Mai multe
| Locuim impreuna de 1,5 ani,pana acum e totul bine.Eu il las in lumea lui,ii respect spatiul lui intim de care are nevoie,un pic mai sofisticat ca persoana,dar il iubesc si asta imi e de ajuns.Voi ce credeti?Am citit pe net cam totul despre compatibilitati,dar....nu stiu ce sa cred,poate ma ajutati voi.Cam greu cu comunicarea cu un peste,tot asteapta sa intuiesti ceea ce vrea si asta ma calca pe nervi,nu spune niciodata clar si raspicat ce are de spus.Dati-mi un sfat. | ||
|
rain75 Postat pe 29 Aprilie 2010 16:42 |
||
|---|---|---|
| Si eu sunt de 3 ani cu un "peste" si de aproape 2 ani suntem casatoriti.. intradevar si io urasc partea asta a lor cu comunicare stau si imi bat capu si nu rezolv nimic nici macar un raspuns clar si de felu meu is si nerabdatoare fiind berbec.. nah nu stiu ce sa zic d acu incerc si io sa il las in legea lui sa fac ce va vrea.. poate cuu indiferenta rezolv cateva lucruri | ||
|
Brunetzika89Nicoleta Postat pe 4 Iulie 2010 12:26 |
||
Ial usor si discuta cu el aceasta problema poate are cva pe inima si nu vrea sa iti spuna sau poate nu iti da o importanta si nu esti genul lui....incearca sa discutati;) sfatul lu'varmea"ai rabdare,fi calma,discuta cu el,intelegel si sprijinal si fi aproape de el dak sa intamplat cva"
|
||
|
|
||
|
Mimi_loves_Roby Postat pe 28 Iulie 2010 20:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tot despre compatibilitate | 3 | De la: rheiush 11 Ianuarie 2011 16:05 |
| Parfumuri pentru zodii | 5 | De la: rockk 10 Martie 2011 05:09 |
| sa ma despart sau nu? | 31 | De la: Pudika416607 9 Septembrie 2011 11:59 |
|
|
||
| scorpion | 80 | De la: snowflake_ 8 Ianuarie 2012 15:01 |
| eu peste el berbec?? | 9 | De la: kudika347361 2 Ianuarie 2011 23:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.