Setari Cookie-uri

eu pesti...el gemeni..

ce se zice de combinatia asta...va merge'''''''''''''
kudika154062
Postat pe 6 Iunie 2010 23:26
vai...nu te risca....fujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....dar ca sã nu te doarã picioarele ia un autobuz
freakyyy
Postat pe 7 Iunie 2010 00:39
Ce poate sa se intample dk fug?sportul ajuta la sanatate...poate nu stiai...
kudika154062
Postat pe 7 Iunie 2010 16:58
eu sunt pesti, si el e gemeni, hmm nu suntem decat de 5 zile impreuna , insa ca prieteni suntem de mult timp si ne intelegem bine, uneori ma gandesc ca poate era mai bine sa fim doar amici, parca nu stiu vorbeam mai mult acum petrecem mai mult timp impreuna, ne intelegem bine insa ne plictisim repede.
inafara faptului ca multa lume s-ar baga peste noi si ar cam vrea sa ne certam, sper sa reziste cat mai mult si poate o sa ma faca sa il iubesc, nu stiu, mai avem multa mamaliga de mancat:))
bafta!
dedexu
Postat pe 20 Iunie 2010 15:58
De la: kudika154062, la data 2010-06-06 23:26:01ce se zice de combinatia asta...va merge'''''''''''''

zodiacul zice ca nu merge, depinde doar de voi. ai grija geamanul vrea sa il tii mereu in priza, sunt persoane inteligente. daca deja va plictisiti, e semn rau, inseamna ca nu il inciti cu nimic. bafta
delicacy
Postat pe 20 Iunie 2010 17:25
mersi .. sa mentionez faptul ca noi ne stim de ani buni si la inceput a fost asa azi da maine nu,,darrrr este si un darrrr....la un final ne-am decis si acum noi stam impreuna de aproape 3 ani si in ultima vreme ne cam certam mai des dar din nimicuri...dupa ce ne-am certat si ne-am spus tot ce aveam pe suflet iar ne pupam si ne trece..suntem f puternici pt ca suntem 2...sper sa mearga si asa pt ca eu chiar il iubesc si el la fel...iti urez si tie bafta sa ai si tu parte de o iubire la fel ca a mea dar cu mai putinele certuri....IMPACAREA E MAI DULCEEEE.....pup
kudika154062
Postat pe 21 Iunie 2010 15:19
Mai bine te-ai uita la caracterul lui si de ce e el in stare in loc sa te iei dupa aberatii din stele. Daca o sa-ti alegi toti partenerii dupa zodie...s-ar putea sa ramai doar tu cu astrele.
bogdandbm
Postat pe 22 Iunie 2010 15:21
De la: kudika154062, la data 2010-06-06 23:26:01ce se zice de combinatia asta...va merge'''''''''''''

din moment ce a mers 3 ani, dc n-ar mai merge? si nu inteleg dc unele persoane cred atat de mult in zodii si fac asa mare tam tam...si nu pot sa mai doarma noaptea k el e taur si ea berbec... e adevarat ca se potrivesc unele chestii, dar nu trebuie sa te iei dupa zodie, ca nu toti se incadreaza intr-un anumit tipar....
FRN
Postat pe 22 Iunie 2010 16:14
nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iti spun din propria experienta eu gemeni si el pesti am fost casatoriti 10 ani dar in astea 10 ani ne-am despartit de vreo 3 ori asa perioade de 6 luni dupa casatorie la 2 ani a venit si un copil si ma impacam pt copil.Dar niciodata nu am fost pe aceiasi lungime de unda. Dupa 10 ani am pus punct ca nu mai avea nici un rost .
kudika055261
Postat pe 24 Iunie 2010 16:32
De la: kudika055261, la data 2010-06-24 16:32:32nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iti spun din propria experienta eu gemeni si el pesti am fost casatoriti 10 ani dar in astea 10 ani ne-am despartit de vreo 3 ori asa perioade de 6 luni dupa casatorie la 2 ani a venit si un copil si ma impacam pt copil.Dar niciodata nu am fost pe aceiasi lungime de unda. Dupa 10 ani am pus punct ca nu mai avea nici un rost .

daca nu ati fost pe aceeasi lungime de unde, de ce te-ai mai casatorit cu el atunci? ca sa va stricati vietile unul altuia? si a copilului?
FRN
Postat pe 25 Iunie 2010 04:21
* unda
FRN
Postat pe 25 Iunie 2010 04:21
e cu tunete si fulgere... da dupa iese soarele
am 18 ani in varianta asta
ma mir si eu cum am rezistat
tre sa ai nervii tari ...si merge pana la urma,pestii sunt niste "muti" iar gemenii niste
"gemeni"

viopopic
Postat pe 25 Iunie 2010 07:15
Concenterza-te doar pe relatia vostra, pe voi. Fii tu, lasa-l sa fie el. Since rmi se pare ca ceva nu este ok daca sunteti de 5 zile impreuna si deja va plictisiti. Daca stai sa asculti ce zic zodiile si cei din jur...o sa mai manci foarte multa mamaliga pana iti faci o relatie Citeste relatiidecuplu.ro/blog
kudika109274
Postat pe 25 Iunie 2010 14:47
Buna ! eu sunt gemeni si iubitul meu pesti. nu cred ca zodia conteaza.. suntem de 3 ani impreuna si totul merge ok. depinde de voi si de caracterul vostru daca va merge sau nu. Mult succes si cat mai mult impreuna :*>:D
kudika042079
Postat pe 25 Iunie 2010 16:41
De la: dedexu, la data 2010-06-20 15:58:04eu sunt pesti, si el e gemeni, hmm nu suntem decat de 5 zile impreuna , insa ca prieteni suntem de mult timp si ne intelegem bine, uneori ma gandesc ca poate era mai bine sa fim doar amici, parca nu stiu vorbeam mai mult acum petrecem mai mult timp impreuna, ne intelegem bine insa ne plictisim repede.
inafara faptului ca multa lume s-ar baga peste noi si ar cam vrea sa ne certam, sper sa reziste cat mai mult si poate o sa ma faca sa il iubesc, nu stiu, mai avem multa mamaliga de mancat:))
bafta!

Da...dar nu prea multa!
cristinarudi
Postat pe 25 Iunie 2010 20:49
Nu poti sa spui cum merge doar cunoscand zodia,mai e si ascendentul si in ce decan este nascut,mediul in care a fost crescut etc.
Eu sunt gemeni si am avut 2 relatii cu baieti in zodia pesti,diferenta de la cer la pamant,unu` era prea mototol si ma enerva de cele mai multe ori,iar celalat era prea plin de el si tot timpul ironic ceea ce ma enerva de asemenea.
Barbie30
Postat pe 25 Iunie 2010 21:00
si eu sunt pesti si am o relatie controversata cu un geaman....idea e ca suntem foarte diferiti dar exista o mare atractie si dupa ce am ajuns sa ne iubim nimik nu ne-a mai putut determina sa-l uitam p celalalt. Ne iubim, ne certam, ne impacam....dar oricat de tulbure e situatia intre noi stim ca ne avem mereu unul p celalalt. O relatie gemeni-pesti e dificila dar merita, e o experienta de neuitat....
kudika049109
Postat pe 26 Iunie 2010 14:51
eu pesti el gemeni.....nu..nu.nu.....nu...de o mie de ori.....casnicie esuata.....geamanul este un copil.....pestele foarte sensibil.......barbatul geaman are cel mai mare defect.....infidelitatea.....face parte din el.....vb.din experienta unei casnicii de 10 ani...e adevarat ca nu te plictisesti cu el in viata ta dar cateodata iti vina sa-ti iei campii....sunt prea copii...trebuie sa depinda de cineva tot timpul........nu-i bine...da adevarat ca se inteleg bine de la distanta...dar atat....si la pat...dar o casnicie este un esec sigur sigur....nu conteaza ascendentul ....cam la fel este mereu.......
kudika200065
Postat pe 26 Iunie 2010 18:44
ma refer la femeia pesti si barbatul gemeni......invers este cu totul altceva..
kudika200065
Postat pe 26 Iunie 2010 18:45
De la: kudika200065, la data 2010-06-26 18:44:12eu pesti el gemeni.....nu..nu.nu.....nu...de o mie de ori.....casnicie esuata.....geamanul este un copil.....pestele foarte sensibil.......barbatul geaman are cel mai mare defect.....infidelitatea.....face parte din el.....vb.din experienta unei casnicii de 10 ani...e adevarat ca nu te plictisesti cu el in viata ta dar cateodata iti vina sa-ti iei campii....sunt prea copii...trebuie sa depinda de cineva tot timpul........nu-i bine...da adevarat ca se inteleg bine de la distanta...dar atat....si la pat...dar o casnicie este un esec sigur sigur....nu conteaza ascendentul ....cam la fel este mereu.......

Pot sa rad de 1000 de ori? Eu nu cred ca e doar casnicie esuata...cred ca e viata esuata daca poti caracteriza un om in functie de zodie si crezi in astfel de aberatii care deabia daca se potrivesc anumite particularitati la cateva persoane din sute de mii cate or fi in zodia respectiva.
bogdandbm
Postat pe 27 Iunie 2010 10:54
Eu am incercat 12 ani si pot sa-ti spun ca, indiferent ce faci, nu va merge! Desi gemenii sunt sarmanti, fermecatori, atenti, inteligenti as putea spune, exista intotdeuna doi - din pacate - unul foarte bun si unul catastrofal. EU ti-as spune sa nu te sacrifici, pentru ca asta e singurul cuvant potrivit! Vei cunoaste o scurta perioada de timp fericirea (pentru ca stiu sa te cucereasca intr-un mod deosebit), apoi vei ajunge sa regreti si ziua in care te-ai nascut! Ar fii multe de spus....Indiferent de decizia pe care o vei lua, iti doresc succes!
kudika083473
Postat pe 30 Iunie 2010 05:59
Buna,tuturor...sunt noua pe kudika.ro si titlul topicului m-a izbit, pur sisimplu, pentru ca si eu sunt pesti, iar sotul meu este gemeni....
ce sa spun,suntem de 6 ani impreuna si am stiut tot ce se spune in zodiace despre o relatie intre aceste doua zodii, insa nu am tinut cont, pentru ca viatza ti-o faci asa cum vrei...pana la urma, cu bune si rele, trebuie sa inveti din greseli si chiar daca exista o regula teoretica, intotdeuna se gaseste o exceptie practica...sa nu credetzi acum k eu am gasit exceptia, insa trebuie sa spun ca sotul meu s-a dovedit a fi (cel putin pana acum) un om cu capul pe umeri...este adevarat si k avem momente cand ne certam din nimicuri pentru k este foarte imprastiat,uita tot felul de lucruri, insa nu toti avem momentele noastre?
tot ce pot sa spun este k nu ne-am plictisit o clipa unul de altul si k ne dorim tot timpul sa fim unul in preajma celuilalt...de anul acesta sper sa vina si un bebe, sa ne uneasca si mai mult
Oricum, oricare ar fi relatiile dintre zodii, conteaza mult si persoana in sine si cat de mult isi doreste fiecare sa faca acea relatie sa mearga
mikymirror
Postat pe 30 Iunie 2010 08:47
buna am si eu o intrebare am o relatie de un an si stam impreuna de 6 luni si ma tot gandesc ca daca avem aceiasi grupa de sange voii avea copii cu malformatie?va rog sami raspundeti
albertina1925
Postat pe 1 Iulie 2010 12:16
eu sunt gemeni iar sotu leu sunt compatibili, ??
lorymak
Postat pe 1 Iulie 2010 13:56
De la: lorymak, la data 2010-07-01 13:56:33eu sunt gemeni iar sotu leu sunt compatibili, ??
, ne intelegem bine dar totusi vreau un raspuns un altfel de raspuns
lorymak
Postat pe 1 Iulie 2010 13:57
De la: lorymak, la data 2010-07-01 13:57:44
De la: lorymak, la data 2010-07-01 13:56:33eu sunt gemeni iar sotu leu sunt compatibili, ??
bogdandbm
Postat pe 1 Iulie 2010 16:53
De la: lorymak, la data 2010-07-01 13:57:44

Esti compatibila cu el,te mai inseala uneori dar tu nu vezi si tu il mai minti uneori dar el te crede.
Glumeam! Tu cred ca stii mai bine daca esti compatibila cu sotul tau!
Barbie30
Postat pe 1 Iulie 2010 16:57
De la: albertina1925, la data 2010-07-01 12:16:37buna am si eu o intrebare am o relatie de un an si stam impreuna de 6 luni si ma tot gandesc ca daca avem aceiasi grupa de sange voii avea copii cu malformatie?va rog sami raspundeti

aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!! fato, tu gandesti???????????????????? daca sunteti rude, atunci puteti avea un copil cu malformatii sau daca aveti anumite boli genetice...etc. DACA AVETI ACEEASI GRUPA DE SANGE SI SUNTETI SANATOSI COPILUL VA FI NORMAL. deci nu-mi vine sa cred ce am citit...mai bine dadeai un search pe google decat sa te faci de ras!!!!
FRN
Postat pe 1 Iulie 2010 19:04
E clar! Asta e seara Albertinei
Barbie30
Postat pe 1 Iulie 2010 19:22
De la: Barbie30, la data 2010-07-01 19:22:19E clar! Asta e seara Albertinei

as mai zice eu ceva dar dupaia sunt prea rea
FRN
Postat pe 2 Iulie 2010 02:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
INTRA IN JOC 2 De la: Dor_a 7 Octombrie 2009 12:43
Epilare definitiva fara durere si fara fire crescute sub piele!!! 3 De la: kudika179191 10 Mai 2010 11:19
nimic interesant...... 11 De la: andapui 19 Octombrie 2009 21:44
Buna Fetelor! Am probleme cu parul.. 42 De la: Mils 28 August 2015 12:26
Ce preferati matasea sau dantela? 8 De la: JessieMilea 22 Iunie 2014 22:42