Mai multe
| A calatorit cineva cu agentia travel ideea? Ma intereseaza daca este o firma serioasa. Multumesc | ||
|
gabiv71 Postat pe 16 Octombrie 2013 15:23 |
||
|---|---|---|
| sunt ok, am cumparat de la ei o excursie in Grecia cu autocarul, pe Skiathos, vara asta si un bilet de avion pentru prietenul meu. Nu am avut nici un fel de probleme | ||
|
LUCHIANA09 Postat pe 21 Octombrie 2013 17:30 |
||
| Nici macar n-am auzit de aceasta firma insa am multi cunoscuti care si-au luat tepe de la firme aparute peste noapte si care au disparut la apusul soarelui, cu tot cu banii clientilor, fireste!Eu sunt aradean dar de ani buni merg cu J Infotours din Bucuresti. Este adevarat, comunicam doar prin mail sau telefon, dar n-am avut niciodata probleme, de nici o culoare. Nu-mi sta in obicei sa recomand pe nimeni, niciodata insa m-am saturat sa vad cu teparii prospera pe spatele oamenilor de buna credinta. Cat despre firma despre care intrebi tu, poate or fi de buna credinta, ia vezi de cati ani este infiintata, de cati ani are acelasi administrator, care le e cifra de afaceri... Si firesc, ar trebui sa aibe si niste revu-uri... adica perari ale clientilor... Bafta! | ||
|
|
||
|
dancombi Postat pe 22 Octombrie 2013 15:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pareri agentia travel ideea | 3 | De la: gabiv71 22 Octombrie 2013 15:44 |
| ascendent | 5 | De la: kudika024095 31 Mai 2009 16:15 |
| De 1 Mai incotro? | 15 | De la: kudika177775 4 Mai 2010 17:57 |
|
|
||
| horoscop | 4 | De la: kudika006275 31 Mai 2009 16:19 |
| BILETE DE AVION | 2 | De la: miss_darine 6 Ianuarie 2010 13:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.