Mai multe
| Buna, e prima data cand scriu pe un forum asa ca va rog sa fi-ti indulgenti cu mine.Am 23 de ani si am o problema atunci cand vine vorba de sex. Nu am experienta in domeniu, dar si putina pe care o am ma face sa ma gandesc la ceva care-mi repune, iar aseara mi s-a creat asa o stare de neplacere incat am inceput sa plang in timpul actului sexual.As fii fericita sa-mi dati niste sfaturi constructive.Multumesc | ||
|
kudika174834 Postat pe 28 Aprilie 2010 01:58 |
||
|---|---|---|
|
buna.problema ta de a vorbi deschis despre sex probabil e din cauza ca nu ai avut persoane langa tine sa iti vorbeasca despre asa ceva in mod cat mai natural.tine de multe criterii , probabil educatie religie etc.in cazul tau nu stiu care e motivul.sexul este cea mai intima aproiere intre 2 persoane si nu poate fi privit nicidecum ca pe ceva urat.este cel mai placut sentiment intr-o relatie. sfat..niciodata sa nu plangi in timpul actului sexual...turn off pt tipi stare de neplacere poate veni si din faptul ca dupa cum spui nu ai experienta in domeniu fapt ce ma face sa cred ca inca nu te cunosti nici pe tine destul de bine.ma refer la masturbare si la modul cel mai serios.doar asa poti sa iti cunosti mai bine corpul si sa sti cum sa atingi maximul de placere. sexul nu este ceva rau, urat, murdar..dimpotriva.tu trebuie sa intelegi asta si sa treci peste anumite bariere desi il consideri subiect tabu......sau pur si simplu tipul nu e bun pt tine:P |
||
|
tania20 Postat pe 28 Aprilie 2010 03:13 |
||
De la: kudika174834, la data 2010-04-28 01:58:04Buna, e prima data cand scriu pe un forum asa ca va rog sa fi-ti indulgenti cu mine.Am 23 de ani si am o problema atunci cand vine vorba de sex. Nu am experienta in domeniu, dar si putina pe care o am ma face sa ma gandesc la ceva care-mi repune, iar aseara mi s-a creat asa o stare de neplacere incat am inceput sa plang in timpul actului sexual.As fii fericita sa-mi dati niste sfaturi constructive.Multumesc n-am inteles ce-ti "repune" dar sexologul de serviciu iti raspunde EU AM MULT MAI MULTE PROBLEME SI TOT NU MI_AM DAT SEAMA!
|
||
|
|
||
|
YullyNar3 Postat pe 29 Aprilie 2010 20:05 |
||
De la: kudika174834, la data 2010-04-28 01:58:04Buna, e prima data cand scriu pe un forum asa ca va rog sa fi-ti indulgenti cu mine.Am 23 de ani si am o problema atunci cand vine vorba de sex. Nu am experienta in domeniu, dar si putina pe care o am ma face sa ma gandesc la ceva care-mi repune, iar aseara mi s-a creat asa o stare de neplacere incat am inceput sa plang in timpul actului sexual.As fii fericita sa-mi dati niste sfaturi constructive.Multumesc schimba partenerul
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Aprilie 2010 20:11 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-04-29 20:11:59De la: kudika174834, la data 2010-04-28 01:58:04Buna, e prima data cand scriu pe un forum asa ca va rog sa fi-ti indulgenti cu mine.Am 23 de ani si am o problema atunci cand vine vorba de sex. Nu am experienta in domeniu, dar si putina pe care o am ma face sa ma gandesc la ceva care-mi repune, iar aseara mi s-a creat asa o stare de neplacere incat am inceput sa plang in timpul actului sexual.As fii fericita sa-mi dati niste sfaturi constructive.Multumesc just misule ! nu are destula grija ! e preocupat doar de placerea lui !!!1 pup bre de seara !
|
||
|
coldwind Postat pe 29 Aprilie 2010 20:16 |
||
De la: coldwind, la data 2010-04-29 20:16:07De la: miss_darine, la data 2010-04-29 20:11:59De la: kudika174834, la data 2010-04-28 01:58:04Buna, e prima data cand scriu pe un forum asa ca va rog sa fi-ti indulgenti cu mine.Am 23 de ani si am o problema atunci cand vine vorba de sex. Nu am experienta in domeniu, dar si putina pe care o am ma face sa ma gandesc la ceva care-mi repune, iar aseara mi s-a creat asa o stare de neplacere incat am inceput sa plang in timpul actului sexual.As fii fericita sa-mi dati niste sfaturi constructive.Multumesc asa capata si experienta pup si io bre
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Aprilie 2010 20:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cazuri celebre Ramnicu valcea | 2 | De la: economisesti 17 Mai 2010 16:19 |
| orgasm | 42 | De la: gargarytzza 4 Octombrie 2009 12:51 |
| BARBAT CAUT FEMEIE. | 1 | De la: cristi0191 5 Februarie 2016 11:58 |
|
|
||
| HELP! gemeni-leu | 5 | De la: steffy91 4 August 2011 13:28 |
| de ce sfaturi ? | 15 | De la: panduru88 31 Martie 2010 23:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.