Setari Cookie-uri

Femeile �nșeal� �n c�utarea perfecțiunii. Oare?

P�rerea mea e c� �nșeal� numai cele proaste. Deoarece perfecțiunea �n sine nu exist�. Benjamin Disraeli a spus c� secretul unei c�snicii fericite nu este s� g�sești partenerul/a ideal/�, ci s� fii tu �ns�ți un partener/� ideal/�.
Cel mai indicat ar fi s� c�ut�m pe cineva �ntrutotul similar. Este, de asemenea, posibil s� g�sim mai multe persoane asem�n�toare nou� și doritoare s� �nchege o relație. Atunci trebuie s� alegem, ghid�ndu-ne dup� ceea ce ne spune domnul instinct ori doamna intuiție. Care nu greșesc dec�t rareori. Eu �ns�mi am trecut prin aceast� dram�. S� iubești cu disperare un b�rbat și s� v� separe o anumit� problem�, �n cazul dat, religia. Dar treburile se rezolv� �n timp prin apariția Celuilalt. Din acest motiv nu trebuie s� disperați atunci c�nd lucrurile evolueaz� negativ. Optimismul este atu-ul suprem al �nving�torului/rei. Optimismul și �ncrederea �n sine. Nu uitați c� M�ntuirea depinde de noi. Numai de noi. Se afl�, așa cum pretind sioniștii și, mai nou, domnul Pavel Coruț, �n propriul nostru creier.
ileanaadrianastan
Postat pe 16 Martie 2010 09:39
poate ca nu perfectiunea este singurul motiv pentru care femeile ajung sa insele si clar nu suntem noi in masura sa le judecam si sa le impartim in destepte si proaste!
one_size
Postat pe 16 Martie 2010 09:53
ti'as spune eu ceva da imi irosesc energia degeaba
Shhh
Postat pe 16 Martie 2010 10:31
Ai confundat cumva forumul cu blogul?
kitty_krieger
Postat pe 16 Martie 2010 11:49
eu insel fiindca mi se pare funny.... in schimb berea nu am schimbat-o niciodata...
freakbabe
Postat pe 16 Martie 2010 13:04
De la: ileanastan, la data 2010-03-16 09:39:40P�rerea mea e c� �nșeal� numai cele proaste. Deoarece perfecțiunea �n sine nu exist�. Benjamin Disraeli a spus c� secretul unei c�snicii fericite nu este s� g�sești partenerul/a ideal/�, ci s� fii tu �ns�ți un partener/� ideal/�.
Cel mai indicat ar fi s� c�ut�m pe cineva �ntrutotul similar. Este, de asemenea, posibil s� g�sim mai multe persoane asem�n�toare nou� și doritoare s� �nchege o relație. Atunci trebuie s� alegem, ghid�ndu-ne dup� ceea ce ne spune domnul instinct ori doamna intuiție. Care nu greșesc dec�t rareori. Eu �ns�mi am trecut prin aceast� dram�. S� iubești cu disperare un b�rbat și s� v� separe o anumit� problem�, �n cazul dat, religia. Dar treburile se rezolv� �n timp prin apariția Celuilalt. Din acest motiv nu trebuie s� disperați atunci c�nd lucrurile evolueaz� negativ. Optimismul este atu-ul suprem al �nving�torului/rei. Optimismul și �ncrederea �n sine. Nu uitați c� M�ntuirea depinde de noi. Numai de noi. Se afl�, așa cum pretind sioniștii și, mai nou, domnul Pavel Coruț, �n propriul nostru creier.

sioni�tii?? aia cine mai sunt??
iacinta
Postat pe 16 Martie 2010 13:48
De la: iacinta, la data 2010-03-16 13:48:34
De la: ileanastan, la data 2010-03-16 09:39:40P�rerea mea e c� �nșeal� numai cele proaste. Deoarece perfecțiunea �n sine nu exist�. Benjamin Disraeli a spus c� secretul unei c�snicii fericite nu este s� g�sești partenerul/a ideal/�, ci s� fii tu �ns�ți un partener/� ideal/�.

"Sionismul (de la Sion) a fost �i este o mi�care na�ional� a evreilor cu scopul promov�rii, restabilirii �i consolid�rii unei vie�i evreie�ti independente �n Ere� Israel (�ara Israel) �i, �n continuare, crearea �i consolidarea statului evreiesc"- wikipedia
a citit cam mult Corut si nu intotdeauna face bine
miss_darine
Postat pe 16 Martie 2010 19:31
De la: miss_darine, la data 2010-03-16 19:31:50
De la: iacinta, la data 2010-03-16 13:48:34

"Sionismul (de la Sion) a fost �i este o mi�care na�ional� a evreilor cu scopul promov�rii, restabilirii �i consolid�rii unei vie�i evreie�ti independente �n Ere� Israel (�ara Israel) �i, �n continuare, crearea �i consolidarea statului evreiesc"- wikipedia
a citit cam mult Corut si nu intotdeauna face bine

ms am uitat din clasa a 7-a de la olimpiad�
iacinta
Postat pe 17 Martie 2010 14:00
De la: one_size, la data 2010-03-16 09:53:42poate ca nu perfectiunea este singurul motiv pentru care femeile ajung sa insele si clar nu suntem noi in masura sa le judecam si sa le impartim in destepte si proaste!

ai pe bune??/serios ????mamaaaa....da ce filozoafa mai esti pe topicul asta....de cind???ca nu stiam??pe altele .....te cam grabesti cu ,calificarile si le blagoslovesti pe unele utilizatoare( care indraznesc sa-si spuna offul)ca sint p_oaste la greu!!ride ciob de oala sparta
kudika132368
Postat pe 17 Martie 2010 14:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Topic de poezie pentru domnisoare, doamne si cine mai stie sa scrie poezie. 179 De la: ynayna22_yahoo_com 10 Septembrie 2010 04:07
Daca va doriti un venit suplimentar.. 2 De la: larissa17 23 Martie 2010 20:15
sal 63 De la: Barbie30 30 August 2010 19:43
epilare cu aparatul 26 De la: kudika038151 16 Martie 2013 19:28
gentiii 36 De la: cleopatra89 12 Februarie 2010 16:14