Mai multe
|
Sunt un baiat, am observat ca e forum mai mult pentru fete, dar cred ca imi poate raspunde cineva. Am o varsta, nu f inaintata si cred ca voi face sex, pentru prima data. Dar desigur sunt cateva idei rele pe care le am in minte. Asadar, m-am masturbat pana acum, da, stiu, nu e deloc indicat insa cateodata parca nu mai poti. Si ma gandeam, din cauza asta poti avea o erectie slaba? Am vazut multe probleme de acest fel. Si cand incepi sa penetrezi, penisul intra si mai rau in erectie in mod normal? Sunt minor, nu ca ar fi important. Oricum, am avut o experienta acum putin timp, am fost la niste fetite cu niste amici. Si bausem putin. A facut ea sex oral iar apoi a pus prezervativul si penisului i s-a dus erectia. E vreo problema cu mine? Tin sa precizez ca atunci cand ma sarut cu prietena penisul mai intra in erectie sau daca ma mai masturbez nu sunt probleme. Insa ma gandeam ca atunci cand faci sex e altfel. In mare, as vrea sa stiu daca masturbarea e o cauza si cum reactionaeaza penisul in mod normal la penetrare. Sper sa fie niste raspunsuri pe aici. Multumesc anticipat |
||
|
kudika145973 Postat pe 16 Martie 2010 13:25 |
||
|---|---|---|
..sunt o fecioara despletita.....ce inseamna erectie?
|
||
|
freakbabe Postat pe 16 Martie 2010 13:29 |
||
|
Citesti forumul asta si nu stii ce inseamna? Erectie = cand penisul este mare si tare... Chiar m-ar interesa niste raspunsuri clare. Imi fac griji degeaba? |
||
|
|
||
|
kudika145973 Postat pe 16 Martie 2010 13:32 |
||
nu-mi vine sa cred ca ai muscat sorry.....mai postez la caterinca uneori
|
||
|
freakbabe Postat pe 16 Martie 2010 13:35 |
||
De la: kudika145973, la data 2010-03-16 13:32:48 Imi fac griji degeaba? da
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 16 Martie 2010 13:43 |
||
|
Ai citit tot ala? Deci inseamna ca-s ok? Ah si atunci cand penisul penetreaza vaginul intra in erectie maxima in mod normal? |
||
|
kudika145973 Postat pe 16 Martie 2010 14:31 |
||
Numai fi atat de stresat, totul va fi ok
|
||
|
miss_darine Postat pe 16 Martie 2010 15:33 |
||
|
faptul ca te masturbezi nu iti afecteaza in nici un fel erectia. cand esti in cursul actului sexual, penisul poate sa devina mai tare. ai grija ce prezervative folosesti..alea mai ieftine sunt si mai proaste si mai groase sau stramte si iti pot afecta erectia. |
||
|
felixcat Postat pe 16 Martie 2010 15:48 |
||
|
Multumesc felixcat. Nu cred ca voi folosi prezervativ, deci nu vor fi probleme de acest gen. Eu aveam ganduri ca se duce erectia asa fara motiv. |
||
|
kudika145973 Postat pe 16 Martie 2010 15:51 |
||
|
poti sa ai probleme de erectie de la emotii.. sau daca ai consumat prea mult alcool inainte de actul sexual. dar in principiu nu prea sunt probleme din astea..cand ai pofte nu moare el asa degeaba =)) |
||
|
felixcat Postat pe 16 Martie 2010 15:54 |
||
|
Inteleg. Adevarul e ca atunci chiar o luasem ceva cam rau. Ah, si ma gandeam cu masturbarea ca poate eram prea obisnuit asa si cand dau peste altceva sa nu... Oricum, multumesc pt raspunsuri |
||
|
kudika145973 Postat pe 16 Martie 2010 15:56 |
||
|
daca nu te repezi ca vaca in lucerna si forjezi din prima ca un bezmetic nu o sa ai surprize :)) trebuie sa folosesti si capul de pe umeri un pic :
|
||
|
felixcat Postat pe 16 Martie 2010 16:02 |
||
| Nu nu cred ca masturbarea e de vina.Trebue un preludiu mai aprofundat, iar cea cu care faci sex sa stie cum sa te faca sa ai erectie, conteaza foarte mult asta. | ||
|
kudika098645 Postat pe 16 Martie 2010 16:02 |
||
|
tu esti fata nu? sa stii si tu ca un poreludiu aprofundat nu are aceleasi reguli la baieti ca si la fete, mai ales daca e virgin. cat pt autor. esti f normal si haios :) nu-ti mai face probleme, o sa fii la inaltime felicitari pt coerentza
|
||
|
Boca Postat pe 16 Martie 2010 19:36 |
||
| Multumesc pentru raspunsuri, cateodata mai aveam idei de genul, acum chiar au trecut. Eu si ideile mele... | ||
|
kudika145973 Postat pe 16 Martie 2010 22:37 |
||
|
iti faci griji degeaba, insa prezervativul ar trebui sa il folosesti, mai ales daca mergi cu amicii la fetite si te imbeti ca dereglatul.... daca ti-a facut sex oral si avea vreo boala, stai linistit, nu te ingrijora, ai toate sansele sa o ai si tu si sa o dai si la altele.... ca in melodia de la mafia....te grabesti sa cresti cauta-ti o partenera cat de cat stabila si incerci cu ea tot ce iti trece prin cap, cu si fara prezervativ cat despre tine, nu ai probleme, decat cu capul la prma experienta sexuala erai foarte excitat de asta ai patit faza cu erectia care a disparut, plus ca la sex oral esti mult mai excitat decat la sex normal, de aceea nu e recomandat foarte des sexul oral.. ai grija de tine |
||
|
prozatos Postat pe 23 Martie 2010 15:31 |
||
De la: prozatos, la data 2010-03-23 15:31:10iti faci griji degeaba, insa prezervativul ar trebui sa il folosesti, mai ales daca mergi cu amicii la fetite si te imbeti ca dereglatul.... esti demential....relax te-ai imbolnavit.,.. Fratilor prezervativul e sfant.Daca fata ia anticonceptionale, asta nu ninseaman ca esti ferit de vreo boala....asa ca "beliti " bine ochii....ca sa nu belesti mai tarziu altceva
|
||
|
ioanam859 Postat pe 23 Martie 2010 15:41 |
||
De la: kudika145973, la data 2010-03-16 13:25:45Sunt un baiat, am observat ca e forum mai mult pentru fete, dar cred ca imi poate raspunde cineva. 1. puteam sa ne imaginam ca este minor 2. nu mai asculta prelegeri bisericoase si bunici comunisti care zic ca masturbarea e "lucrul diavolului", sau alti prieteni virgini care au auzit de un var ca nu ti se mai scoala daca te masturbezi in exces 3. masturbarea e sanatoasa 4. nu ai limite la masturbare (acum nici sa o faci in fiecare pauza de la scoala, nu de alta dar o sa intervina in viata sociala) 5. cu ocazia masturbarii inveti si cum sa te abti si sa te controlezi astfel incat actul sexual sa dureze mai mult 6. sexul este diferit de masturbare 7. esti absolut sanatos si fizic nu o sa ai probleme. Singura problema o sa fie daca o sa te gandesti la faptul ca o sa ai probleme. Partea buna e functiile creierului se reduc in momentul actului sexual 8. foloseste prezervativul - asta daca nu vrei sa ramai cu amintiri 9. conteaza ce prezervativ alegi. In timp o sa descoperi care e mai bun pentru tine Si acum - spor la treaba!
|
||
|
putinkova Postat pe 23 Martie 2010 20:37 |
||
| AM si eu o problema am o prietena de 3 ani ... si am fkt in primu an aproape sapta de saptamana si nu am avut nici o problema era fff fericita dupa a intervenit o chestie nasola(sa rupt prezervativu ginecolog pastile alea alea) si am fkt pauza un AN ... stiu cai mult... dar akm recent am inkeput so fakem din nou ... dar nu mai am erectie nush de ce este ff slaba fata ma atrage ii ff frumoasa si superba .. dar TOMMY nu mai este asa puternic ... nush ce sa fac . recunosc in ultimul am mam masturbat cam de 1-2 ori pe zi :P:P:P ... mie frica sa nu fi patit cva TOMMY al meu si sa fie pe duca am 17 ani Va rog cva ajutor ...ms moolt ALl | ||
|
GooGll3 Postat pe 3 Septembrie 2010 23:53 |
||
De la: GooGll3, la data 2010-09-03 23:53:41AM si eu o problema am o prietena de 3 ani ... si am fkt in primu an aproape sapta de saptamana si nu am avut nici o problema era fff fericita dupa a intervenit o chestie nasola(sa rupt prezervativu ginecolog pastile alea alea) si am fkt pauza un AN ... stiu cai mult... dar akm recent am inkeput so fakem din nou ... dar nu mai am erectie nush de ce este ff slaba fata ma atrage ii ff frumoasa si superba .. dar TOMMY nu mai este asa puternic ... nush ce sa fac . recunosc in ultimul am mam masturbat cam de 1-2 ori pe zi :P:P:P ... mie frica sa nu fi patit cva TOMMY al meu si sa fie pe duca am 17 ani Va rog cva ajutor ...ms moolt ALl ma' copil precoce, tu de la 14 ani ai facut prostioare? |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 3 Septembrie 2010 23:59 |
||
| Da. dar nu asta era chesita ... chiar am nevoie de o ``parere`` dak trebuie sa ma ingrijorez sau no? | ||
|
GooGll3 Postat pe 4 Septembrie 2010 00:03 |
||
De la: GooGll3, la data 2010-09-04 00:03:30Da. dar nu asta era chesita ... chiar am nevoie de o ``parere`` dak trebuie sa ma ingrijorez sau no? si prietena ta cati ani are? |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 4 Septembrie 2010 00:07 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-03 23:59:08De la: GooGll3, la data 2010-09-03 23:53:41AM si eu o problema am o prietena de 3 ani ... si am fkt in primu an aproape sapta de saptamana si nu am avut nici o problema era fff fericita dupa a intervenit o chestie nasola(sa rupt prezervativu ginecolog pastile alea alea) si am fkt pauza un AN ... stiu cai mult... dar akm recent am inkeput so fakem din nou ... dar nu mai am erectie nush de ce este ff slaba fata ma atrage ii ff frumoasa si superba .. dar TOMMY nu mai este asa puternic ... nush ce sa fac . recunosc in ultimul am mam masturbat cam de 1-2 ori pe zi :P:P:P ... mie frica sa nu fi patit cva TOMMY al meu si sa fie pe duca am 17 ani Va rog cva ajutor ...ms moolt ALl cu pauza la cumpana dintre ani,da` apoi Gigel s-a imbolnavit...de prea multa dragoste...manuala, manual de utilizare nu exista
|
||
|
mitura Postat pe 4 Septembrie 2010 00:09 |
||
|
pfff... ii asa greu sa dai un sfat sincer... ii mai usor sa-ti bati jok asai... akm glm glm dar o parere cva? |
||
|
GooGll3 Postat pe 4 Septembrie 2010 00:11 |
||
De la: GooGll3, la data 2010-09-04 00:11:18pfff... ii asa greu sa dai un sfat sincer... ii mai usor sa-ti bati jok asai... akm glm glm dar o parere cva? bine,nu mai glm,da` mai,hormonel,scuza-ma ca-ti spun asa,tomy al tau n-are nicio problema,problema e in mintea ta,ai avut o experienta proasta(ori asa am inteles, ori am citit pe alt topic), asta se poate repara dar cu o relatie sanatoasa si normala si cu responsabilitate |
||
|
mitura Postat pe 4 Septembrie 2010 00:19 |
||
|
aha that`s mean... ??? poti sa fi mai explicita te rog...? as fii foarte recunoscator .... nui nimika ca-mi spui hormonel ii ok:)):))=)) dar lamurestema plz |
||
|
GooGll3 Postat pe 4 Septembrie 2010 00:24 |
||
De la: GooGll3, la data 2010-09-04 00:24:43aha that`s mean... ??? poti sa fi mai explicita te rog...? as fii foarte recunoscator .... nui nimika ca-mi spui hormonel ii ok:)):))=)) dar lamurestema plz si totusi, cati ani are prietena ta? |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 4 Septembrie 2010 15:38 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-04 15:38:48De la: GooGll3, la data 2010-09-04 00:24:43aha that`s mean... ??? poti sa fi mai explicita te rog...? as fii foarte recunoscator .... nui nimika ca-mi spui hormonel ii ok:)):))=)) dar lamurestema plz ...da' curios mai esti
|
||
|
Ame_ly Postat pe 4 Septembrie 2010 15:56 |
||
|
sunt foarte curios. adica el are 17 ani, are o relatie de trei ani, cand a si facut prima oara sex....si ma tot gandesc, cati ani avea prietena lui acu' trei ani!! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 4 Septembrie 2010 16:10 |
||
| skz ... de intarziere... are tot 17 ani ... suntem de aceiasi varsta... ce credeati ca am fkto cu una de 10 ani OMG ... am fost clasele 1-8 colegi de sk ... si de la inkeput lui a8a suntem impreuna si akm intram in a 11-pea:D:D skz cu scrisu ... dar totusi un sfat o parere ... tot na-am gasit | ||
|
GooGll3 Postat pe 4 Septembrie 2010 23:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Intrebare 2 | 83 | De la: Thais13 29 Decembrie 2011 07:33 |
| Voi stiati ca nu toti cateii fac pipi in acelasi fel ? | 34 | De la: Baiat_virgin 25 Noiembrie 2012 09:03 |
| ciorapi sau nu la sandale? | 9 | De la: Corina1205 30 Iulie 2011 17:45 |
|
|
||
| E posibil oare? | 17 | De la: felixcat 22 Mai 2010 10:52 |
| La ce varsta v'ati pierdut virginitatea? | 485 | De la: MidnightFist 20 Februarie 2016 14:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.