Mai multe
Azi avem un sarbatorit hai sa fim alaturi de el Blue.... Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! LA MULTI ANI !!!!!! partyyyyyyyyyyyyyyy mai asteptam sa apara dj-ul |
||
|
andreea1976 Postat pe 27 Octombrie 2009 14:00 |
||
|---|---|---|
La multi ani blu .......fie ca toate visele sa ti se indeplineasca si fericrea sa te insoteasca la fiecare pas
|
||
|
bestiutza_relouded Postat pe 27 Octombrie 2009 14:03 |
||
|
ohooooo LA MULTI ANI BLUE!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
|
||
|
cantafabule Postat pe 27 Octombrie 2009 14:03 |
||
la multi ani blue si tot ce iti doresti si o ploaie de pupicei din partea mea
|
||
|
yumy Postat pe 27 Octombrie 2009 14:07 |
||
Blue !!!Vino la baba sa te pupe!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Octombrie 2009 14:13 |
||
La multi ani Blue !
|
||
|
fluturas_ Postat pe 27 Octombrie 2009 14:19 |
||
La Multi Ani!!!si multe urari calde si numai de bine din partea mea!!!!sa ai o zi frumoasa plina de surprize placute!!!
|
||
|
monaq Postat pe 27 Octombrie 2009 14:23 |
||
Blue unde esti fratioare?! te asteptam sa ne faci cinste! HAPPY BIRTHDAY!
|
||
|
missalexandra Postat pe 27 Octombrie 2009 14:29 |
||
munceste! LA MULTI ANI! SKORKY!
|
||
|
one_size Postat pe 27 Octombrie 2009 14:31 |
||
|
LA MULTI ANI BLUE! te-as pupa, da' mi-e ca-l fac gelos pe alinus! sa ai parte de fericire! |
||
|
geo_xx Postat pe 27 Octombrie 2009 15:04 |
||
|
Treptat urci pe-a vietii scara, din inima-ti doresc a suta primavara, iar cand te vei uita-napoi, la treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci doar frumoase fapte. La multi ani!
|
||
|
_curly Postat pe 27 Octombrie 2009 15:09 |
||
|
LA MULTI ANI ! Sa fi iubit si fericit . |
||
|
valivieru96 Postat pe 27 Octombrie 2009 15:31 |
||
|
Oooooooooooooooooooooooooooo msmsmsmsmsmms frumosssss , la asemenea cadou nu ma asteptam dar ca intotdeauna Andreiutza e vioara intai Multumesc frumos din toata inima , acum am revenit si eu in lumea normal dupa un somn de vreo 2 ore , din cauza ca eram obosit de la servici ms frumos inca odata tuturor si vin , bere , sampanie , si multa voie buna va aduc
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 27 Octombrie 2009 18:45 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-10-27 18:45:05Oooooooooooooooooooooooooooo multumim blue atunci sa curga bautura si voie buna din plin, distractie si inca odata multa multa fericire
|
||
|
yumy Postat pe 27 Octombrie 2009 18:47 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-10-27 18:45:05Oooooooooooooooooooooooooooo Lamulti ani ,neamule,te pupa mult si cat poate de dulce scorpia mai batrana .Iti doresc sa-ti se indeplineasca toate dorintele .
|
||
|
Postat pe 27 Octombrie 2009 18:53 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=ACUjMNDSrgY | ||
|
Alin1980 Postat pe 27 Octombrie 2009 18:56 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-10-27 18:45:05Oooooooooooooooooooooooooooo pai si tu mi-ai deschis topic de ziua mea La Multi Ani inca odata
|
||
|
andreea1976 Postat pe 27 Octombrie 2009 18:56 |
||
De la: Alin1980, la data 2009-10-27 18:56:16http://www.youtube.com/watch?v=ACUjMNDSrgY M-am umflat de ras,super funy!
|
||
|
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:01 |
||
Weeeeeeeeeeeee Blue, câti anishori implinesti? Oricâti ar fi sa fie fericitzi si sa-ti seveasca pentru a-i trai pe cei multzi care vor veni cu sanatate! Sa fii fericit si iubit! La Multi Ani!
|
||
|
Lillix Postat pe 27 Octombrie 2009 19:32 |
||
|
Blue......."LA MULTI ANI!" Sa ai parte de toata fericirea din lume...............
|
||
|
Nuovamente_Robertina Postat pe 27 Octombrie 2009 22:05 |
||
offf iar ajung ultima. ......LA MULTI ANI BLUE si SA NE TRAIESTI ..... ia sa treci pe aici sa te
|
||
|
gargaritamica Postat pe 27 Octombrie 2009 22:37 |
||
blue......... iti doresc tot binele din lume
|
||
|
gargaritamica Postat pe 27 Octombrie 2009 22:44 |
||
Hmmm , micutoooooo garga mica Intotdeauna de cand sunt aici am vrut sa ajut , bine ce -ii drept inainte nu erau atat de multe facilitati ca pana acuma , imi aduc aminte ca nu era nici facilitatea de a trimite private dar totusi , multi dintre cei care au activat mai demult numai sunt sau sunt sub diferite nick-uri si poate si ei au dreptatea lor dar stand aici am invatat sa va cunosc pe fiecare dintre voi atat cat mi ati dat sa va cunosc . Fie cu bune , cu rele , cu nebunii , cu ironii , s-a impartasit cat s-a vrut si cat s-a putut din vietile voastre reale si s-a depasit bariera virtualului , toti cei care ati postat aici ,va cunosc de la distanta , sau chiar si real , si am tinut legatura cu voi , si poate ca atunci cand ati nevoie mai mult de cineva eu v-am iesit in cale si v-am ajutat cu o gluma sau un zambet , un raset sau o incurajare . Toate aceste posturi inseamna ca fiecare dintre voi nu m-ati uitat si mult mai important nu ati uitat ceea ce ati in primit in dar de la mine chiar si acea mica parte de bunatate sau dusul rece aferent , sau acea doza de ironie foarte sarcastica , va multumesc din tot sufletul pt aceste urari sincere . Roby , scorpio , lilixxxx mama miss u :) andreiutza
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 27 Octombrie 2009 22:56 |
||
Garga mica
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 27 Octombrie 2009 23:03 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-10-27 23:03:49Garga mica
|
||
|
gargaritamica Postat pe 27 Octombrie 2009 23:08 |
||
La Multi Ani ,Blue ! Iti doresc o viata lunga si plina de frumos, multa iubire..atunci cand o vei intalni sa dansati aceeasi muzica,in acelasi ton si in aceeasi pasi de dans, sa ai parte de sanatate si mult bun ..iar fiecare zi a vietii tale sa fie plina de frumos! Daca nu ai primit tortulet..inca, atunci poate ii vei spune iubitei tale o reteta speciala pe care ti-o daruiesc cu drag: ( o reteta proprie..) Cantitatile nu sunt necesare fiindca in ,iubire nu e nevoie de masura! :) "Blatul il framant din rugaciuni soptite de iubire,in palmele care-ti topesc saruturi, pentru aroma picur infinite petale de fericire cu aroma de capsuna..si un ingredient secret..esenta tare de tandrete si dorinta...siropul il pregatesc din mii de cristale,minune stralucitoare..iubire impartasita. Pe toate le amestec intr-o mare de imbratisari fara sfarsit,. ..iar fiecare poarta un alt nume..credinte..respect..ganduri..suflet .vise ..puritate..sentimente caldura ,intelegere..tot ce mai bun si mai frumos..Amestecate cu grija pentru a se intrepatrunde toate aromele le astern intr-o suflare in forma contur..creata special....forma corpului tau si-al meu..reintregite..Pentru cateva minute..care se vor pierde-n ani ..aceasta compozitie miraculoasa..o introduc in camaruta speciala in care noaptea de topim de prea mult dor..si care incet,incet..in ochii mei si-ai tai..ea..compozitia ,in timp aievea infloreste! Dupa putina liniste si-asteptare..se inveleste in ciocolata fina,speciala ..topita de buzele-mi firbinti infrigurate..apoi printr-un sablon.. desen astract ..voi incerca din stelele sperantei amestecate intr-o minusula clepsidra..sa cern in straturi ,straturi..o crema dulce ,pura,casta.! Iar gandurile mele candelabre . ....coloane impletite vor stralucii ..si-atunci cand vei sufla vor prinde viata! " Sper sa ii reuseasca aceasta reteta..si sa o repete la nesfarsit.. Deci ,Blue..azi e sarbatoare..
|
||
|
lyheartly Postat pe 27 Octombrie 2009 23:10 |
||
|
sa ai parte de tot ce e mai bun in lumea asta,pe masura sufletului tau blue. ....sunt o veche prietena ,ceea ce nu ma impiedica sa te tzuc tare de tot
|
||
|
_curly Postat pe 27 Octombrie 2009 23:25 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=EE7CXZ1Lyu4&feature=related
|
||
|
Nuovamente_Robertina Postat pe 27 Octombrie 2009 23:36 |
||
hop si io....in al 12-lea ceas !!.......cei din urma ....vor fi cei dintai !!.......... LA MULTI ANI ,BLUEEEEEEEEEE !!!............tot binele din lume sa apara in calea ta....sa fii sanatos sa te poti bucura de reusite ...si sa poti invinge greutatile !!!.....iar dragostea sa te ajute sati gasesti implinirea !!...... pupici stufosi de la...PERVERSA !!..........
|
||
|
etta Postat pe 27 Octombrie 2009 23:42 |
||
La multi ani! Sa fi sanatos, fercit, iubit , sa ai parte de tot ce-i mai bun.
|
||
|
valitaxx Postat pe 27 Octombrie 2009 23:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Targ traditional romanesc eco! | 1 | De la: kudika164748 10 Aprilie 2010 03:49 |
| Ceva nou in Bucuresti | 2 | De la: kudika_977580 28 Decembrie 2014 12:57 |
| O noua editie a Targului "BIO-ALIMENTA 2011" | 3 | De la: fittnescoffe 9 August 2011 16:38 |
|
|
||
| Tabara de initiere in pictura - Maramures 2012 | 2 | De la: MissRainbow 15 Mai 2012 15:39 |
| invitatie | 2 | De la: MaraDonna 2 Octombrie 2009 19:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.