PRIMAVARA LA VIENA

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
PRIMAVARA LA VIENA


Austria - Viena

Transport

AVION

Servicii incluse


SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Blue Air
 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 * in Viena
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Viena
 insotitor roman de grup


Servicii neincluse


NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxele de aeroport 100 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 intrarile la obiectivele turistice
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turisticeServicii optionale


GRUP MINIM : 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20 - 24 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.


TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 3 saptamani inainte de inceperea excursiei.


ACTE NECESARE: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila


Observatii


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti Baneasa ora 08:00 – Viena ora 08:30
Viena ora 18:20 – Bucuresti Baneasa ora 20:50

Primavara la Viena

Plecari: 11 februarie, 18 martie
(5 zile / 4 nopti)Ziua 1. Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Baneasa, ora 06:00. Plecare spre Viena – compania Blue Air. Sosire in Viena la ora locala 08:30. Transfer la in oras pentru a face un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom putea admira de-a lungul celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza avem prevazut transferul la hotel. Cazare hotel 3* in Viena.
Ziua 2. Mic dejun. Astazi va propunem o vizita la Palatul Schonbrunn impreuna cu insotitorul de grup. Palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada palatului are lungimea de 175 de metri si este impodobit cu coloane clasice si ferestre. Fatadele sunt vopsite cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronoata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru vizite individuale si pentru cumparaturi. Cazare hotel 3* in Viena.
Ziua 3. Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) fondata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Cazare.
Ziua 4. Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru a ne plimba pe starzile Vienei, pentru a trece in revista mai multe obiective turistice, pentru cumparaturi sau pentru a vizita pacrul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Cazare
Ziua 5. Mic dejun. La ora 12:00 vom face check-out-ul si vom mai avea putin timp liber pana la ora transferului pentru ultimele cumparaturi. In jurul orei 15:00 vom avea transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Viena – Bucuresti compania Blue Air. Vom sosi in Bucuresti la ora 20:50.

Pret/persoana: 350 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 95 euro
Reducere a treia persoana in camera: 15 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

Pentru informatii si rezervari ne puteti contacta la adresa de e-mail realoffice@realtour.ro
Raporteaza abuz de limbaj
Full_Metal_Jacket Avatarul lui Full_Metal_Jacket

3550 mesaje
Membru din: 28/07/2008


Acuma oferi toate capitalele europei in topicuri diferite?
Orcum mersi, eu nu am nevoie, deoarece gasesc oferte mult mai convenabile.
Raporteaza abuz de limbaj