produsele naturale, curate, ecologice

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
suciuadriana Avatarul lui suciuadriana

5 mesaje
Membru din: 16/05/2010

Produsele naturale testate in laboratoarele din Germania sunt cele de la Pronat.
Prin Pronat oferim produse naturale, fără amelioratori, bio, precum și aparate electrocasnice prin care poți prelucra cerealele și îți poți face pâinea: găsești la noi mori de cereale, aparate pentru producerea laptelui de soia, cuptoare de pâine, purificatoare de apă si aer ș.a.m.d.
Dacă la început printre clienții noștri se aflau doar persoanele care aveau probleme de sănătate, aveau diabet ori alergie la gluten - cărora le recomandam secara sau hrișca, acum suntem fericiți că tot mai multi oameni de toate categoriile încep să conștientizeze beneficiile unei alimentații sănătoase, naturale, în care se înlocuiește făina albă nesănătoasă cu cereale proaspăt măcinate.
Diferența dintre noi și ceilalți comercianți axați pe produse naturale e că noi vă oferim cereale măcinate pe loc, în mori Salzburgice de cea mai înaltă calitate, de la singurul producător european care folosește piatră naturală pentru măcinare. Astfel, vitaminele și mineralele din cereale nu se pierd ca și în cazul în care făina e ambalată și ținută mult timp în pungi prin depozite. Acest lucru se simte și la gust; pâinea noastră din cereale integrale e mai sănătoasă, mai gustoasă și crește și mai mare decât pâinea din magazin umplută cu gluten. De asemenea, noi vă oferim și posibilitatea de a combina cerealele după cum vă place vouă.
Suntem importatori in România pentru pastele italiene La Terra e il Cielo, mierea si cosmeticele bio si naturale olandeze deTraay, produsele bio de la Biopont Ungaria, premixurile nemtesti pentru paine Friessinger Muhle, morile autentic Salzburgice de la Agrisan Austria si electrocasnicele inovatoare de la Unold Germania.
Secretul unei vieți sănătoase este, în primul rând, alimentația corectă. Spun asta medicii nutriționiști, care ne recomandă să mâncăm cât mai multe produse bio.
Speciliștii recomandă alimentele naturale și organice pentru că nu conțin conservanți, E-uri și aditivi. Pe scurt, sută la sută sănătate.
Carnea, laptele, pastele făinoase și chiar pâinea, toate pot fi înlocuite cu produse naturale, dacă vă hotărâți să treceți la o alimentație sănătoasă. Specialiștii în nutriție ne recomandă să consumăm alimente bio la toate cele trei mese ale zile. Putem începe o zi sănătoasă cu cereale și fulgi de porumb, ceaiuri din plante, lapte de soia, sau covigi din grâu. Pentru prânz și seară avem de ales între paste făinoase fără gluten, soia sau linte și multe sucuri sută la sută naturale. Până și pâinea tradițională a devenit bio, iar dacă o preparăm acasă, cu atât mai sănătos.
Raporteaza abuz de limbaj