Setari Cookie-uri

Ce parere aveti despre motociclisti?

Salutare!
Un sport adorat de mine si care in acelasi timp este si un hobby...sau poate chiar mai mult (o manie :D) este motociclismul. Pentru mine mersul pe motocicleta este o metoda de relaxare, o metoda de a scapa de griji, de a te simti liber, de a-ti creste moralul, de a-ti lua portia de adrenalina la fiecare acceleratie mai in forta...in fine...e o senzatie aparte pe care nu o pot gasi in alta parte. Mai ales urletul motorului si vibratiile de la peste 10000 rpm...nu se compara cu nimic, parerea mea :P.
As vrea insa sa stiu si pe acest forum cam ce pareri aveti despre motociclisti (nu numai baieti, sunt si fete destule care impartasesc aceasta pasiune)...in general sunt pareri si pareri...unii se uita cu admiratie, altii ar face orice sa te vada pe jos, totusi cred ca procentul celor din urma este mai mare, asta poate si din cauza unora care isi iau motociclete ca au impresia ca or sa umple agenda telefonului cu numere..si merg doar la fitze.
Deci...care e parerea vostra despre acest sport, hobby? Si ce parere aveti in general despre motociclisti?
bogdandbm
Postat pe 6 Martie 2010 12:31
oameni ai adrenalinei...f tare, atata timp, cat stiu limita dintre gustul adrenalinei si jocul cu viata....
dydy88
Postat pe 6 Martie 2010 13:03
Acum fiecare lucru pe care il faci inseamna sa-ti asumi anumite riscuri...mai mari sau mai mici. Legat de motociclete...cand ai luat decizia sa te apuci de asa ceva trebuie sa constientizezi ca te expui la anumite pericole...mai ales la noi in tara unde soferii nu se respecta intre ei si au masini toti cocalarii care au impresia ca nu mai e nimeni ca ei si unde drumurile sunt cum sunt, dar raman la parerea ca atunci cand iti e dat sa mori, o sa mori indiferent pe ce te-ai afla sau unde...bine asta nu inseamna sa-ti fortezi norocul
bogdandbm
Postat pe 6 Martie 2010 13:54
Imi sunt complet indiferenti.
Kathara
Postat pe 6 Martie 2010 14:02
imi plac ca au acest curaj si bafta incontinuare daca si tu esti motociclista dar ai grija la viteza si la drum te rog ... am vazut niste acccidente oribile la tv ... sper sa nu a iacest ghinion ... pa pa
kudika084081
Postat pe 25 Martie 2010 20:42
De la: dydy88, la data 2010-03-06 13:03:30oameni ai adrenalinei...f tare, atata timp, cat stiu limita dintre gustul adrenalinei si jocul cu viata....



ce parere sa am?

1.doi au zgariat de doua ori masina
2.fac galagie
3.derbedei care incearca sa te impresioneze(claxoneaza)

iulia069834
Postat pe 25 Martie 2010 20:50
Simplu, donatori de organe !
Summer_
Postat pe 25 Martie 2010 23:46
parerea mea
mie personal imi place sa le privesc....dar am o frica nebuna daca ma plimb pe una!
In orice caz trebuie condusa cu cap si responsabilitate.....2 lucruri incompatibile cu senzatiile pe care le ai cand esti pe moto!!!
paula27
Postat pe 26 Martie 2010 08:43
Am observat o regula general valabila pt toti cei care nu au treaba cu motociclismul si anume: motocicleta=speed=liniute=donatori organe, nu stiu ca exista si oameni care practica acest sport din placere, pt senzatia de libertate pe care ti-o confera si asta datorita pustilor care in cautare de adrenalina incaleca speeduri de peste 500cc! Ati vazut vreodata un grup de chopperisti? Nu vreau sa generalizez dar majoritatea sunt oameni cu capul pe umeri, care se urca pe motor, merg cu maxim 100/ora si prefera sa admire peisajele in loc sa se intreaca aiurea in tramvai pe marile bulevarde! Deci incercati sa va uitati si dupa cei care incaleca o HD si cat de relaxati merg pe ele!
miss_darine
Postat pe 26 Martie 2010 09:09
Multa dreptate, miss_darine!
gabrieladu
Postat pe 26 Martie 2010 10:10
OOO Doaaamnnneeeee fac 18 anisori la anul si ma gandeam ca dupa ce imi i-au o masinutsa apoi sa dau si pt motocicleta sa imi i-au si eu una sunnntttt adorabilllleeeeeeeee si motociclistii sunt atata timp cat sunt de gasca si nu cocalari am multi prieteni cu motoare si sunt super de treaba si stiu ce e mai bine pentru viata lor . fac intreceri doar pe terene unde s anu existe pericole ajea k nus neaparat " donatori de organe " cei care of course au cap si minte si mai ales le folosesc ! .
fursecuts
Postat pe 26 Martie 2010 10:13
mult Zgomot
mai ales seara pe bulevardele mai largi
Fahnell
Postat pe 26 Martie 2010 10:51
De la: Summer_, la data 2010-03-25 23:46:08Simplu, donatori de organe !


Ok. E parerea ta...dar ai impresia ca daca mergi cu masina sau cu orice alt mijloc de transport nu poti fi donatordonatoare de organe? Crezi ca doar pe motocicleta se moare? E riscul mai mare in caz de accident, dar daca respecti cat de cat regulile de circulatie si esti previzibil poti evita multe...si multe dintre accidentele cu motociclete se intampla din cauza celor cu masini care vorbesc la telefon, nu prea au treaba cu oglinzile, nu acorda prioritate ca el are masina si doar n-o sa dea ala cu motocicleta in el si chestii de genul.
bogdandbm
Postat pe 27 Martie 2010 11:28
De la: miss_darine, la data 2010-03-26 09:09:57 Am observat o regula general valabila pt toti cei care nu au treaba cu motociclismul si anume: motocicleta=speed=liniute=donatori organe, nu stiu ca exista si oameni care practica acest sport din placere, pt senzatia de libertate pe care ti-o confera si asta datorita pustilor care in cautare de adrenalina incaleca speeduri de peste 500cc! Ati vazut vreodata un grup de chopperisti? Nu vreau sa generalizez dar majoritatea sunt oameni cu capul pe umeri, care se urca pe motor, merg cu maxim 100/ora si prefera sa admire peisajele in loc sa se intreaca aiurea in tramvai pe marile bulevarde! Deci incercati sa va uitati si dupa cei care incaleca o HD si cat de relaxati merg pe ele!


Ceea ce spui tu cu viteza, liniute etc fiecare o face, fiecare vrea la un moment dat sa vada cam ce-i poate jucaria, indiferent de motocicleta detinuta, si cei cu chopper (numai ca nu prea sar de 160). Problema e ca multi nu stiu pe unde sa o faca sau o fac prin oras doar ca sa atraga privirile...ceea ce nu e bine pentru sanatatea lor. Nu doar chopperistii sunt oameni cu capul pe umeri, sunt si enduristii si cei cu speeduri...numai ca printre fiecare exista tot felul de ciudati...cum exista in toata societatea in orice domeniu. Peisaje poti sa admiri si de pe un speed, nu e obligatoriu ca daca ai speed sa si mergi cu 300 la ora. Mie unul nu prea imi plac chopperle ca mi se par cam pentru oameni familisti asa...care au trecut de o anumita varsta :P si pozitia de stat pe ele e parca prea comoda :))..acu fiecare cu gusturile lui.
bogdandbm
Postat pe 27 Martie 2010 11:38
De la: fursecuts, la data 2010-03-26 10:13:36OOO Doaaamnnneeeee fac 18 anisori la anul si ma gandeam ca dupa ce imi i-au o masinutsa apoi sa dau si pt motocicleta sa imi i-au si eu una sunnntttt adorabilllleeeeeeeee si motociclistii sunt atata timp cat sunt de gasca si nu cocalari am multi prieteni cu motoare si sunt super de treaba si stiu ce e mai bine pentru viata lor . fac intreceri doar pe terene unde s anu existe pericole ajea k nus neaparat " donatori de organe " cei care of course au cap si minte si mai ales le folosesc ! .


Ma bucur ca impartasesti aceasta pasiune...dar sa ai grija, mai ales la inceput...ca e cam jungla in trafic si multi fac tot felul de scheme ca sa te sperie si faze de genul...si daca n-ai cat de cat experienta poti intra in situatii neplacute. Totul e sa fii tu atenta si sa intuiesti intentiile celuilalt si totul e ok. Si sa nu raspunzi la provocarile tuturor cretinilor care au si ei o masina acolo de 100 de cai si au impresia ca au Lamborghini.
bogdandbm
Postat pe 27 Martie 2010 11:44
De la: iulia069834, la data 2010-03-25 20:50:00
De la: dydy88, la data 2010-03-06 13:03:30oameni ai adrenalinei...f tare, atata timp, cat stiu limita dintre gustul adrenalinei si jocul cu viata....



ce parere sa am?

1.doi au zgariat de doua ori masina
2.fac galagie
3.derbedei care incearca sa te impresioneze(claxoneaza)



1. Nu cred ca iti zgaria nimeni masina asa aiurea fara sa faci nimic sau sa-i provoci cumva sau sa le faci vreo sicana. De obicei unii procedeaza astfel cu soferii care le taie calea sau se baga peste ei si dupa aceea tot ei comenteaza. In fine...nu stiu care a fost situatia in cazul tau...
2. Chestia cu galagia....da, e de la tobe...dar si asa sunt ele mai agomotoase ca sunt motoare de turatie.Nici cu evacuarile stoc n-or sa faca zgomot cat o masina.
3. Sunt unii si derbedei asa cum zici tu...dar aia si-au luat motocicleta pentru fitze, nu din pasiune.
bogdandbm
Postat pe 27 Martie 2010 11:51
MOTOCICLISTII NU TREBUIE CONFUNDATI CU SCUTERISTII, SAU INVERS
intradevar sunt oameni ai adrenalinei si sunt multi incepatori care isi iau motoare puternice de dragul de a impresiona si de dragu de a fi cool.
sunt motociclisti evchi care stiu cand sa de-a in motor si cand nu, despre inconstientii care se aventureaza aiurea nu am parere buna
prozatos
Postat pe 27 Martie 2010 11:55
De la: Fahnell, la data 2010-03-26 10:51:21mult Zgomot
mai ales seara pe bulevardele mai largi


Da...sunt de acord cu tine...dar daca ai impresia ca la noi sunt prea multe motociclete si e prea mult zgomot de la ele, iti propun sa te duci in Italia si sa dormi acolo vreo saptamana :))
bogdandbm
Postat pe 27 Martie 2010 11:56

Pentru cei cu capul pe umeri.. respect!
Kavasaki
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:12
Am avut si inca am destui amcii motociclisti , candva visam sa devin si eu unul , doar ca inainte sa implinesc 20 de ani , au decedat in diferite accidente trei dintre ei , asa ca am renuntat la idea asta ... insa ma amuza cand vad tipele cum reactioneaza , discut cu ele si deodata cand se aude un motor , devin rupte de realitate , nu mai zic nimic ci doar urmaresc motorul ca un radar , si dupa ce trece revine de unde a intrerupt discutia ... Insa ma deranjeza ca sunt multi motociclisti care doar se dau in spectacol , tureaza la maxim si fac zeci de ture prin oras ...
Alex_Bodea
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:27
De la: Kavasaki, la data 2011-01-28 13:12:16
Pentru cei cu capul pe umeri.. respect!


si pentru donatori-Respect!
pickard
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:29
De la: Kavasaki, la data 2011-01-28 13:12:16
Pentru cei cu capul pe umeri.. respect!


cand o sa te faci mare,
visezi sa te faci mototociclista?
battleofwits
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:29
De la: pickard, la data 2011-01-28 13:29:02... si pentru donatori-Respect!


asa asa ... dar, doar pentru cei cu card
battleofwits
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:30
De la: battleofwits, la data 2011-01-28 13:30:32
De la: pickard, la data 2011-01-28 13:29:02... si pentru donatori-Respect!


asa asa ... dar, doar pentru cei cu card


da da! poate am nevoie
pickard
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:31
De la: pickard, la data 2011-01-28 13:31:18
De la: battleofwits, la data 2011-01-28 13:30:32
De la: pickard, la data 2011-01-28 13:29:02... si pentru donatori-Respect!


asa asa ... dar, doar pentru cei cu card


da da! poate am nevoie


si cam ce "organ" ai vrea tu?!!
vitamina_c
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:32
Imi amintesc o faza cu doi motociclisti , de fapt erau trei tipi pe doua motoare , si stateau la semafor la intersectie , unul langa altul turand motoarele , era clar ca vor incepe sa concureze , in plin centru pela orele 3-4 cand era circulatia mai mare ... se facu verede si pornesc ... cel care era singur pe motor vroia sa se dea in spectacol si se ridica intr-o roata , nu face 20 de metri ca se dezechilibreaza si cade , ceilalti doi de pe celalalt motor se uita lung dupa el in spate si nu isi dau seama ca se indreapta spre marginea drumului , shi au sfarsit lovit un pom ... au fost mici rani , nmic grav norocul lor doar motoarele erau mai grav avariate insa putea sa fie mai grav ... Si ptr acest lucru nu mai vreau sa vad motociclisti in jur
Alex_Bodea
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:32
marea problema mi se pare ca prea multi tineri tanjesc dupa statutul de motocilcist , ii atrage ca pe molii lumina lampilor ... ajung insa se prajeasca la aripioare ptr ca in genere isi iau motoare prea puternice , si ne lac fata la manuire .
Alex_Bodea
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:36
si nu le fac fata la manuire am vrut sa scriu
Alex_Bodea
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:37
De la: vitamina_c, la data 2011-01-28 13:32:29
De la: pickard, la data 2011-01-28 13:31:18
De la: battleofwits, la data 2011-01-28 13:30:32
De la: pickard, la data 2011-01-28 13:29:02... si pentru donatori-Respect!


asa asa ... dar, doar pentru cei cu card


da da! poate am nevoie


si cam ce "organ" ai vrea tu?!!


organul ala de se poarta intre oouo!
ironia
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:37
De la: ironia, la data 2011-01-28 13:37:42
De la: vitamina_c, la data 2011-01-28 13:32:29
De la: pickard, la data 2011-01-28 13:31:18
De la: battleofwits, la data 2011-01-28 13:30:32
De la: pickard, la data 2011-01-28 13:29:02... si pentru donatori-Respect!


asa asa ... dar, doar pentru cei cu card


da da! poate am nevoie


si cam ce "organ" ai vrea tu?!!


organul ala de se poarta intre oouo!


l-a cautat cineva? poate n-are nici din alea cum le spusesi tu!
vitamina_c
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cursuri de dans? 34 De la: ana333 1 Iunie 2013 15:05
CURSURI DE TANGO ARGENTINIAN 7 De la: TangoFeliz 24 Februarie 2010 00:19
Caut coechipieri pentru baschet 1 De la: luminita_dy 11 Septembrie 2009 09:51
yoga 34 De la: 6 Martie 2012 23:07
UN MINUNAT CADOU PENTRU IESENI! TANGO LA IASI!!! 12 De la: battleofwits 18 Octombrie 2010 22:42