Diabet

Voteaza:
 
cfracea Avatarul lui cfracea

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: braila

Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?
danabrasov Avatarul lui danabrasov

26 mesaje
Membru din: 16/02/2009
Oras: brasov

Iti recomand calduros germenii de varza creata, dau rezultate excelente! Daca doresti detalii scrie-mi pe remedii.naturale@gmail.com
Multa sanatate!
Raporteaza abuz de limbaj
natura e cel mai bun medic
cnbernath Avatarul lui cnbernath

16 mesaje
Membru din: 26/11/2007

Am auzit ca TULPINA de papadie face minuni in acest sens. Abia astept sa incerc acest tratament: 7-8 tulpini pe zi. Persoana care mi-a recomandat tratamentul mi-a spus ca aceste tulpini pot fi si congelate, deci se pot consuma si iarna.
Raporteaza abuz de limbaj
lucian_rich Avatarul lui lucian_rich

51 mesaje
Membru din: 24/11/2008
Oras: iasi

remedii naturiste-aloe vera de la FOREVER asa am scapat eu de insulina
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.caraghiaur.ro
ivanescu Avatarul lui ivanescu

101 mesaje
Membru din: 18/11/2008
Oras: ramnicu valcea

Cel mai bun tratament pentru diabet este cel natural,dar trebuie precizat ca una este sa iei preventiv si alta este sa iei ca si tratament, in acest caz trebuie pus intr-o schema de specialisti!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?


diabetul nu e o boala cu care sa te joci, exista produse naturiste ajutatoare, dar tot ce recomanda medicul e sfant. complicatiile ce pot aparea la diabetici sunt asa cumplite, incat cel mai bine e sa respecti ce-ti spune nutritionistul tau!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika078595 Avatarul lui kudika078595

2 mesaje
Membru din: 1/11/2009

exista o planta indiana,Gymnema sylvestre, care reface celulele pancreatice care secreta insulina.Da rezultate exceptionale in diabet.Se gaseste la Fundatia Medicer Bios de la Ploiesti, tel 0744-345926.Trimit prin posta produsele. Sunt pacienti care nu mai iau Siofor.Apelati la aceasta Fundatie cu incredere!Sanatate maxima!Radu Popescu, Ploiesti.
healthy006970 Avatarul lui healthy006970

11 mesaje
Membru din: 30/09/2009

buna ziua.

Cunosc marturii ale persoanelor care au baut XANGO si au avut rezultate foarte bune.Pt mai multe informatii va invit sa vizitati pe internet link-ul:xangoitaly.blogspot.com
Daca sunteti interesat scrieti la adr.de e-mail:clauasofroniei@yahoo.it
Raporteaza abuz de limbaj
4Life Avatarul lui 4Life

1991 mesaje
Membru din: 2/04/2009
Oras: bucuresti

De la: healthy006970, la data 2009-09-30 17:19:22 buna ziua.

Cunosc marturii ale persoanelor care au baut XANGO si au avut rezultate foarte bune.Pt mai multe informatii va invit sa vizitati pe internet link-ul:xangoitaly.blogspot.com
Daca sunteti interesat scrieti la adr.de e-mail:clauasofroniei@yahoo.it
mda....si aceste rezultate in ce constau ?? da mai multe explicatii te rog...
www.4life-romania.ro
elli29 Avatarul lui elli29

32 mesaje
Membru din: 7/08/2008
Oras: baia mare

De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?

Recomand urmatoarele :"Celulele stem asigură procesul de regenerare a organismului nostru. Doar celulele stem au capacitatea de a se diferenția în oricare alt tip de celule. Un nivel crescut constant al glicemiei, precum și simptomele complicațiilor asociate diabetului demonstrează faptul că apar deteriorări la nivel celular și al organelor, însoțite de o capacitate redusă a acestora de regenerare. În această situație organismul nostru are nevoie de o rezervă crescută de celule stem.
Diabetul zaharat de tip I Este o formă rară a diabetului, care afectează cel mai frecvent copiii și adolescenții. Cauza este declanșarea unui sistem autoimun la persoanele genetic predispuse, care determină distrugerea celulelor de tip beta pancreatice, responsabile de secreția insulinei. Prin urmare, pacientul poate fi menținut în viață doar prin administrarea continuă a insulinei pe cale injectabilă. În Ungaria s-a înregistrat un număr de aproximativ 40-50 mii de cazuri de diabet zaharat de tip I, dintre care circa 2600 copii sub 14 ani.
Diabetul zaharat de tip II Este forma de diabet zaharat cea mai des întâlnită, care apare la adulți în cea mai mare parte datorită factorilor genetici predispozanți, la care se adaugă factorii de mediu, și anume stilul de viață al acestora. Principala cauză este supraalimentația, lipsa de mișcare, respectiv obezitatea, factori care în final duc la apariția insulino-rezistenței. Dat fiind faptul că acești factori declanșatori sunt destul de frecvenți chiar și în perioada copilăriei, cazurile de diabet de tip II în cercul tinerilor din categoria de vârstă de 20 ani nu sunt rare. Numărul de cazuri de diabet zaharat de tip II înregistrate este de 500-600 mii în Ungaria.
Cromul este un oligoelement necesar menținerii metabolismului glucidic, lipidic, proteic și a insulinei în limite normale, precum și în procesul de formare a țesutului muscular. Aportul corespunzător de crom, absorbția și pătrunderea lui în circuitul metabolic sunt necesare în scopul reglării glicemiei și creșterii sensibilității pentru insulină la nivel tisular. Lipsa cromului duce la apariția insulino-rezistenței.
Zincul joacă un rol important în tratamentul diabetului, deoarece stocarea insulinei la nivel pancreatic are loc sub formă de complex de zinc, pe de altă parte zincul favorizează procesul de cicatrizare, având astfel un rol covârșitor în tratamentul pacienților diabetici. Inulina este un compus polizaharidic întâlnit în compoziția a numeroase plante, cum ar fi topinamburul (Helianthus tuberosus). În pofida gustului dulce, inulina diferă de zahăr, deoarece atât la nivelul cavității bucale, cât și pe întreg parcursul tractului digestiv, organismul nu dispune de enzime care ar putea metaboliza inulina. Inulina este – pe de altă parte – o substanță de natură fibroasă hidrosolubilă, nedigerabilă, cu proprietăți prebiotice. Prin influențarea pozitivă a florei bacteriene intestinale, are un efect de scădere a nivelului glicemiei, prin echilibrarea proceselor de absorbție și descompunere a carbohidraților.
Cercetări efectuate prin utilizarea șteviei au pus în evidență capacitatea acestei plante de a scădea insulino-dependența, ameliorând astfel starea pacienților suferinzi de diabet zaharat de tip II. S-a observat și un efect de facilitare a sintezei enzimatice la nivel pancreatic, cu rol cheie în metabolizarea carbohidraților. Are rol în ameliorarea metabolismului glucidic la nivel pancreatic. Prin toate aceste procese are loc reglarea glicemiei. Planta Galega officinalis (ciumărea) este cunoscută în medicina populară pentru efectul său de scădere a glicemiei. Principiile active sunt: alcaloide, flavonoide, saponine, principii amare. Au rol în facilitarea metabolismului glucidic. Păpădia are rol în favorizarea metabolismului hepato-biliar și scăderea glicemiei. Are un rol important în prevenirea apariției retinopatiei diabetice și a altor complicații ale diabetului. Principiile active ale păpădiei sunt: flavonoide, triterpene, principii amare, taraxacina, inulina, vitamina D, în compoziția frunzelor vitaminele A, B și C, în rădăcini saponine, respectiv întreaga plantă are un conținut ridicat în potasiu. Frunzele de afine negre conțin principii active cu efect capilaro-protector și de întărire a pereților vaselor capilare. Acest efect este deosebit de util în retinopatia diabetică și în special în combaterea apariției edemului macular. Studii recente au arătat că frunzele de afin au efect pozitiv asupra nervului optic și a porțiunii maculei responsabile de vederea în detaliu, prin îmbunătățirea circulației sanguine. Datorită efectului capilaro-protector, alături de capilarele de la nivel ocular, are loc și regenerarea capilarelor de la nivelul rinichiului, efect binevenit în nefropatia diabetică.
Compoziția StemX: Alga AFA, germeni din sămânță de cânepă, fucoidan, ganoderma lucidum, semințe de cânepă, clorofilă, matase de porumb, lycium barbarum, Black cohosh (Cimicifuda racemosa). Compoziția SL XCell: iInulină, frunze de: dud, mărar, afine, radacini de papadie, sulfat de zinc hetahidrat, semințe de: struguri-roșii, sorg, mur, coacăze negru, cireșe-negre, soc, prune, mere, urzică-vie, coada calului, mesteacăn, flori de soc, clorură de crom hexahidrat. Mod de administrare: Câte 1 capsulă din fiecare produs la 1-2 zile, iar la nevoie și la recomandarea specialistului, câte 2 capsule pe zi. Compozitia XCell se administrează cu 30-60 de minute înainte de StemX." Pt detalii aludmann@yahoo.com.Multa sanatate.
IOANA1947 Avatarul lui IOANA1947

364 mesaje
Membru din: 19/08/2008
Oras: bucuresti

AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96ene_m_gabriel Avatarul lui ene_m_gabriel

918 mesaje
Membru din: 6/08/2009
Oras: pitesti

De la: ioanabobocea, la data 2009-10-23 14:17:51 AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96Cerem si oferim seriozitate,serios?Noi vrem decenta.
Raporteaza abuz de limbaj
IOANA1947 Avatarul lui IOANA1947

364 mesaje
Membru din: 19/08/2008
Oras: bucuresti


REZULTATE DE EXCEPTIE : tratamentul cu lumina polarizata de joasa frecventa si alte terapii energetice .Daca esti intradevar interesata in a te ajuta sa ameliorezi si de ce nu sa scapi de aceasta entitate numita "DIABET" ,atunci "cauta-ma"
MULTA SANATATE !
Raporteaza abuz de limbaj
ene_m_gabriel Avatarul lui ene_m_gabriel

918 mesaje
Membru din: 6/08/2009
Oras: pitesti

De la: ioanabobocea, la data 2010-01-27 06:33:29
REZULTATE DE EXCEPTIE : tratamentul cu lumina polarizata de joasa frecventa si alte terapii energetice .Daca esti intradevar interesata in a te ajuta sa ameliorezi si de ce nu sa scapi de aceasta entitate numita "DIABET" ,atunci "cauta-ma"
MULTA SANATATE !
cand folosesti cuvinte "mari" mai uita-te sin in dex,saraca limba romana.
Raporteaza abuz de limbaj
4Life Avatarul lui 4Life

1991 mesaje
Membru din: 2/04/2009
Oras: bucuresti

De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?
cele mai bune, sunt niste plante ce se numesc:

Pterocarpus marsupium
Gymnema (Gymnema sylvestris
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum
Momordica charantia

si se regasesc toate in produsul:

GLUCOACH

media.4life.com/us/pdf/pps/Glucoach_PPS_110309.pdf
Raporteaza abuz de limbaj
www.4life-romania.ro
ene_m_gabriel Avatarul lui ene_m_gabriel

918 mesaje
Membru din: 6/08/2009
Oras: pitesti

De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?
desi este un raspuns tarziu poate te va ajuta.Un real ajutor in variatiile de glicemie si stabilizarea glicemiei la o anumita valoare este ALOE VERA,comform studiilor dovedite stiintific dar si clinic de Dr.Peter Atherton.
Raporteaza abuz de limbaj
4Life Avatarul lui 4Life

1991 mesaje
Membru din: 2/04/2009
Oras: bucuresti

De la: ECOFIT, la data 2010-02-25 23:37:05Daca ai incercat sa slabesti si nu ai reusit ,inseamna ca nu ai incercat Ecofit!
SLABESTI PANA LA 15KG!
www.ecofit.ro
ste un produs foarte scump,pentru un produs romanesc, iar pe site-ul de prezentare au incurcat ingredientele !!! se pare ca este tot o mare vrajeala si cu ecofit asta...!!!
Raporteaza abuz de limbaj
www.4life-romania.ro
4Life Avatarul lui 4Life

1991 mesaje
Membru din: 2/04/2009
Oras: bucuresti

De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-27 21:21:09
De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?
desi este un raspuns tarziu poate te va ajuta.Un real ajutor in variatiile de glicemie si stabilizarea glicemiei la o anumita valoare este ALOE VERA,comform studiilor dovedite stiintific dar si clinic de Dr.Peter Atherton.
dar nu aloe vera de la forever, deoarece este plina de E-uri, cititi cu atentie eticheta de pe bidonul galben si va veti convinge...apopo,oare cine este acest DOCTOR ??/unul din capii retelei forever ???
Raporteaza abuz de limbaj
www.4life-romania.ro
comandelia Avatarul lui comandelia

26 mesaje
Membru din: 15/02/2010

Este un produs extraordinar,nu ca produsele tale de la firma 4life pe care le-am incercat fara rezultat,rolul tau pe acest forum este sa strici imaginea altor produse ca oamenii sa le cumpere pe cele care le reprezinti de la firma 4life.Iti indepartezi concurenta,apeland si la jigniri.
Ecofit este un produs care isi merita toti banii avand in vedere ca este tratament pentru 1 luna (picaturi +pastile).Multa lumea a slabit cu acest tratament Ecofit facut de laboratoarele Medica,100%natural.
Ingredientele sunt in regula puteti sa le vedeti si pe siteul lor www.ecofit.ro,mai ales ca este o firma serioasa si se respecta.Au numai medicamente de buna calitate.Podusul se gaseste si in plafarurile din Bucuresti.
Raporteaza abuz de limbaj
cornel_sabin Avatarul lui cornel_sabin

120 mesaje
Membru din: 26/02/2010

www.agentiasmile.ro/index.php?pag_index=2&id_oferta=572&title_pa...
STATIUNEA SINAIA

PENSIUNEA BOEMA 3*

CAZARE 3 NOPTI CU MIC DEJUN SI CINA + MASA TRADITIONALA DE PASTE
TARIF 549 LEI / PERSOANA / PACHET.


Raporteaza abuz de limbaj
kudika_23151 Avatarul lui kudika_23151

1 mesaj
Membru din: 10/12/2012

In primul rand vrea sa va saluta ,si sa spun ca am gasit pe net mai multe articole, despre vindecarea cu aloevera. Ce mar interesa este faptul :Dece aloevera de la FOREVER nu poate fi ALOEVERA 100% ROMANEASCA DE LA MDEDICER?

In acel timp ati renuntat la insulina, Eu sant la inceput, Nu fac decat de 5 zile , dar trauma psifica e mare. Nu suport gandul ca voi depinde toata viata de N unitati de insulina. Imi vreau viata inapoi !
va rog sa ma ajutati cu ce puteti; informatii, sfaturi etc
Raporteaza abuz de limbaj
Katy_Ruxy Avatarul lui Katy_Ruxy

1 mesaj
Membru din: 29/03/2008
Oras: targoviste

Cand vine vorba de diabet, alimentatia este foarte importanta. Foloseste produse cat mai naturale, gen branzica dietetica, iaurturi dietetice etc. Eu le folosesc pe cele marca Natura, care mi se par cele mai bune.
Raporteaza abuz de limbaj
Katy