Mai multe
| buna...am o relatie de 1 an si 3 luni cu un peste....vreau sa va spun ca nu e deloc usor....e foarte da foarte orgolis la fel ca simie si de aici apar foarte multe discutii intre noi.... voi qm vedeti relatie dintre o balanta si un peste?????ati treqt prin asa cv????? | ||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2009 16:21 |
||
|---|---|---|
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 16:29 |
||
De la: , la data 2009-11-03 16:21:39buna...am o relatie de 1 an si 3 luni cu un peste....vreau sa va spun ca nu e deloc usor....e foarte da foarte orgolis la fel ca simie si de aici apar foarte multe discutii intre noi.... voi qm vedeti relatie dintre o balanta si un peste?????ati treqt prin asa cv????? 1. Iarna grea ...brrrr! Cica era un pescar fanatic. Si de fanatic ce era se duce el intr-o zi la pescuit desi era mult sub zero. Scoate tarnacopu' sa dea o copca, dupa care-si arunca sculele in apa. Sta el ce sta si odata aude o voce din spate: - Aici nu este peste! Gagiu' cand aude isi scoate unditele din apa si se muta mai incolo...tot nu misca. Dupa o vreme, aude iarasi vocea: - Aici nu se afla peste! Gagiu' suparat se muta din nou, sparge gheata, dupa care-si arunca sculele in apa. Din nou, in spatele lui, vocea: - Aici nu vei gasi peste! Enervat, pescaru' se-ntoarce si graieste: - Da'cine pi*a ma-tii esti tu, ba, de-mi tot sperii norocul? - Eu sunt directorul patinoarului! 2. La un restaurant pescaresc: - Serviti si moluste? - Servim pe toti clientii... 3. Era odata un pescar cam ghinionist. Un trecator cam curios il intreaba: - Are balta peste? - Are... (oftand)... da-i acoperit de apa! 4. Doi pescari vin la judecator. - Ce v-a apucat acum sa va certati? - ii mustra judecatorul - Doar pescuiti de doi ani impreuna! - Da,dar asta este primul peshte prins! 5. - Azi, draga mea, n-am pescuit nimic. - Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa. 6. Intre doi pescari: - Musca? - Da, ai dracului, musca! - Crapul? - Nu, tantarii... 7. Un politist trecut in rezerva, care se cam plictisea, a hotarat sa se ocupe cu pescuitul. Si-a cumparat manuale, undite, si-a facut rost de momeala si s-a dus la balta. Dupa 4 ore de asteptare, el reuseste sa prinda un peste mic. Furios, politistul il scoate din carlig, il apuca de coada si incepe sa-i traga palme: - Spune unde sunt ceilalti! Spune unde sunt ceilalti... 8. Pescarul prinde un imens crap si spune multumit: - Te voi duce acasa, la o cina copioasa! Pestele ii raspunde: - Multumesc, am mancat deja, nu s-ar putea sa mergem la cinematograf ? 9. Un chibit il intreaba pe un pescar: - Te-ai ales cu ceva de cand stai aici? - Da, cu un junghi in spate!... 10. - Sunt ceva pesti in lacul asta? - Nu stiu! Eu pescuiesc aici doar de o saptamana!... 11. - Unii pescuiesc fiindca le place acest sport, altii din plictiseala, eu din cauza nervilor. Si dumneavoastra? - Eu vreau sa prind peste. |
||
|
|
||
|
iulia069834 Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu rac el balanta.... | 11 | De la: kudika345462 29 Decembrie 2010 16:32 |
| Eu geaman,el capricorn..... | 7 | De la: kudika055844 30 Iulie 2009 10:23 |
| femeia PESTI... | 108 | De la: annienne 25 Octombrie 2011 23:57 |
|
|
||
| femeia gemeni | 131 | De la: copilfrumos 21 Aprilie 2014 14:27 |
| hello my people!!!! | 2 | De la: Barbie30 30 Iulie 2010 09:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.