Setari Cookie-uri

PRIMAVARA LA LISABOMA

LISABONA

- o mare de lumina si culoare -

PLECARI: 15 februarie, 15 martie
(5 zile / 4 nopti)


Ziua 1
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Baneasa, ora 19:00. Plecare spre Lisabona – compania Blue Air. Sosire in Lisabona la ora locala 23:45. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare hotel Olissippo Marques de Sa 3* sau similar.
Ziua 2
Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. In a doua parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama. (pret informativ valabil pentru min. 21 persoane participante: 45 EURO/ pers). Cazare.
Ziua 3
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline, declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor (pret informativ valabil pentru min. 21 persoane participante: 65 EURO/ pers). Cazare
Ziua 4
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazino din Europa (pret informativ valabil pentru min. 21 persoane participante: 50 EURO/ pers).
Ziua 5
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau pentru alte vizite individuale. In jurul orei 14:00 avem programat transferul de la hotel la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare cursa Lisabona – Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 23:15.

TARIF / persoana: 499 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera Single: 100 Euro
Reducere a treia persoana in camera DBL (pat suplimentar): 20 EURO

SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, compania Blue Air
 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Olissippo Marques de Sa 3* (sau similar)
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxele de aeroport (120 EURO/ persoana ~ pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice

GRUP MINIM : 30 PERSOANE
Pentru un grup de 25 - 29 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru un grup de 21 - 25 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale) :
Bucuresti Baneasa 21:00 – Lisabona 23:45
Lisabona ora 16:55 – Bucuresti Baneasa 23:15



INFORMATII HOTEL: hotelul Olissippo Marques de Sa 3* este localizat intr-una dintre cele mai elegante zone ale Lisabonei, aproape de Avenida da Republica si statia de metrou. Cele 164 de camere ale hotelului sunt echipate cu aer conditionat, incalzire, telefon, televizor, radio, seif, uscator de par (www.olissippohotels.com)

Pentru informatii si rezervari ne puteti contacta la adresa de e-mail realoffice@realtour.ro
realturism
Postat pe 6 Ianuarie 2010 13:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut cirie 9 De la: km69ro 17 Septembrie 2009 12:48
uitati-va 1 De la: iulia069834 6 Noiembrie 2009 15:03
Mulþumeºte-i celui ce te-a iubit 27 De la: cristiana_cris 6 Noiembrie 2009 15:42
ecumenism - ce parere aveti? 30 De la: HannaH_RaluK 24 Mai 2009 00:22
nunta in miezul iernii.... 3 De la: andreia_vd 2 Martie 2010 23:53