Setari Cookie-uri

Nascuti in aceeasi zi

Prietenul meu este nascut in aceeasi zi , acelasi an , aceeasi luna si cam in jurul aceleiasi ore.
Totusi suntem putin diferiti, in sensul ca el e prea perfectionist iar eu prea delasatoare. El vrea sa le faca pe toate perfect, iar eu sunt mai ignoranta. Vreau sa mentionez ca suntem pesti amandoi. Ma sunt cazuri ca ale mele? Sunt curioasa daca o relatie intre doi oameni nascuti la aceeasi data, ar putea merge.
mariuca1
Postat pe 28 Aprilie 2010 11:24
amandoi pesti?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wawwwwwwwwwwww
Dontyyy
Postat pe 28 Aprilie 2010 11:28
Pai la persoane in aceeasi zodie(cu atat mai mult in aceeasi zi) sunt avantaje si dezavantaje.
Pe de o parte ar trebui sa va intelegeti foarte bine, pe de alta parte poate interveni si plictiseala, cealata persdoana fiind foarte asemanatoare.
Oricum influentele "zodiei" sunt slabe in general, mai mult conteaza educatia si mediul.
bgd74
Postat pe 28 Aprilie 2010 18:44
E cam complicat de spus...la inceput totul pare ok si simti ca e tot ce ti-ai dorit,dar pe parcurs ajungi sa blestemi ziua cand l-ai cunoscut...Bine,acum depinde mai mult si de educatia primita,mediul social din care proveniti,asteptarile de la viata.In general nu e foarte indicat sa fii cu o persoana din aceasi zodie,pentru ca la un moment dat poate aparea plictiseala(am doua prietene care au trecut prin asa ceva ;ambele nu vor sa-si mai aminteasca de fostii)Mult succes!
yolumy
Postat pe 4 Iulie 2010 19:46
Si eu cu iubitul meu suntem nascuti in aceeasi zi,cam la aceeasi ora,doar k el este mai mare cu un an :P.......ne intelegem foarte bine tinand cont k suntem lei....deci dak a durat 2 ani si 3 luni relatia cred k poate dura si mai mult
CryssuPyssu
Postat pe 21 Iulie 2010 18:07
Exista foarte multe perechi de acest gen, se numesc astrogemeni! Poti afla mai multe despre asta pe site-ul astrogemenilor: http://imyou.me Eu studiez de mult aceasta problema despre care chiar scriu o carte. Te-as ruga daca te intereseaza, sa-mi scri pe adresa contact@imyou.me. Sunt astrolog-numerolog si ma intereseaza povestea voastra. O zi minunata, Barbara
ImYou_grace
Postat pe 2 Iunie 2011 17:13
De la: ImYou_grace, la data 2011-06-02 17:13:05Exista foarte multe perechi de acest gen, se numesc astrogemeni! Poti afla mai multe despre asta pe site-ul astrogemenilor: http://imyou.me Eu studiez de mult aceasta problema despre care chiar scriu o carte. Te-as ruga daca te intereseaza, sa-mi scri pe adresa contact@imyou.me. Sunt astrolog-numerolog si ma intereseaza povestea voastra. O zi minunata, Barbara

sigur ,,scrii" o carte??
Valy90
Postat pe 3 Iunie 2011 00:26
am cautat pe net ,ce poate insemna cand dai peste cineva care sa nascut cu tine deodat. Am ramas paffffff cand am auzit ,aceeasi zi,aceeasi luna ,aceeasi an,el la 9,20 ...eu la 9,25...treaba mai grava este ca ne-am indragostit i-ntro singura zi ,ce inseamna asta ? niciodata nu mi sa intamplat asa ceva ,poate fi data de nastere atractia asta mare ???
Barbara_Andreica_1
Postat pe 10 Iunie 2012 17:39
am cautat pe net ,ce poate insemna cand dai peste cineva care sa nascut cu tine deodat. Am ramas paffffff cand am auzit ,aceeasi zi,aceeasi luna ,aceeasi an,el la 9,20 ...eu la 9,25...treaba mai grava este ca ne-am indragostit i-ntro singura zi ,ce inseamna asta ? niciodata nu mi sa intamplat asa ceva ,poate fi data de nastere atractia asta mare ???
Barbara_Andreica_1
Postat pe 21 Iunie 2012 01:10
De la: Barbara_Andreica_1, la data 2012-06-21 01:10:29am cautat pe net ,ce poate insemna cand dai peste cineva care sa nascut cu tine deodat. Am ramas paffffff cand am auzit ,aceeasi zi,aceeasi luna ,aceeasi an,el la 9,20 ...eu la 9,25...treaba mai grava este ca ne-am indragostit i-ntro singura zi ,ce inseamna asta ? niciodata nu mi sa intamplat asa ceva ,poate fi data de nastere atractia asta mare ???

da!
probabil exista o compatibilitate foarte mare intre voi
kudika_6668
Postat pe 21 Iunie 2012 08:15
De la: Barbara_Andreica_1, la data 2012-06-21 01:10:29am cautat pe net ,ce poate insemna cand dai peste cineva care sa nascut cu tine deodat. Am ramas paffffff cand am auzit ,aceeasi zi,aceeasi luna ,aceeasi an,el la 9,20 ...eu la 9,25...treaba mai grava este ca ne-am indragostit i-ntro singura zi ,ce inseamna asta ? niciodata nu mi sa intamplat asa ceva ,poate fi data de nastere atractia asta mare ???

Daca va iubiti si va intelegeti, ce importanta mai are ca v-ati nascut in aceeasi zi?
kokeshi
Postat pe 21 Iunie 2012 09:24
De la: mariuca1, la data 2010-04-28 11:24:28 Prietenul meu este nascut in aceeasi zi , acelasi an , aceeasi luna si cam in jurul aceleiasi ore.
Totusi suntem putin diferiti, in sensul ca el e prea perfectionist iar eu prea delasatoare. El vrea sa le faca pe toate perfect, iar eu sunt mai ignoranta. Vreau sa mentionez ca suntem pesti amandoi. Ma sunt cazuri ca ale mele? Sunt curioasa daca o relatie intre doi oameni nascuti la aceeasi data, ar putea merge.

Nu prea seamana, femeile cu barbatii din aceeasi zodie. Doar in unele aspecte.
kudika_28186
Postat pe 1 Februarie 2013 11:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitate 7 De la: mahy33 14 Ianuarie 2010 22:18
Eu gemeni el leu :sml-confused0006: suntem compatibili? 8 De la: sandrab 21 Noiembrie 2010 22:21
COMPATIBILITATE INTRE BARBAT FECIOARA SI FEMEIA GEMENI? 3 De la: kudika195860 13 Iunie 2010 15:01
EA PESTI EU SCORPION...CE SANSE AVEM? 2 De la: AlexMag 12 August 2009 20:50
ea taur-el taur? 5 De la: one_size 2 Noiembrie 2009 19:58