Setari Cookie-uri

Concurs Farmec

nu ma pot lipsi de fond de ten
lenutastan
Postat pe 11 Ianuarie 2010 20:55
in mod clar fondul de ten nu imi lipseste niciodata :)
petro84
Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:00
in mod clar fondul de ten nu imi lipseste niciodata :)
petro84
Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:00
poi nu ma-s puttea lipsi:-S de un balsam de buzee:-S de la farmec:X garantat:) sau de un rimel:) tot de la farmec:) alceva nu folosesc;)) putin avon:-J dar rar:) si cum am vaz concursu:| poate am norocu:)sa mai castig niste produse in plus:X nu mi-ar strica:)
kudika100334
Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:06
Produsul cosmetic de care nu malipsesc este tusul de ochi.Chiar daca ma fardez sau nu ,intotdeauna imi dau contur pe pleoapa superioara,gen Cleopatra ,dar fara exagerari.Este lucrul fara de care nu ies din casa.Acesta imi e indispensabil ziua,iar seara lotiunea de corp,pe care o folosesc dupa dus.
nina55
Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:08
Nu m-as putea desparti de rimelul meu :X shi de creionul negru:)
kudika100340
Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:21
nu ma pot lipsi de "Lotiunea pentru tratare a unghilor cu vitamina B5" de la Farmec. Fara ea nu imi pot pastra unghiile lungi si frumoase.
dienutza_babygirl
Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:13
nu ma pot lipsi de spreiul meu de corp dezinfectnt ...si nici de gloss...:D
estera_111
Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:51
nu ma pot lipsi de fondul de ten
pupisori
Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:05
nu ma pot lipsi de balsamul de buze
pupisori
nu ma pot lipsi de pudra mea compacta
pupisori
nu ma pot lipsi de rimel
pupisori
Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:06
nu ma pot lipsi de crema mea de zi de la l'oreal
pupisori
Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:07
nu ma pot lipsi de gelul cu particule abrazive pentru cuticule de la avon
pupisori
Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:07
nu ma pot lipsi de peria si pasta de dinti si de balsamul de buze
marinia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:25
De la: marinia, la data 2010-01-11 23:25:44nu ma pot lipsi de peria si pasta de dinti si de balsamul de buze

stiu ca peria si pasta de dinti sunt produse de igiena, dar fara ele, este imposibil sa-mi pastrez zambetul stralucitor si alb....
marinia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:29
nu ma pot lipsi de lotiunea de corp de la dove
pupisori
Postat pe 12 Ianuarie 2010 04:28
nu ma pot lipsi de crema abraziva [e care o folosesc de 2 ori/saptamana si care imi curata tenul atat de delicat
pupisori
Postat pe 12 Ianuarie 2010 04:31
nu ma pot lipsi de crema cu lipozomi pentru ochi de la avon
pupisori
Postat pe 12 Ianuarie 2010 04:36
Cred ca nu ma pot lipsi de fondul de ten
ion_maria
Postat pe 12 Ianuarie 2010 08:45
crema
mihaelamicu2001
Postat pe 12 Ianuarie 2010 09:33
Din ritualul meu zilnic de ingrijire nu lipsesc, de obicei, demachiantul, lotiunea de fata si fondul de ten. Fondul de ten are o importanta foarte mare, chiar nu pot sa ma machiez cu ruj sau fard de ochi sau rimel daca nu am ca baza fondul de ten.
moonlightlady
Postat pe 12 Ianuarie 2010 10:01
Tratamentele naturiste pt.par
kudika019344
Postat pe 12 Ianuarie 2010 10:18
Nu ma pot lipsi de parfum si de after shave
mitrut1902
Postat pe 12 Ianuarie 2010 10:52
Nu m-as putea lipsi de crem de fata antirid si demachiant.
dailpe
Postat pe 12 Ianuarie 2010 11:08
produsul meu de care nu ma pot lipsi este crema de fata de la farmec
malustm
Postat pe 12 Ianuarie 2010 11:57
Antiperspirant si gel de dus
burtosul
Postat pe 12 Ianuarie 2010 12:32
Pudra matifianta perfecta pentru tenul meu gras.
camy_0000000000
Postat pe 12 Ianuarie 2010 12:37
Parul este, probabil, cea mai importanta componenta din intreg arsenalul de seductie feminin. De la bobul anilor �20 (revenit in moda), la buclele ample ale anilor �40 si pana la tendintele zilelor noastre, parul este un simbol al feminitatii, motiv pentru care ingrijirea lui reprezinta o prioritate pentru noi, femeile. Orice reprezentanta a sexului frumos isi doreste sa aiba un par cat mai frumos, des si stralucitor, care sa-i alunece in cascade matasoase pe umeri. Factorul genetic are, insa, un cuvant important de spus si nu putem sa ne opunem aceastuia, in nici un fel: parul nostru are firul prea subtire, este fin si fragil, nu se aseaza aproape niciodata asa cum ne-am dori... Ce putem face? Sa ne tundem scurt? Din fericire, exista cateva alternative si metode pentru a-l ingriji si a-i conferi stralucire si volum.
In primul rand, un "must do" consta in regenerarea periodica a firelor de par Tocmai de aceea, la fiecare 2-3 luni, este necesara o scurtare a acestora cu cel putin un centimetru. In acest mod, vom scapa de aspectul de par tocit si neingrijit, iar podoaba noastra capilara va capata mai mult volum. In plus, trebuie sa nu uitam sa folosim intotdeauna produse adecvate tipului nostru de par: exista sampoane si balsamuri pentru parul uscat, normal, gras, vopsit, degradat sau sensibil etc., la care se adauga cele pentru stralucire, volum, bucle sau par drept.
O data la 2-3 saptamani, se va utiliza o masca de par, lasata sa actioneze intre 5 si 10 minute. La alegere, se poate opta pentru produsele din comert sau se poate prepara - acasa - un amestec hranitor (galbenus de ou in combinatie cu miere si suc de lamaie, sau un strop de ulei de masline cu banana pasata, in cazul in care parul este degradat�). La aplicarea mastii, se va folosi un pieptene cu dinti rari, insistandu-se asupra varfurilor.
Nu trebuie sa se abuzeze de produse � de styling �! A nu se folosi, sub nici un pretext, mai mult de 2 asemenea produse pe zi. Putina spuma si ceara pentru stralucire sunt de ajuns, iar daca ne pregatim pentru o petrecere, un fixativ cu fixare puternica si un ser cu particule de reflexie constituie tot ceea ce reprezinta nevoia noastra pentru o seara de neuitat.
Indiferent de coafura pentru care optam, este foarte important sa detinem accesoriile potrivite. Din trusa personala pentru intretinerea parului nu trebuie sa lipseasca o perie deasa pentru volum, o perie rotunda pentru coafat si un pieptene rar pentru descurcarea firelor obraznice. Se recomanda alegerea accesoriilor de periat confectionate din par natural sau din plastic flexibil.
Acum, in plin sezon hibernal, se impune acordarea unei atentii deosebite, atat ingrijirii pielii, cat si ingrijirii parului, care, de cele mai multe ori, fiind acoperit cu bascuri, sepci, caciuli etc., specifice anotimpului, cu greu isi mai pastreaza aspectul obisnuit.
In ceea ce ma priveste, am foarte multumita de "Foltene Pharma Tratament", destinat prevenirii caderii parului - la femei.
Este un produs dermo-cosmetic inovator, care stopeaza caderea parului si favorizeaza cresterea acestuia in perioade de stres, alimentatie deficitara (dieta), sarcina, alaptat si menopauza, precum si in cazul aplicarilor repetate de tratamente chimice (vopsit, permanent).
Determina cresterea rezistentei firului de par, il hraneste de la radacina pana la varf, redandu-i frumusetea naturala, volumul si stralucirea.
Contine ingredientul activ natural Tricalgoxyl, care stimuleaza cresterea firului de par si refacerea echilibrului natural al scalpului, si Complex Biomineral (un cocktail concentrat din alga rosie si bruna, calciu, potasiu, magneziu, fier, fosfor si zinc) cu efect hidratant si nutritiv asupra firului de par.
"Foltene Pharma" tratamentul impotriva caderii parului beneficiaza de 37 de studii clinice, efectuate pe 1300 de pacienti.

bdoinana
Postat pe 12 Ianuarie 2010 12:42
Eu nu ma pot lipsi de crema mentolata pentru picioare, pemtru ca mi se umfla!
davidmihai
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes! 753 De la: concursKudika 19 Noiembrie 2010 11:53
Concurs: Dragostea. Citate 472 De la: inutza05 17 Februarie 2010 11:05
Concurs Silan 414 De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31
Castiga o invitatie la workshopul Kudika Go Summer 2011! 6 De la: concursKudika 29 Iunie 2011 14:17
Concurs Meli Melo � Paris 518 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:22