fostul

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

am avut o relatie in care am investit amandoi foarte multe sentimente dar ne-am despartit din cauza unor probleme ... ne-am inteles foarte bine si cred ca mai am sentimente pt el ... de ceva timp am inceput sa ne intalnim din nou dar de data asta pe ascund ... cand suntem impreuna e totul perfect se comporta ca si cum am fi impreuna...dar inafara datilor cand ne intalnim nu ne cautam deloc ...el mi-a spus ca vrea o relatie serioasa poate chiar sa se casatoreasca ( nu a mentionat daca cu mine sau nu ) dar eu momentan nu am timp nici de asa ceva... iar de casatorie nici nu se pune problema sunt prea tanara ca sa fac acest pas.... oricum noi ne intalnim incontinuare ... nu stiu daca e bine sau nu ... cand ne intalnim de cele mai multe ori facem dragoste ... desi patrez o anumita distanta ... incerc sa nu il las sa intre din nou in viata mea...nu stiu daca realtia noastra ar avea un viitor... eu plec la facultate si o sa ne desparta 60 de km...am si eu nevoie de un sfat... procedez bine???
Fosta membra Kudika.ro
De la: , la data 2009-11-15 12:13:47am avut o relatie in care am investit amandoi foarte multe sentimente dar ne-am despartit din cauza unor probleme ... ne-am inteles foarte bine si cred ca mai am sentimente pt el ... de ceva timp am inceput sa ne intalnim din nou dar de data asta pe ascund ... cand suntem impreuna e totul perfect se comporta ca si cum am fi impreuna...dar inafara datilor cand ne intalnim nu ne cautam deloc ...el mi-a spus ca vrea o relatie serioasa poate chiar sa se casatoreasca ( nu a mentionat daca cu mine sau nu ) dar eu momentan nu am timp nici de asa ceva... iar de casatorie nici nu se pune problema sunt prea tanara ca sa fac acest pas.... oricum noi ne intalnim incontinuare ... nu stiu daca e bine sau nu ... cand ne intalnim de cele mai multe ori facem dragoste ... desi patrez o anumita distanta ... incerc sa nu il las sa intre din nou in viata mea...nu stiu daca realtia noastra ar avea un viitor... eu plec la facultate si o sa ne desparta 60 de km...am si eu nevoie de un sfat... procedez bine???


Pai cred ca ti-ai raspuns singurica, nu ai timp de o relatie serioasa care sa se finalizeze intr-o casatorie! Ai rabdare, du-te la facultate si in timp ti se vor decanta si feeling-urile!
Raporteaza abuz de limbaj
andie Avatarul lui andie

3 mesaje
Membru din: 22/01/2008
Oras: constanta

De la: , la data 2009-11-15 12:13:47am avut o relatie in care am investit amandoi foarte multe sentimente dar ne-am despartit din cauza unor probleme ... ne-am inteles foarte bine si cred ca mai am sentimente pt el ... de ceva timp am inceput sa ne intalnim din nou dar de data asta pe ascund ... cand suntem impreuna e totul perfect se comporta ca si cum am fi impreuna...dar inafara datilor cand ne intalnim nu ne cautam deloc ...el mi-a spus ca vrea o relatie serioasa poate chiar sa se casatoreasca ( nu a mentionat daca cu mine sau nu ) dar eu momentan nu am timp nici de asa ceva... iar de casatorie nici nu se pune problema sunt prea tanara ca sa fac acest pas.... oricum noi ne intalnim incontinuare ... nu stiu daca e bine sau nu ... cand ne intalnim de cele mai multe ori facem dragoste ... desi patrez o anumita distanta ... incerc sa nu il las sa intre din nou in viata mea...nu stiu daca realtia noastra ar avea un viitor... eu plec la facultate si o sa ne desparta 60 de km...am si eu nevoie de un sfat... procedez bine???Am trecut si eu printr-o perioada asemanatoare cu fostul meu iubit .. noi 2 am fost impreuna 6 ani .. cu perioade multe si relativ scurte (3 luni) sau lungi ... in care eram despartiti .. dar asa cum ai citit pt mine a ramas si este in continuare FOSTUL! .. nu o sa mearga relatia pentru ca o data ce s a rupt .. nimic nu v-a mai fi la fel, si ai grija ca el este deja in viata ta .. tinand cont de faptul ca ascundeti de ceilalti nu inseamna ca el nu este in viata ta ... o sa suferi din nou .. crede ma nu e atat de usor ... dar cel mai bine e sa ti vezi de viata ta .. altfel TU vei fi cea care pierde!
Mult succes!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika083137 Avatarul lui kudika083137

4 mesaje
Membru din: 11/11/2009
Oras: iasi


daca intradevar il iubesti si esti fericita cu el iti sugerez sa lupti ptr el.nu face aceeasi greseala ca mine .am 28 de ani si am fost cu un baiat acum 4 ani din probleme fam ne-am lasat acum el este cu cineva sicred ca o sa se casatoreasca iar eu sant cu altcineva si nu sant in romania.dar nu sti cat doare sa il visezi in fiecare noapte si totul sa il relationezi cu el .sa-u sa il vezi cu altcineva si acum sa imi spuna toata lumea ca nu am avut ambitie
vcorina
kudika083137 Avatarul lui kudika083137

4 mesaje
Membru din: 11/11/2009
Oras: iasi

tu ce simti
Raporteaza abuz de limbaj
vcorina
deea_kudika_05 Avatarul lui deea_kudika_05

10 mesaje
Membru din: 6/11/2009
Oras: ploiesti

Stiu ceva ceva despre "the ex and the friendly f**k relationship"- nerecomandata, sortita esecului, esti tanara si d abia acum pornesti la drum. si promisiunile de relatie serioasa si casatorie sunt placinte servite ca sa te tina aproape sau chiar pe loc. . . fii fata desteapta si construieste-ti viitorul pe care-l doresti.
Raporteaza abuz de limbaj