Alternativa...cu plata ?!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
crysis Avatarul lui crysis

228 mesaje
Membru din: 22/04/2010
Oras: ploiesti

In Marea Britanie si in SUA ,examenele de admitere (gimnaziu,colegiu sau facultate),de licentiere sau de masterat ,au si alternative cu plata ! Nu credeti ca in conditiile in care invatamantul romanesc a renuntat de mult la repartitiile republicane si trecand printr-o cumplita criza financiara ,de efectiv didactic,de eficienta ,de calitate si de imagine ,s-ar impune acest lucru ? Nu este normal ca adevaratul examen de absolvire trebuie sa fie sustinut in fata angajatorului ?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
eu nu as compara niciodata marea britanie, sua cu romania!
si sunt destule scoli particulare incepand de la gradinita si pana la facultate...si?
ti se pare tie ca invata mai mult sau mai bine la o o scoala particulara?
pai degeaba faci o scoala daca nu ai invatat nimic din ea, plus ca un angajator intotdeauna va dori un personal cat mai bine pregatit!iar daca nu esti bun..pleci!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika227120 Avatarul lui kudika227120

193 mesaje
Membru din: 10/07/2010

ESTE DE NEIMAGINAT PENTRU ROMANICA NOASTRA,NOI SUNTEM CEI MAI TARI DIN LUME ,CU ASEMENEA EMINENTE CARE NE CONDUC,IDEI NOI,OAMENI NOI..LA ALTII ,NU LA NOI...TU DU-TE IN ALTA TARA ,ESTI TINARA,ESTI CAPABILA,AICI N-AI LOC...
Raporteaza abuz de limbaj
Shhh Avatarul lui Shhh

2004 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: iasi

ai inceput cu una si ai terminat cu alta sau mi se pare mie? si totusi cam ce bani ar trebui sa dau eu sa platesc un examen in conditiile in care oricum le platesc pe sub mana, imi platesc pana si seminariile la care nu ma duc, si sunt la o facultate particulara.... ma rog, eram
Raporteaza abuz de limbaj
Casatoria e cauza principala a divortului.
Fosta membra Kudika.ro
De la: farcry2, la data 2010-06-29 09:41:36 Nu credeti ca in conditiile in care invatamantul romanesc a renuntat de mult la repartitiile republicane si trecand printr-o cumplita criza financiara ,de efectiv didactic,de eficienta ,de calitate si de imagine ,s-ar impune acest lucru ?

da, da, spune-le parintilor disponibilizati si celor ce traiesc la limita saraciei sa scoata bani din buzunar sa plateasca Bac-ul sau mai stiu eu ce pentru copiii lor!!! Credeam ca ideea e sa incurajam copiii sa mearga la scoala si parintii sa-i tina acolo, nu sa-i descurajam.
Raporteaza abuz de limbaj
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive