Setari Cookie-uri

Lenjerie sexy pentru Ziua Indragostitilor!

De Ziua Indragostitilor iubi meu m-a invitat la munte. Vom petrece un week-end minunat, relaxant si plin de dulcegarii. Vom fi probabil in jacuzzi in seara aceea, inconjurati de lumanari si uleiuri frumos mirositoare...Abia astept!

http://www.looksexy.ro/products/523-valentines_day/5095-yoshiko.mbs

Aceasta ar fi tinuta in care as vrea sa il astept inainte sa ne bagam la baita...Cred ca ar fi un vis real si pentru el.
carmen_cheeta
Postat pe 3 Februarie 2010 10:06
http://www.kudika.ro/articol/special/7818/Lenjerie-sexy-pentru-Ziua-Indragostitilor/foto-26_2.html
ziua indragostitilor va fi deosebita, o vom incepe intalnindu-ne in locul unde ne-am vazut prima data si o vom termina romantic la lumina lumanarilor
kudika027947
Postat pe 3 Februarie 2010 10:08
http://www.looksexy.ro/products/514-noutati/5458-kora.mbs.de ziua indragostitilor vreau s aimi inebunesc partenerul si sa uitam de restul lumii...
rawenna18
Postat pe 3 Februarie 2010 10:09

Cum nici anul trecut nu mi-am facut nici un plan si a iesit super frumos , adik o cina super romantica la restaurantul nostru preferat, apoi la cinema am vizionat un film romantic , iar cand am ajuns acasa am fost intampinata de o inimioara din lumanarele parfumate rosii si petale de trandafir pe pat,continuarea se stie:P.
Asa ca si anul acesta vreau sa ne lasam purtati de magia acestei zile.
Lenjeria mea preferata : http://www.kudika.ro/articol/special/7818/Lenjerie-sexy-pentru-Ziua-Indragostitilor/foto-26_2.html
forgiven
Postat pe 3 Februarie 2010 10:11
ma gandesc la o seara cu iubitul meu,,un weekend intreg de fapt,,ceva mai special(inca mai lucreaz la acest "ceva mai special")..e o ocazie buna sa recuperam weekendurile pe care nu le petrecem impreuna...adica mooolta moolta iubire si relaxare:)
http://www.looksexy.ro/products/523-valentines_day/4699-volcano_set.mbs
tz_ansy
Postat pe 3 Februarie 2010 10:12
http://www.looksexy.ro/products/523-valentines_day/5419-scarlett.mbs
didi_18
Postat pe 3 Februarie 2010 10:17
http://www.looksexy.ro/products/523-valentines_day/5419-scarlett.mbs
didi_18
Postat pe 3 Februarie 2010 10:17
http://www.looksexy.ro/products/523-valentines_day/5419-scarlett.mbs
didi_18
Postat pe 3 Februarie 2010 10:17
In seara de 14 februarie o sa-mi invit iubita la o minunata cina romantica !

http://www.looksexy.ro/products/423-sexy/4873-moonlight.mbs
oviduru
Postat pe 3 Februarie 2010 10:20
De Ziua Indragostitilor mi s-a promis un week end de neuitat...sincer nu prea stiu ce ma asteapta, dar am langa mine un romantic incurabil al carui apartament va fi renovat complet pana luni...deci ma astept la un rasfat in toata puterea cuvantului.
Tinuta care mi-a starnit interesul a fost: http://www.looksexy.ro/products/424-seturi/5401-paris.mbs
(nu prea cuminte, nici prea obraznica, nu prea la vedere, dar nici nu acopera...numai buna s trezeasca interesul)
just_claudia
Postat pe 3 Februarie 2010 10:22
Nu am planuri pt ziua indragostitilor pt ca sotiorul meu scump nu este in tara,dar mi-ar place o cina romantica urmata de o noapte....plina impreuna cu el
kudika012504
Postat pe 3 Februarie 2010 10:23
http://www.looksexy.ro/products/523-valentines_day/5477-cuorina_topshort_sm.mbs
Cred ca vom petrece o seara romantica ,cu multe lumanarele parfumate, sampanie si muuulta frisca....
mire77
Postat pe 3 Februarie 2010 10:23
http://www.looksexy.ro/products/418-babydolls/5342-tango_sm.mbs
gothic_dana
Postat pe 3 Februarie 2010 10:25
De ziua indragostitilor o sa il surprind pe iubitul meu cu o cina romantica, un meniu usor si un vin bun.

Iar desertul va fi acompaniat de asa ceva: http://www.looksexy.ro/products/419-corsete/4937-magnolie_corset_lxl.mbs
insolens
Postat pe 3 Februarie 2010 10:30
Ne cunoastem de 1 an si jumatate si inca toate zilele par a fi Sf. Valentin, deci facem ce facem zilnic, poate un pic amplificat de ocazie, o masa mai festiva, o mica atentie, nimic de amploare pentru ca nu in asta consta frumusetea si intensitatea sentimentelor.
cameluta1957
Postat pe 3 Februarie 2010 10:30
http://www.looksexy.ro/products/418-babydolls/5474-cuorina_chemise_lxl.mbs
O cina romantica in oras, iar dupa aceea acasa sa il rasfat (de fapt sa ne rasfatam reciproc) cu un masaj,o baie in jacuzzii cu multa spuma si uleiuri aromatice la lumina lumanarelelor in forma de inima si in culoarea iubirii,declaratii de dragoste,saruturi fierbinti,va fi o seara de vis
tarky
Postat pe 3 Februarie 2010 10:32
Ziua Sfantului Valentin este, de departe, cea mai romantica sarbatoare crestina, iar inimioara rosie, pe care tinerii si-o ofera de 14 februarie, este unul din simbolurile cele mai cunoscute de pe glob.
De ziua indragostitilor voi petrece alãturi de jumãtatea mea într-o atmosferã de basm ºi sãrbãtoare.Voi lasa o urma de bomboane de ciocolata in forma de inimioara si invelite in folie rosie, de la usa pana la patul nostru, si las un bilet de dragoste cu mesajul „Inima mea este unde esti tu dragostea mea!” pe pat si nu voi fii in preajma cand va citi biletul.Iar dupa ce va citi biletul voi stinge lumina,voi apride lumanarile parfumate si voi aparea eu intr=o lenjerie intima de culoare rosie si pe urma....

http://www.looksexy.ro/products/418-babydolls/5458-kora.mbs
dilimache
Postat pe 3 Februarie 2010 10:33
Baloane în formã de inimioarã, muzicã, dans ºi declaraþii de dragoste,sampanie.Vom petrece ca doi porumbei toata noaptea.http://www.looksexy.ro/products/418-babydolls/4731-swan_chemise.mbs
pusycat85
Postat pe 3 Februarie 2010 10:33
Un pic de imaginatie si multa, multa dragoste sunt ingredientele perfecte pentru un dar de Valentine's Day.
Valentine's Day reprezinta pentru mine ziua in care toata atentia mi se concentreaza asupra persoanei iubite. Este o zi in care fac pe cat posibilul sa-mi arat dragostea, sa ii multumesc partenerului meu pentru ca este langa mine, si, mai mult incerc sa il rasplatesc pentru acest lucru. Nu este singura zi in care ar trebui sa iti aduci aminte cat datorezi celui de langa tine si in nici un caz singura in care terbuie sa spui ''Te iubesc!'', dar din cauza stresului cotidian aceste lucruri se mai uita; uiti sa ii spui celui de langa tine ca il apreciezi sau oboseala te impiedica sa te gandesti si la altcineva inafara de tine. Astfel de zile iti amintesc de iubirea ta, si nu fac altceva decat sa o intareasca si chiar sa o condimenteze. De obicei de Valentine's Day fiecare se gandeste la un mod deosebit de a sarbatori alaturi de cel drag, ceva care sa risipeasca rutina care inevitabil apare intr-un cuplu. Pentru mine aceasta este ziua care poate face miracole, care tonifica o relatie, care imi aminteste ca singura nu as fi putut face fata. De 14 februarie simt ca tebuie sa multumesc persoanei iubite pentru tot printr-o cina romantica la lumina lumanarilor presarata cu sampanie,un tort imens in forma de inimoara,o baie in multa spuma si petale de trandafiri si multe multe altele.In aer va pluti iubirea ,trupurile noastre se vor contopi,eu voi fi al lui, iar el al meu.

http://www.looksexy.ro/products/418-babydolls/4566-red_queen.mbs
mazare
Postat pe 3 Februarie 2010 10:34
http://www.looksexy.ro/products/523-valentines_day/4566-red_queen.mbs
lifegood
Postat pe 3 Februarie 2010 10:35
Cand un zambet iti incalzeste sufletul, cand un sarut te face sa iei foc, cand lumina pare sa-ti fie hrana si dragostea apa, cand simti ca ceea ce ti s-a parut banal capata noi sensuri pentru tine, cand aerul atat de vital pentru tine este respiratia lui...atunci stii ca ti-a daruit ceva unic...puterea de a iubi, poate, pentru prima oara cu adevarat. Si atunci de ce sa nu-i multumesti ? Valentine's Day este prilejul de a-i multumi lui ca exista pentru tine. Asa ca ii voi multumi sotului meu printr-o noapte romantica cu tot tacamul necesar plus o veste minunat aceea ca va fi tatic,primul nostru copil,vor fi clipe unice si de neuitat,mi-e atat de greu sa ma abtin pana atunci ca sa nu-i dau vestea minunata dar am hotarat ca aceasta veste va fi cireasa de pe tort in seara de Valentine's Day asa ca mai e un pic pana atunci.Sunt atat de fericita si de implinita,nu mai am cuvinte sa va explic,ma simt minunat,iar daca as castiga as purta lenjeria in acea noapte magica pt a-mi innebuni sotul si mai mult.
Va pup si va doresc multa multa iubire de Valentine's day!http://www.looksexy.ro/products/418-babydolls/4567-camila.mbs
solary
Postat pe 3 Februarie 2010 10:35
Iubirea...ce frumos si usor se rostogoleste acest cuvant pana pe varful limbii pentru ca mai apoi sa coboare usor pana spre inima ta si a celor din jur..
De Ziua Indragostitilor vreau sa-mi reamintesc toate momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si clipele de fericire care parea nepamanteana pe care le-am trait alaturi. Simt ca langa tine viata mea a capatat sens, tu esti jumatatea care ma completeaza, langa tine ma simt eu. Ma simt intr-adevar omul care am vrut sa fiu toata viata, dar simteam ca imi lipseste ceva, dar acum ca te am pe tine acel sentiment a disparut de parca nu ar fi existat niciodata. Tu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa plece. Mi-ai adus in schimb pace, veselie, un sentiment de bine si multa dragoste.
As vrea ca nu doar Ziua Indragostitilor sa fie o sarbatoare a dragostei noastre, ci fiecare zi sa fie o sarbatoare pentru noi, as vrea ca fiecare zi sa fie plina de iubire...
Vom sta singurei acasa si ne vom iubi ca doi nebuni amintindu=ne de toate clipele minunate,savurand un pahar de sampanie la lumina lumnarilor.

http://www.looksexy.ro/products/485-70_89_lei/5008-joanna_lxl.mbs
puicutza
Postat pe 3 Februarie 2010 10:37
Voi pregati o seara de vis, o lenjerie senzuala pe gustul si dorinta lui, voi intretine atmosfera cu un set de lumanarele parfumate, sampania pusa la rece, iar spuma de baie cu aroma exotica va inmiresma apa fierbinte in care noi ne vom dezmierda. Cateva atentii dulci si frisca la discretie . Va fi surprins si incantat de atentia mea si voi avea accesoriile perfecte pentru o seara de vis doar pentru voi.
Bineinteles si o declaratie:
"Sunt o stea cazatoare care vreau sa cad in inima ta si sa nu mai plec niciodata. TE IUBESC"

http://www.looksexy.ro/products/485-70_89_lei/5056-electra_black_lxl.mbs
robotel
Postat pe 3 Februarie 2010 10:38
O seara care ne sensibilizeaza si scoate din noi firea romantica. Cautam un loc deosebit unde sa ne petrecem aceasta zi a indragostitilor, intr-un ambianta cat mai placuta, o atmosfera distinsa.
O plimbare nocturna romantica intre indragostiti,
ne vom citi ceva romantic unul altuia.apoi o cina romantica la lumina lumanarilor parfumate si multa multa iubire.

http://www.looksexy.ro/products/485-70_89_lei/4892-venus.mbs
nineta5
Postat pe 3 Februarie 2010 10:39
Ziua indragostitilor o voi petrece cu iubitul meu... o cina romantica la un restaurant si restul in cuibusorul nostru
De pe www.Looksexy.ro mi-au placut foarte mult urmatoarele produse:
http://www.looksexy.ro/products/5119-tin_tin_body_red.mbs
http://www.looksexy.ro/products/420-costume/5457-pussycat.mbs .
inutza05
Postat pe 3 Februarie 2010 10:46
ziua indragostitiilor de anul acesta o vom petrece la Paris ......este visul nostru de 2 ani.... deabia anul acesta o sa reusim sa ajungem ......ce poate fi mai romantic?
http://www.looksexy.ro/products/523-valentines_day/4566-red_queen.mbs
ada_nicoll
Postat pe 3 Februarie 2010 10:47
Ii voi lasa un bilet acasa in care ii voi spune sa se imbrace cu costumul pregatit si ca este asteptat intr-o camera de hotel. Acolo Il voi astepta cu o sampanie, ceva dulce si imbracata sexy. Sper sa-i placa surpriza.

http://www.kudika.ro/articol/special/7818/Lenjerie-sexy-pentru-Ziua-Indragostitilor/foto-26_1.html
kudika037569
Postat pe 3 Februarie 2010 10:48
Vom petrece acasa,o cina romantica,o baie cu multa spuma
http://www.looksexy.ro/products/485-70_89_lei/4892-venus.mbs
balooo10
Postat pe 3 Februarie 2010 10:49
Vom sta singurei acasa si ne vom iubi ca doi nebuni amintindu=ne de toate clipele minunate,savurand un pahar de sampanie la lumina lumnarilor.

http://www.looksexy.ro/products/485-70_89_lei/4903-taida.mbs
yo_sandy
Postat pe 3 Februarie 2010 10:50
O cina romantica in oras, iar dupa aceea acasa sa ne rasfatam si sa ne iubim.http://www.looksexy.ro/products/485-70_89_lei/4566-red_queen.mbs
iasomye
Postat pe 3 Februarie 2010 10:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tnuva si Kudika te invita la concurs. 192 De la: concursKudika 5 Mai 2011 12:12
Concurs: Testeaza-ti compatibilitatea cu partenerul tau! 869 De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 14:18
Reteta de ciocolata pentru destinatia ta de vis 52 De la: concursKudika 5 Septembrie 2012 19:56
Concurs Pantene saptamana 5 509 De la: concursKudika 25 Octombrie 2010 11:19
Castiga produse cosmetice organice Organique in valoare de 150 de lei! 250 De la: healthy002544 5 Decembrie 2011 02:33