Mai multe
| sunt un domn in varsta de 64 de ani,de aprproape 20 de ani ma lupt cu probleme cu inima,faceam cat mai multe crize si eram nevoit sa iua nitroglicerina,am vazuit la tv noni de la zuccari si am hotarat sa iau,luam in fiecare zii cate doua doze una dimineata pe nemancate si alta seara,am facut acest tratament timp de 3 luni iar tratamentul cu inima l-am redus iar nitroglicerina nu mai iau deloc,si ce este cel mai bine ca analizele mi-au iesit foarte bine | ||
|
valerian_70 Postat pe 21 Mai 2010 14:16 |
||
|---|---|---|
|
NONI de PronaturaSHOP.ro Recomandari: Imunostimulator, antiageing, antitumoral, tonic, reglez� tensiunea arterial�. Noni datorit� valorii nutritive �i a multiplelor efecte benefice, are o influen�� pozitiv� mai mare dac�t a majorit��ii fructelor. Subst. minerale din Noni (Na, K, Fe, Mn, Mg) contribuie la completarea dozei zilnice de minerale necesare organismului. �n Noni se afl� �i substan�e active deosebite care accelereaz� schimbul de nutrien�i din celule, av�nd astfel o ac�iune regenerativ�. Principalii compu�i izola�i din Noni sunt : morindon, morindin, terpenoizi, L-asperulosina, seleniu, acubina, alazarina �i antrachinone cu rol antibacterian ; acid capronic �i caprilic cu rol �n digestie ; serotonina, scopoletina cu rol �n refacerea tonusului psihic, controlul apetitului sexual ; damnacantalul ce prin inhib� multiplicarea celulelor pretumorale �i prin stimularea form�rii celulelor �T� ale sistemului imunitar ; alcaloizi (xerotonina) care este prezent� �n toate celulele s�n�toase ale plantelor, animalelor �i microorganismelor; aceasta ac�ioneaz� la nivel molecular asupra proteinelor specifice din celule. Produsul ajut� �n perioade de refacere a organismului, �n perioade caracterizate de o imunitatea sc�zut�, red� tonusul psihic �i lini�tea somnului, �nt�rzie �mb�tr�nirea organismului �i �l sus�ine �n perioade de adaptare. Regleaz� tensiunea arterial�. �ncetine�te dezvoltarea celulelor anormale ce se pot da na�tere unor forma�iuni maligne �n organism, prin ac�iunea negativ� a vaselor de neoforma�ie ce hr�nesc aceste celule. Pentru mai multe detalii sunati la 0770.623.771 , scrieti la [email protected] sau intra pe: www.pronaturashop.ro |
||
|
RoxanaAna Postat pe 7 Iulie 2010 13:07 |
||
Da, imediat vei fi sunata...poate la sfantul asteapta...sa cumpere sucul vax albina...
|
||
|
|
||
|
kudika226898 Postat pe 15 Iulie 2010 20:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tratement naturist? | 12 | De la: Pakitto 25 August 2009 20:09 |
| Tratament naturist sacdere colesterol | 4 | De la: Dor_a 20 Octombrie 2010 13:37 |
| spuneti nu drogurilor,alcoolului,tutunului | 15 | De la: Ele_ely 11 Iulie 2009 15:47 |
|
|
||
| Jucarii pentru copii | 1 | De la: kudika_944944 13 Martie 2014 17:27 |
| odata ce experimentezi pe pielea ta nu te poate contrazice nimeni | 0 | De la: 26 August 2012 19:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.