LIFTING MAMAR

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Codruce Avatarul lui Codruce

1 mesaj
Membru din: 7/10/2008
Oras: bucuresti

Buna fetelor,

Ma pregatesc pentru o operatie de lifting mamar si investighez medici, clinici, costuri. Dpdv costuri..lucrurile sunt ff ciudate: am gasit tarife intre 800 de euro si 2800 de euro asa ca diferenta o voi face in functie de recomandarile despre medici. Probabil au mai fost deschise "n" astfel de subiecte insa as vrea ca informatiile pe care le schimbam intre noi sa fie actuale. Prin urmare..v-ati operat sau aveti cunostinte care s-au operat la urmatorii doctori:
Iulian Ghimis (da..a avut un scandal dar cred ca i se poate intampla oricui), Eugen Turcu, Florina Gusa, Klara Hatami, Ovidiu Grecu.
Toti acesti doctori sunt ff bine pregatiti, au diplome si nu mi-ar fi teama sa apelez la niciunul dintre ei insa...m-ar ajuta sa cunosc o experienta personala.
Va multumesc. :)
Raporteaza abuz de limbaj
zabiela2002 Avatarul lui zabiela2002

14 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Ai facut operatia pana la urma? Ce medic ai ales? Eu m-am operat de lifting mamar la Dr. Kasem Abu Bakr. Foarte reusiti sanii :)
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Buna fetelor! Scriu pentru cine cauta sfaturi. Eu mi-am facut operatia asta si vreau sa va spun din ce m-am documentat. E cel mai important poate sa alegeti cu atentie medicul, e ff important. Nu va grabiti. Mergeti la mai multi doctori si vedeti care va lasa cea mai buna impresie. Eu am fost la doamna doctor Adina Alberts. Cine vrea sa incerce la doamna doctor recomand cu incredere, mie mi-a iesit operatia foarte bine si a fost o draguta. Daca vreti sunati la clinica sau scrieti pe forumul clinicii bit.ly/W7tlHC si va raspunde cu sfaturi. Pup
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_12257 Avatarul lui kudika_12257

29 mesaje
Membru din: 17/07/2012

eu mi-am facut la dr. dobos o reductie mamara dupa nastere si acum la aproape un an ma simt foarte bine si rezultele se mentin. operatia m-a costat 1200 euro, este intre 1000-1500 euro, sunt preturi pe site-ul dumnealui. eu am auzit de la mai multe cunostinte ca este un doctor bun si dupa ce m-am uitat si pe forumuri am decis sa merg la el. oricum decizia am luat-o dupa consult care a durat o gramada, si mi-a explicat tot ce-ar fi trebuit sa stiu despre operatie, cum o sa fie, la ce sa ma astept, contrindicatii etc. ti-l recomand.
Raporteaza abuz de limbaj
luchianramona Avatarul lui luchianramona

4261 mesaje
Membru din: 12/11/2008

De la: kudika_12257, la data 2014-08-27 11:44:55eu mi-am facut la dr. dobos o reductie mamara dupa nastere si acum la aproape un an ma simt foarte bine si rezultele se mentin. operatia m-a costat 1200 euro, este intre 1000-1500 euro, sunt preturi pe site-ul dumnealui. eu am auzit de la mai multe cunostinte ca este un doctor bun si dupa ce m-am uitat si pe forumuri am decis sa merg la el. oricum decizia am luat-o dupa consult care a durat o gramada, si mi-a explicat tot ce-ar fi trebuit sa stiu despre operatie, cum o sa fie, la ce sa ma astept, contrindicatii etc. ti-l recomand.


Mai "presteaz" Dobo dup tot scandalul ?
Raporteaza abuz de limbaj
StefBella Avatarul lui StefBella

43 mesaje
Membru din: 19/07/2013
Oras: bucuresti

nu vreau sa fiu rea, dar nu as avea curajul sa merg la dr dobos...

un implant mamar nu e chiar asa usor de facut, un fleac!
ai nevoie de un medic priceput! unul care face cateva pe sapt, deci are mana formata, sa vezi tu pozele cu pacientele cnd te duci la consult sau dak ai norocul sa vezi si sa vb in acea zi cu una din paciente...
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_12257 Avatarul lui kudika_12257

29 mesaje
Membru din: 17/07/2012

Buna fetelor. Eu mi-am facut augmentare si lifting mamar la dr Calin Dobos. Ramasesem cu sanii lasati dupa sarcina si aratau destul de urat. Acum arata foarte ok, au un aspect tineresc si ferm si se simt foarte naturali.
Raporteaza abuz de limbaj
Raisa_Bonea_1 Avatarul lui Raisa_Bonea_1

1 mesaj
Membru din: 8/01/2016

Nu e deloc o experienta traumatizanta! Veti fi mult mai fericite daca va veti elibera de complexul sanilor vostri, va garantez. Eu tot la dl Dobos am fost pentru lifting mamar, prietena mea la fel, care are chiar o varsta mai inaintata si am fost tratate foarte bine si ne-am refacut foarte repede. Dupa doi copii, chiar se simte nevoia unei astfel de interventii Va recomand, nu uitati niciodata sa aveti grija de voi!
Raporteaza abuz de limbaj