Setari Cookie-uri

nusth ce sa fac..

buna! am un prieten cam de 4 ani in care am mai fost despartiti cate o luna doua deoarece nu suntem din acelasi oras si apareau mici probleme dar am trecut peste...suntem ok,simt ca acum intr-adevar ma iubeste...eu l-am iubit mereu chiar daca suntem la distanta si nu ne vedem foarte des.problema e ca nu vreau sa mai am incredere in el...anul trecut a fost plecat pentru cateva luni in alta tara la munca si cand s-a intors era schimbat mi-a zis ca vrea sa ne despartim,ca nu stie ce mai vrea.ce simte,.m-am simtit aiurea tare pt ca abia asteptam sa vina...in fine dupa un timp a inceput sa ma caute sa-mi zica ca de fapt a fost o pauza sa se gandeasca ce vrea si a realizat k ma vrea pe mine.ne-am impacat..ne intelegem super ca inainte doar ca acum trebuie sa plece iar si mi-e frica sa nu-mi faca iar la fel...am impresia ca atunci cand da de bani sau de ceva mai bun(fete) se schimba mult..i-am zis si lui dar zice k a gresit atunci..si ca nu e adevarat si eu nusth ce sa fac:( astept un sfat:D merci!
kudika004760
Postat pe 12 Martie 2010 21:40
Lasa-l !
blaa
Postat pe 12 Martie 2010 21:56
asteapta sa vezi ce se intampla cand se intoarce...daca se intampla la fel ca prima data si iti cere sa va despartiti LASA-L sa se duca unde vede cu ochiii. oricum tu faci ce simti si cum crezi ca e mai bine.

eu, spre exemplu, daca ma despart o data de cineva a doua sansa nu mai exista pentru ca stiu ca nimic nu va mai fi ca inainte. fiecare face cum crede ca e mai bine.

sper sa iei decizia cea mai buna! succes
crs_crs
Postat pe 13 Martie 2010 16:35
"problema e ca nu vreau sa mai am incredere in el" cred ca ti-ai raspuns singurica, fara incredere n-are cum sa functioneze o relatie
miss_darine
Postat pe 13 Martie 2010 17:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nehotarat 10 De la: _vio_ 23 Iunie 2011 17:00
pe cine sa aleg??? 32 De la: kudikroxy 9 Aprilie 2010 23:05
cum sa-l fac sa nu sufere? 19 De la: MaraDonna 14 Septembrie 2009 20:35
AJUTOOR!cred ca inebunesc 19 De la: adrienutzaaa 19 Octombrie 2009 17:12
Ce faci cand...? 20 De la: dandanaua_reloaded 11 Februarie 2009 01:12