Mai multe
Chiar nu se poate da o lege "canina" (si ...de curatenie in fond)...ca ne "intimideaza" mitingurile asociatiilor chinologice ???
|
||
|
crysis Postat pe 9 Iunie 2010 08:56 |
||
|---|---|---|
De la: Lory29, la data 2010-06-09 08:56:27Chiar nu se poate da o lege "canina" (si ...de curatenie in fond)...ca ne "intimideaza" mitingurile asociatiilor chinologice ??? te-a muscat vreun caine ? nu te mai chinui cu intrebari fara rost ! in tara asta nu se face nimic ! nici pt oameni, nici pt caini !
|
||
|
coldwind Postat pe 9 Iunie 2010 09:01 |
||
|
io propun sa se dea amenda la canii care musca oamenii. si plata ingrijirilor medicale, daca e cazu'. sa vedem daca la mai convine la caini sa muste. exista riscu' sa ramana fara covrigu' din coada! |
||
|
|
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 9 Iunie 2010 09:45 |
||
Tu GEO ,apatridule din Constanta ,ce ai sorginte tataro-turco-machidono-lipovineasca ,stiu ca-ti place sa intri in casa cu rahat canin pe picioare de pe trotuare sau de prin spatiile verzi fara sa te stergi ! Tie nu-ti pute absolut nimic ! Nu-ti" pute "nici cand vezi femei paroase ,nici romani majoritari de sorginte latina si nici caini vagabonzi care te latra scarpinandu-se de raie ! Imi dau seama ca poza de pe avatarul tau ,cu o gura nespalata si nebarbierita iti apartine din plin ! Numai o astfel de gura "pucioasa"... poate sa debiteze ineptii cu ironii si ignorante ...! De altfel... inaintasii tai veniti din alte zari pe meleagurile dobrogene(vazand cele scrise de tine pe acest site) ar fi fost mandrii de tine !
|
||
|
crysis Postat pe 9 Iunie 2010 16:36 |
||
suferi de xenofobie??? cine ce ti-a facut de vorbesti asa cu cineva pe care nu-l cunosti? fiecare e liber sa spuna ce vrea ! ca de asta e forum !
|
||
|
coldwind Postat pe 9 Iunie 2010 19:07 |
||
De la: Lory29, la data 2010-06-09 16:36:42 tu lory, legea exista, privind canii comunitari. daca ti-ai fi canalizat energia in directia cautarii legii si nu a improscarii, poate ca nu mai era cazu' sa faci atata tam-tam. ca nu sunt bani si tu esti dusa cu sorcova...e alta poveste! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 9 Iunie 2010 21:25 |
||
De la: Lory29, la data 2010-06-09 16:36:42 te inteleg acum! clar ai fost muscata de un caine turbat!
|
||
|
touch_me Postat pe 10 Iunie 2010 09:54 |
||
geo_reincarcat_iara,cu multa... "pompeux,incultes et grossiers ! UNDE VEZI TU "DESTEPTULE"CARACTERUL IMPERATIV AL Ordonantei de Urgenta 105,art 4/2001,Lg 205/2004 si in revizuirea si modificarea ei prin Lg 9/2008 ?!... LEGEA EXISTA DAR...NU SE PUNE VOIT IN PRACTICA ! SA TE IEI DE MANA APATRIDULE SI CEI CE-TI TIN ISONUL PE ACEST TOPIC SI SA-I RASPUNZI MAMEI SI SOTIEI TALE ASA CUM ITI PERMITI TU CU MINE ! ESTI DE PROASTA FACTURA SI UN OM DE 2 LEI ATAT PRIN PERSISTENTA RASPUNSURILOR FARA FUNDAMENT SI CONSISTENTA ,CAT SI PRIN PROASTA EDUCATIE ! PUNE MANA SI INFORMEAZA-TE ,DOCUMENTEAZA-TE ,RASFOIESTE SI CEVA DIN..CODUL BUNEI CRESTERI SI PE URMA ARUNCA-TI MOTIVATIILE SI NU BATE CAMPII !!! Vezi si chestia cu legatura dintre machidoni-ostrogoti si vizigoti ,vezi si cu identitatea schimbata a bulgarilor care au mai ramas in tara si...alte tampenii pe care le tot scoti ! MIE MI-AR FI RUSINE SA MA PREZINT PERSISTAND IN PROSTIE CA TINE PE SITE-ul ASTA !!! Vaya-con-Dios !
|
||
|
crysis Postat pe 10 Iunie 2010 18:54 |
||
De la: Lory29, la data 2010-06-10 18:54:50 . LEGEA EXISTA DAR...NU SE PUNE VOIT IN PRACTICA ! : si io ce-am latrat mai sus!!?? atunci sa le dea amenda cainilor, pentru vagabondaj!! parca-l si vad pe becali, rasucinddu-si dejtu' mare, adica ala gros, exploatand momentu': am spus io ca sunt vagabonzi, am spus!! draga mea lory, decat sa-ti mirosi fundu' mai bine te invarti in juru' cozii! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 10 Iunie 2010 23:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Neatza kudikilor... | 1 | De la: m_deea14 17 Aprilie 2009 08:17 |
| CODEX ALIMENTARIUS | 2 | De la: Ronnie_Coleman 6 Aprilie 2010 12:43 |
| nutritionist de profesie | 16 | De la: kill_me_sweet2007 6 Mai 2012 12:26 |
|
|
||
| Cresterea in inaltime | 93 | De la: larisaw 17 Aprilie 2013 14:57 |
| ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr | 45 | De la: kudika032667 19 Iunie 2009 10:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.