care spune ca daca as imbraca rochia aia as arata penal..si eu nu vreau sa arat penal ci as vrea sa fiu cea mai frumoasa ....voi ce parere aveti?....e frumoasa rochia sau e asa cum spune colega mea...eu ador rochia imi place enorm......si precizez....am 50 kg si 1.71...credeti ca imi va sta bine?...vreau sa fiti foarte sicere...
|
||
|
denisuka9516 Postat pe 18 Octombrie 2009 00:06 |
||
|---|---|---|
| De ce sa arati penal?!?!? Mi se pare o rochie foarte frumoasa si deasemenea foarte potrivita pentru ocazie si mai ales varstei. Poate colega ta o vrea pentru ea, sau poate ca nu vrea sa fi tu cea mai frumoasa, la asta te-ai gandit? Sincer rochitza mi se pare foarte foarte frumoasa. | ||
|
aleena83 Postat pe 18 Octombrie 2009 16:57 |
||
De la: aleena83, la data 2009-10-18 16:57:39De ce sa arati penal?!?!? Mi se pare o rochie foarte frumoasa si deasemenea foarte potrivita pentru ocazie si mai ales varstei. Poate colega ta o vrea pentru ea, sau poate ca nu vrea sa fi tu cea mai frumoasa, la asta te-ai gandit? Sincer rochitza mi se pare foarte foarte frumoasa. subscriu absolut!!!!!
|
||
|
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 18 Octombrie 2009 16:59 |
||
|
rochia e foarte fumoasa dar sincer cred ca e putin exagerat pentru banchet (si vreau sa zic ca si eu am banchet anul acesta fiindca termin aXII-a). are prea multe volane in partea de jos si da impresia ca e ceva in genul celor de mireasa. recomandarea mea ar fii sa-ti gasesti ceva asemanator dar care sa aiba doar un singur strat de material in partea de jos. poti alege ce vrei fiindca esti slaba , nu te sfii sa fii sexy si frumoasa. p.s. nu vreau sa se inteleaga ca sunt rautacioasa, e doar o parere! |
||
|
rhaluk Postat pe 27 Octombrie 2009 14:31 |
||
| Foarte frumoasa rochia! Colega ta e putin invidioasa. Distractie placuta la banchet si nu te mai gandi la parerile celorlalti. | ||
|
christel Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:12 |
||
De la: denisuka9516, la data 2009-10-18 00:06:22http://www.dress.net/prodimages/Sherri%20Hill%201002%20green.jpg roag-o pe colega ta sa-tzi explice mai detaliat ce inseamna pentru ea"penal" si dupa aceea potzi lua o hotarare
|
||
|
Dontyyy Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:16 |
||
| eu cred ca era geloasa,rochita e frumoasa | ||
|
stefinica Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:05 |
||
| e foarte frumoasa rochia>:) | ||
|
getfit_miki Postat pe 1 Decembrie 2009 12:30 |
||
|
Din cate stiu eu.. "penal" se foloseste si in sensul bun (!!) si in sensul rau. Sper ca prietena l-a folosit in primul sens. ca vei arata superb. Nu ai cum altfel.. rochita fiind deosebita. Banuiesc ca va fi asa ca in poza.. alb cu verde. Si, una peste alta, ca vei fi sau nu in centrul atentiei, iti place? Visezi la ziua aceea? Fa-o! Lasa ce spune colega... Si fa multe poze care sa-ti aminteasca ce frumos erai imbracata. S-ar putea sa surprinzi intr-o poza si mutra acra si vanata de invidie a colegei tale. |
||
|
rashela Postat pe 1 Decembrie 2009 12:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| haine la comanda | 2 | De la: lenkka 12 Februarie 2011 13:07 |
| Rochii de ocazie | 1 | De la: Dreamyheart 13 Aprilie 2010 06:48 |
| CROITOREASA PENTRU TINE SI FETITA TA! | 1 | De la: kudika334634 8 Ianuarie 2011 17:41 |
|
|
||
| Am nevoie de parerile voastre! | 2 | De la: scorpio67 1 Septembrie 2009 14:01 |
| Rochii de seara cu spatele gol | 2 | De la: SimonaGri 9 Ianuarie 2015 23:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.