Aflati mai multe despre Yves Rocher, Avon, Alverde, etc in OkoTest

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika080881 Avatarul lui kudika080881

1 mesaj
Membru din: 6/11/2009

Daca vreti sa stiti ce rezultate au primit marii producatori de cosmetice la testele facute de Oko Test din Germania, Intrati pe life-care.millennium.ro Chiar pe pagina de start e un link pentru un articol Click DE CE LIFE CARE?
Cititi-l si voi, ca eu m-am oripilat!....
Si multe dintre noi inca habar n-au pe ce am dat banii!...
Sanatate!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Eu astept teste facute de consumatori, de producatori sunt satula. Apropo, sper ca stii ca Life-Care nu e bio, ci natural si standardele BDIH ca si listele lor de ingrediente aprobate sunt mai mult decat discutabile. Dintre toate organismele de certificare, e singurul natural, nu bio, si cel mai lejer in privinta ingredientelor. Cel mai dur e Soil Association, si pana si lor le-a scapat un ingredient: fenoxietanolul. Recomand cumpararea produselor certificate bio dar intotdeauna cititi si lista de ingrediente. La urma urmei tu poti fi organismul suprem de certificare prin ceea ce pui in cos, nu mai cumparati orbeste fara sa va interesati ce!!!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika226898 Avatarul lui kudika226898

4550 mesaje
Membru din: 9/07/2010

Exact....niste escroci...pe site-ul lor nici nu trec parabenii la substante nocive...de-aia are gama Krauter vreo 6-7 per produs....
Raporteaza abuz de limbaj