EU

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
buiumcristina Avatarul lui buiumcristina

1 mesaj
Membru din: 2/08/2009
Oras: focsani

CASTIGA DEVENIND ACUM MEMBRU EUPANELS
Pentru noi parerea dumneavoastra este cea mai importanta ! Asa ca ne-am gandit: va premiem! Pentru ca opiniile dumneavoastra trebuie impartasite, noi va oferim oportunitatea de a va exprima parerea in legatura cu produsele si serviciile oferite pe piata.
Ne face placere sa va adresam aceasta invitatie de a deveni membru EUPANELS. In calitate de membru aveti posibilitatea de a participa la studii online de piata, exprimandu-va astfel opinia in legatura cu diverse produse si servicii oferite consumatorilor. EUPANELS este o companie europeana de cercetare specializata in studii de piata care faciliteaza exprimarea opiniei consumatorilor prin intermediul sondajelor online. Studiile de piata sunt realizate prin intermediul Internetului, accesand acele panele create in scopul de a permite consumatorilor sa isi exprime opinia in legatura cu produsele si serviciile oferite de companii, oferind in acelasi timp companiilor posibilitatea de a analiza opiniile consumatorilor pentru a o mai buna oferta si dezvoltare a bunurilor si serviciilor de pe piata. Un panel este o comunitate de oameni care utilizeaza Internetul in mod regulat, asigurand membrilor ei o participare interactiva la studii de piata.
O data ce ati devenit membru al unui panel EUPANELS, vi se vor adresa numeroase invitatii de a participa la studii de piata. In calitate de membru EUPANELS, aflati despre lansarea unor produse si servicii noi pe care le puteti evalua, fiind recompensat pentru fiecare participare la o cercetare de piata cu puncte convertibile in bani ce permit achizitionarea a numeroase produse.
EUPANELS sustine actele caritabile, astfel incat de fiecare data cand un membru al unui panel participa la un studiu, EUPANELS sustine o cauza sociala. Si dumneavoastra va puteti alatura EUPANELS in acest demers caritabil, prin exprimarea optiunii ca recompensele financiare in care se transforma punctele obtinute prin participarea dumneavoastra la un studiu de piata sa fie redirectionate catre un act caritabil.Doar 3 pasi, usor de urmat si deveniti membru EUPANELS!
Primul pas este aproape finalizat! Imediat ce veti termina de parcurs acest text, veti fi pe deplin informat despre avantajele pe care vi le aduce statutul de membru EUPANELS!Pasul doi consta in completarea unui scurt chestionar prin care ne dorim sa va cunoastem mai bine obiceiurile, preferintele sau parerile despre categorii generale de produse si servicii pentru ca studiile pe care urmeaza sa vi le adresam sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra si sa va satisfaca interesele.Chestionarul este usor de completat si dureaza doar 3 minute!Prin intermediul chestionarului va vom adresa intrebari ce fac referire la date de contact (adresa, telefon, adresa de email), precum si informatii care fac referire la dumneavoastra si la membrii familiei dumneavoastra. Confidentialitatea este pastrata cu strictete.Pasul trei consta in crearea contului de membru EUPANELS. O data finalizat chestionarul, puteti sa va creati contul de membru prin intermediul caruia veti putea gestiona punctele acumulate prin participarea la studii de piata online si puteti achizitiona produsele dorite din catalogul nostru.
DACA ESTI INTERESAT TRIMITE-MI ADRESA DE MAIL SI-TI TRIMIT O INVITATIE!ADRESA MEA buiumcristina@gmail.com
Raporteaza abuz de limbaj
Shhh Avatarul lui Shhh

2004 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: iasi

mda sunt si eu inscrisa pe eupanels. sunt oameni seriosi, cu punctele facute din sondaje am comandat ceva si a ajuns, chiar nu ma asteptam.
Raporteaza abuz de limbaj
Casatoria e cauza principala a divortului.