Mai multe
| buana tuturor!mi-as doti sa stiu de la dv cei care ati fost pana acum in mamaia in concediu la o casa particulara un nr de tel ceva...pretul...am 24 de ani si 2 copilasi(de 1 an si respectiv de 2)si am vrea sa mergem cu ei la mare anul asta dar nu ne permitem la hotel sau vila si din cate stiu la casa particulara e mai ieftin.nu vreau sa mergem la risc si sa ne hotaram atunci in gara(stiu ca sunt multi care te intampina in gara si iti fac oferte)daca stie cineva...... |
|
kudika_04 Postat pe 29 Iunie 2010 08:51 |
|---|
Gasesti pe net o gramada de oferte de la particulari,unii iti trimit si poze.Eu de cate ori ma duc la mare aleg varianta asta si a fost ok pana acum,am avut de unde sa aleg pentru ca au mai multe garsoniere sau apartamente.
|
|
Barbie30 Postat pe 29 Iunie 2010 09:03 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cadoul de Craciun | 4 | De la: kiss_my_ass 28 Noiembrie 2011 13:17 |
| Dacã îți place sexul, ești curvã! Sau curvar! De la caz la caz. | 165 | De la: Radu_Cristian_1 12 Noiembrie 2014 12:58 |
| ?? | 5 | De la: viogen26 7 Iunie 2010 13:16 |
|
|
||
| salut | 93 | De la: Barbie30_ 29 Noiembrie 2010 23:57 |
| Cand femeile plang, umanitatea evolueaza. | 103 | De la: Radu_Cristian_1 17 Octombrie 2014 23:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.