Setari Cookie-uri

produsele naturale, curate, ecologice

Produsele naturale testate in laboratoarele din Germania sunt cele de la Pronat.
Prin Pronat oferim produse naturale, fãrã amelioratori, bio, precum ºi aparate electrocasnice prin care poþi prelucra cerealele ºi îþi poþi face pâinea: gãseºti la noi mori de cereale, aparate pentru producerea laptelui de soia, cuptoare de pâine, purificatoare de apã si aer º.a.m.d.
Dacã la început printre clienþii noºtri se aflau doar persoanele care aveau probleme de sãnãtate, aveau diabet ori alergie la gluten - cãrora le recomandam secara sau hriºca, acum suntem fericiþi cã tot mai multi oameni de toate categoriile încep sã conºtientizeze beneficiile unei alimentaþii sãnãtoase, naturale, în care se înlocuieºte fãina albã nesãnãtoasã cu cereale proaspãt mãcinate.
Diferenþa dintre noi ºi ceilalþi comercianþi axaþi pe produse naturale e cã noi vã oferim cereale mãcinate pe loc, în mori Salzburgice de cea mai înaltã calitate, de la singurul producãtor european care foloseºte piatrã naturalã pentru mãcinare. Astfel, vitaminele ºi mineralele din cereale nu se pierd ca ºi în cazul în care fãina e ambalatã ºi þinutã mult timp în pungi prin depozite. Acest lucru se simte ºi la gust; pâinea noastrã din cereale integrale e mai sãnãtoasã, mai gustoasã ºi creºte ºi mai mare decât pâinea din magazin umplutã cu gluten. De asemenea, noi vã oferim ºi posibilitatea de a combina cerealele dupã cum vã place vouã.
Suntem importatori in România pentru pastele italiene La Terra e il Cielo, mierea si cosmeticele bio si naturale olandeze deTraay, produsele bio de la Biopont Ungaria, premixurile nemtesti pentru paine Friessinger Muhle, morile autentic Salzburgice de la Agrisan Austria si electrocasnicele inovatoare de la Unold Germania.
Secretul unei vieþi sãnãtoase este, în primul rând, alimentaþia corectã. Spun asta medicii nutriþioniºti, care ne recomandã sã mâncãm cât mai multe produse bio.
Speciliºtii recomandã alimentele naturale ºi organice pentru cã nu conþin conservanþi, E-uri ºi aditivi. Pe scurt, sutã la sutã sãnãtate.
Carnea, laptele, pastele fãinoase ºi chiar pâinea, toate pot fi înlocuite cu produse naturale, dacã vã hotãrâþi sã treceþi la o alimentaþie sãnãtoasã. Specialiºtii în nutriþie ne recomandã sã consumãm alimente bio la toate cele trei mese ale zile. Putem începe o zi sãnãtoasã cu cereale ºi fulgi de porumb, ceaiuri din plante, lapte de soia, sau covigi din grâu. Pentru prânz ºi searã avem de ales între paste fãinoase fãrã gluten, soia sau linte ºi multe sucuri sutã la sutã naturale. Pânã ºi pâinea tradiþionalã a devenit bio, iar dacã o preparãm acasã, cu atât mai sãnãtos.
suciuadriana
Postat pe 16 Mai 2010 08:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce este terapia Reiki? 1 De la: kudika_21695 21 Noiembrie 2012 00:33
Energia tahionica si de produse tahionizate 1 De la: kudika093536 14 Decembrie 2009 15:56
HOLOGRAME ENERGETICE 1 De la: andutza_con 13 Mai 2011 09:54
CURA OUA PREPELITA 58 De la: kosfunny 25 Iulie 2013 12:38
alergie la deodorant 4 De la: Terezia_Onet_1 9 Aprilie 2012 13:43