Setari Cookie-uri

Sa zicem ca am nevoie de ajutor

Buna tuturor,
Nu ma prea pricep la mesajele acestea pe forumuri , de altfel este a 2a oara cand apelez . Ca sa nu plictisesc mult cu vorbaraia mea, ma aflu intr-o situatie foarte neplacuta pe planul personal. De cateva luni vorbesc cu un tip din Timisoara si de cand am inceput sa vorbim, aveam probleme de relatie cu prietenul meu (cel cu care eram atunci), ne-am despartit pe motiv ca nu ne potrivim, din vina mea...am avut o relatie la distanta, si intr-un an de relatie ne-am vazut ...zile adunate la rand cam o luna...ne-am certat de multe ori...e greu sa mentii o relatie la distanta, si noi aveam cel mai mult nevoie de comunicare..eu eram mereu cea care vroia sa vorbeasca mai mult, mai impulsiva, mai vioaie, iar el era si inca este baiatul mamei, timid si etc, nu de curand a implinit 23 de ani, eu am 19..si, odata ce l-am cunoscut pe tipul din Tm viata mi s-a schimbat, si in bine si in rau, mi-a placut mult ca am avem multe lucruri in comun si cand ne intelegeam bine era perfect, dar si cand ne certam iesea cel mai mare taraboi. E drept ca si asta era un fel de relatie la distanta, dar era la inceput mai mult amicala, ca mai tarziu sa inteleg ca tipul vroia mult mai mult de la mine...inca eram oarecum in relatie cu celalalt...am avut 3 tentative de despartire, pentru ca ma saturasem eu de situatie, ma simteam bine cu cel de aici (din Buc) ca e langa mine fizic, si cu cel din Tm sufleteste...Situatia este foarte complicata, si imi va lua foarte mult sa povestesc aici, nu prea as vrea nici sa citeasca toata lumea viata mea :P ca pana la urma sunt chestii personale, dar tare as dori o mana de ajutor pentru ca nu stiu ce sa fac...tipul din Buc inca trage de mine sa ne impacam pentru ca ma iubeste, dar ma simt mult mai bine cu cel din Tm, si nici macar nu ne-am cunoscut...a avut ocazii sa vina sa ma cunoasca dar nu a facut-o pe motiv ca vroia ceva sigur de la mine, adica, el ar fi dorit ca atunci cand venea la mine sa ne "combinam" iar eu nu prea eram si nici nu sunt de acord cu asta, pentru ca nu mi se pare normal...de curand s-a purtat foarte urat cu mine pentru ca era gelos pe cel de aici si era disperat sa ma vada, si totusi nu a facut nimic in schimb..cam astepta de la mine... Off sunt atatea de zis...totusi, daca vreun specialist doreste sa stea de vorba cu mine pe tema asta, sa ma contacteze...Ma cam pierd in idei pentru ca in capul meu este o tornada de ganduri, asa ca ma opresc aici. Thank you for listening. O seara frumoasa ! Si le multumesc, de pe acum, celor care comenteaza pe tema asta.
kudika048753
Postat pe 12 Februarie 2010 23:06
Sa presupunem ca te-am ajuta!
Hmmmmmm...prima oara cum ai apelat la noi?
mitura
Postat pe 12 Februarie 2010 23:10
Sa zicem in cor ca ai nevoie sa ajutor sau pe rand?
fluturas_
Postat pe 12 Februarie 2010 23:16
na ca acum am si citit mesajul tau si n-am inteles nimic !
lasa-i pe amandoi ! nici cu ala fizic, nici cu ala sufleteste! si gata!

Aaaa... tu cu care te certai ca v-ati vazut rar (adica o luna) daca ala fizic e langa tine iar pe alalat nu l-ai vazut deloc ?
fluturas_
Postat pe 12 Februarie 2010 23:20
Ce sa zic, eu nu am inteles la ce fel de ajutor te astepti. Ai vrea sa hotarasca cei de pe forum cu care dintre cei doi sa continui o relatie, sau ce? Daca asa stau lucrurile, e cam nasol, inseamna ca nu il iubesti pe niciunul indeajuns de mult incat sa fi in stare sa alegi singura si fara a mai sta pe ganduri. Nici nu e de mirare, cu unul te tot certi iar pe celalalt nici nu il cunosti, de fapt. Sau te gandesti cumva ca daca renunti la cel de la Bucuresti si apoi cel de la Timisoara te va dezamagi, ii vei pierde pe amandoi?
lilicaG
Postat pe 12 Februarie 2010 23:37
Era normal sa nu intelegeti nimic pentru ca erau si sunt foarte multe de zis. Am mai citit diverse teme pe forumul asta si fiind impulsiva m-am bagat si eu crezand ca fac un lucru bun... Stiu ca nu e bine sa apelezi aici, ca pana la urma fiecare este stapan pe viata lui si mai devreme sau mai tarziu va avea puterea sa ia o decizie in astfel de situatii. Nimeni nu s-a intrebat care au fost trairile mele (nu ca ati fi fost foarte interesate), si ca de obicei imediat se critica. Imi pare rau ca v-am rapit din timp sa cititi ceva ce nu ati inteles, si va multumesc totodata.
Mitura, am zis ca am mai apelat la un forum, dar nu la acesta si asta a fost acum un an, ma rog, nu are importanta. Bineinteles ca nu vreau sa se hotarasca in locul meu ce as putea face, pentru ca nimeni nu ma cunoaste personal, si ma asteptam la comentariile astea, dar totusi am zis hai...poate este cineva acolo care vrea sa te asculte, pentru ca e oarecum greu uneori in viata sa poti lua decizii singur...sau macar sa fi ascultat in totalitate (cei/cele care ati fost in situatia asta, stiti, sper, despre ce vorbesc, daca nu c'est la vie ). Nu toti avem vietile la fel (ma bucur pentru voi daca nu ati fost in astfel de situatii) . Am si specificat ca am "o tornada" de ganduri, in sensul ca orice as fi vrut sa astern pe "hartia" asta virtuala nu lega un sens, pentru ca fiind foarte multe...dar in fine, nu mai vreau sa mai povestesc, pentru ca probabil nici acum nu veti intelege.
Multumesc ca ati citit si acest mesaj...
Inchei aici subiectul asta "neinteles" de discutat, respectiv "Sa zicem ca am nevoie de ajutor" .

O zi buna !
kudika048753
Postat pe 13 Februarie 2010 12:38
si ne inchise gura ! [img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/742/742463cw4ffygnxy.gif[/img][/url]
coldwind
Postat pe 13 Februarie 2010 12:54
de ce naiba mai ceri parerile oamenilor, daca nu esti dispusa sa le asculti?
pfff, ce va mai place sa va auziti vorbind!

kitty_krieger
Postat pe 13 Februarie 2010 13:55
cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unu...
daca erau pisoi
roz5blue6lila7
Postat pe 13 Februarie 2010 14:01
Daca citeai cu atentie observai ca am cerut o mana de ajutor de la o singura persoana, ca au venit pareri dupa aceea, e altceva (doar e forum), toti sunt liberi sa comenteze ce vor. Nu vreau sa ma cert aici ! Motiv pentru care am incheiat si subiectul .
kudika048753
Postat pe 13 Februarie 2010 14:23
tu de fapt ce vroiai? sa iti spuna careva pe aici ca a facut la fel, ca i'a pastrat pe aman2 , ca s'a casatorit cu unu si pe celalalt il are amant, ca atunci cand nu vrea unu vrea celalalt... adica nu ma duce capu... eu nu concep sa am o rel cu cineva da pe la spate sa mai intretin una fie ea si pe internet, n'ar fi corect fata de nici unul dintre ei, si evident ca nici fata de mine. [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/288/288446p71op1bxbo.gif[/img][/url]



[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/369/369278g7xqp9ftcs.gif[/img][/url]
Shhh
Postat pe 13 Februarie 2010 14:33
...pai,sa vedem..povestea ta se aseamana cu alte 64367576768675 povesti numai de aici de pe kudika.Noi (forumistii) n-avem cu ce sa te ajutam intru-cat nu vedem decat partea obiectiva a povestii ( eu personal as opta pentru varianta cu niciunul) iar in cazul asta,deschizatorii topicelor de gen vin si sar in sus ca "sunteti nu stiu cum si nu stiu ce" si ca "nu stiu de ce am apelat la voi cand voua nu va arde decat de rautati" si..foc si para.
Guess what?Nimeni nu-i perfect(desi,din postari nu s-ar zice ) si toti facem tampenii (mai mici sau mai mari).
Buuuunnnnn..revenind;cum vrei sa te ajutam?
mitura
Postat pe 13 Februarie 2010 14:37
ok, eu nu sunt specialist, dar sa zicem ca am putina experienta de viata!parerea mea este ca la 19 ani nu poti sa intretii o relatie la distanta si pina la urma n-ai de ce, sfatul meu este sa incerci sa te detasezi de amandoi si sa cauti un baiat tot din buc cu care sa te intelegi d p d v.
miss_darine
Postat pe 14 Februarie 2010 09:59
[url=http://www.glitter-graphics.com]


(nu ma bagati in seama, io doar vreau sa vaz daca merge linku' asta, ca mi-a placut, ceva de speriat )
Dor_a
Postat pe 14 Februarie 2010 10:57
Nu mergee... De cee?
Dor_a
Postat pe 14 Februarie 2010 10:58


Pe eva.ro a mai fost subiectul asta...
Chestia cu neintelesul e relativa.
Ai scris fara punct, fara spatiu si e obositor sa-ti citesc tot cersaful
Q7
Postat pe 14 Februarie 2010 11:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatia capricorn-gemeni?? 25 De la: ioanab90 14 Ianuarie 2011 12:50
M-a parasit 49 De la: kudika434912 24 Iulie 2012 21:34
Buna dimineata!! 4 De la: fluturas_mov 2 August 2012 20:42
ce este de facut? 37 De la: catalina69 1 Noiembrie 2009 21:41
Sunt femeile voluptoase mai focoasa in pat?... 19 De la: scorpio67 28 Iulie 2009 13:24