Setari Cookie-uri

Tabara Medievala pentru Copii

Intr-un timp in care oamenii sunt tot mai grabiti, am simtit nevoia unei schimbari. O schimbare de aer si de timp ne-ar face tuturor bine, dar mai ales copiilor nostri. Ei vor vedea ca se poate trai si altfel. Fara calculator sau televizor si fara supermarketuri. Fara strazi aglomerate si poluate, într-un loc în inima muntilor, un loc în care zgomotul claxoanelor e înlocuit de imaginea flamurilor medievale, de fosnetul copacilor, de voia buna si de spiritul drept.

Tabara Medievala pentru Copii organizeaza editia de iarna ce va avea loc in perioada 30 ianuarie - 5 februarie (in timpul vancatei intersemestriale a copiilor). Locul de desfasurare este o pensiune (www.casamuntelui.ro) situata in localitatea Fundata (1330 m), pe platoul montan traversat de culoarul Rucar-Bran, la granita dintre judetele Arges si Brasov. Conditiile din tabara (pensiunea Casa muntelui) sunt similare cu cele ale unei facilitati turistice de patru stele: fiecare camera are baie proprie, curatenia este exemplara, iar calitatea bucatariei este impecabila.

Atelierele de scrimã cu spadã medievalã, tir cu arcul, picturã ºi heraldicã medievalã, realizare manualã a hârtiei le vor dezvolta abilitãtile personale, le vor îmbogãþi bagajul de cunoºtinte ºi îi vor familiariza cu codul de onoare, valorile ºi spiritul cavalerismului medieval. Atelierele sunt conduse de instructori specializati, cu experienta in lucrul cu copiii, pentru a asigura buna desfasurare a activitatilor in conditii de maxima siguranta. Viitorii cavaleri si tinerele domnite vor purta costume corespunzatoare perioadei si vor participa la ateliere in grupe de cate zece, alcatuite pe criterii de varsta.

Pentru mai multe informatii despre Tabara Medievala puteti vizita site-ul www.tabara-medievala.ro, sau ne puteti contacta la adresa de e-mail maria@medievalpraxis.ro, tel. 0725.223.396, persoana de contact Maria Petrescu.
Medieval
Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu cortul la mare 2 De la: Alm_ita 4 Iulie 2009 20:26
cazare bran 1 De la: browneyes 27 August 2012 13:48
PRIMAVARA LA PARIS 1 De la: realturism 6 Ianuarie 2010 12:00
http://oceantravel.bloggratis.ro/index.htm 1 De la: kudika086908 26 Noiembrie 2009 15:03
Grecia in septembrie 2 De la: kudika032468 1 Iunie 2013 14:57