Setari Cookie-uri

Diabet

Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?
cfracea
Postat pe 4 Martie 2009 08:45
Iti recomand calduros germenii de varza creata, dau rezultate excelente! Daca doresti detalii scrie-mi pe remedii.naturale@gmail.com
Multa sanatate!
danabrasov
Postat pe 4 Martie 2009 09:03
Am auzit ca TULPINA de papadie face minuni in acest sens. Abia astept sa incerc acest tratament: 7-8 tulpini pe zi. Persoana care mi-a recomandat tratamentul mi-a spus ca aceste tulpini pot fi si congelate, deci se pot consuma si iarna.
cnbernath
Postat pe 20 Martie 2009 06:27
remedii naturiste-aloe vera de la FOREVER asa am scapat eu de insulina
lucian_rich
Postat pe 26 Martie 2009 21:43
Cel mai bun tratament pentru diabet este cel natural,dar trebuie precizat ca una este sa iei preventiv si alta este sa iei ca si tratament, in acest caz trebuie pus intr-o schema de specialisti!!!!
ivanescu
Postat pe 3 Mai 2009 12:35
De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?


diabetul nu e o boala cu care sa te joci, exista produse naturiste ajutatoare, dar tot ce recomanda medicul e sfant. complicatiile ce pot aparea la diabetici sunt asa cumplite, incat cel mai bine e sa respecti ce-ti spune nutritionistul tau!
camiflorea
Postat pe 30 Mai 2009 17:25
exista o planta indiana,Gymnema sylvestre, care reface celulele pancreatice care secreta insulina.Da rezultate exceptionale in diabet.Se gaseste la Fundatia Medicer Bios de la Ploiesti, tel 0744-345926.Trimit prin posta produsele. Sunt pacienti care nu mai iau Siofor.Apelati la aceasta Fundatie cu incredere!Sanatate maxima!Radu Popescu, Ploiesti.
kudika078595
Postat pe 16 Iulie 2009 10:10
buna ziua.

Cunosc marturii ale persoanelor care au baut XANGO si au avut rezultate foarte bune.Pt mai multe informatii va invit sa vizitati pe internet link-ul:http://xangoitaly.blogspot.com
Daca sunteti interesat scrieti la adr.de e-mail:clauasofroniei@yahoo.it
healthy006970
Postat pe 30 Septembrie 2009 17:19
De la: healthy006970, la data 2009-09-30 17:19:22 buna ziua.

Cunosc marturii ale persoanelor care au baut XANGO si au avut rezultate foarte bune.Pt mai multe informatii va invit sa vizitati pe internet link-ul:http://xangoitaly.blogspot.com
Daca sunteti interesat scrieti la adr.de e-mail:clauasofroniei@yahoo.it
mda....si aceste rezultate in ce constau ?? da mai multe explicatii te rog...
4Life
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:36
De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?

Recomand urmatoarele :"Celulele stem asigurã procesul de regenerare a organismului nostru. Doar celulele stem au capacitatea de a se diferenþia în oricare alt tip de celule. Un nivel crescut constant al glicemiei, precum ºi simptomele complicaþiilor asociate diabetului demonstreazã faptul cã apar deteriorãri la nivel celular ºi al organelor, însoþite de o capacitate redusã a acestora de regenerare. În aceastã situaþie organismul nostru are nevoie de o rezervã crescutã de celule stem.
Diabetul zaharat de tip I Este o formã rarã a diabetului, care afecteazã cel mai frecvent copiii ºi adolescenþii. Cauza este declanºarea unui sistem autoimun la persoanele genetic predispuse, care determinã distrugerea celulelor de tip beta pancreatice, responsabile de secreþia insulinei. Prin urmare, pacientul poate fi menþinut în viaþã doar prin administrarea continuã a insulinei pe cale injectabilã. În Ungaria s-a înregistrat un numãr de aproximativ 40-50 mii de cazuri de diabet zaharat de tip I, dintre care circa 2600 copii sub 14 ani.
Diabetul zaharat de tip II Este forma de diabet zaharat cea mai des întâlnitã, care apare la adulþi în cea mai mare parte datoritã factorilor genetici predispozanþi, la care se adaugã factorii de mediu, ºi anume stilul de viaþã al acestora. Principala cauzã este supraalimentaþia, lipsa de miºcare, respectiv obezitatea, factori care în final duc la apariþia insulino-rezistenþei. Dat fiind faptul cã aceºti factori declanºatori sunt destul de frecvenþi chiar ºi în perioada copilãriei, cazurile de diabet de tip II în cercul tinerilor din categoria de vârstã de 20 ani nu sunt rare. Numãrul de cazuri de diabet zaharat de tip II înregistrate este de 500-600 mii în Ungaria.
Cromul este un oligoelement necesar menþinerii metabolismului glucidic, lipidic, proteic ºi a insulinei în limite normale, precum ºi în procesul de formare a þesutului muscular. Aportul corespunzãtor de crom, absorbþia ºi pãtrunderea lui în circuitul metabolic sunt necesare în scopul reglãrii glicemiei ºi creºterii sensibilitãþii pentru insulinã la nivel tisular. Lipsa cromului duce la apariþia insulino-rezistenþei.
Zincul joacã un rol important în tratamentul diabetului, deoarece stocarea insulinei la nivel pancreatic are loc sub formã de complex de zinc, pe de altã parte zincul favorizeazã procesul de cicatrizare, având astfel un rol covârºitor în tratamentul pacienþilor diabetici. Inulina este un compus polizaharidic întâlnit în compoziþia a numeroase plante, cum ar fi topinamburul (Helianthus tuberosus). În pofida gustului dulce, inulina diferã de zahãr, deoarece atât la nivelul cavitãþii bucale, cât ºi pe întreg parcursul tractului digestiv, organismul nu dispune de enzime care ar putea metaboliza inulina. Inulina este – pe de altã parte – o substanþã de naturã fibroasã hidrosolubilã, nedigerabilã, cu proprietãþi prebiotice. Prin influenþarea pozitivã a florei bacteriene intestinale, are un efect de scãdere a nivelului glicemiei, prin echilibrarea proceselor de absorbþie ºi descompunere a carbohidraþilor.
Cercetãri efectuate prin utilizarea ºteviei au pus în evidenþã capacitatea acestei plante de a scãdea insulino-dependenþa, ameliorând astfel starea pacienþilor suferinzi de diabet zaharat de tip II. S-a observat ºi un efect de facilitare a sintezei enzimatice la nivel pancreatic, cu rol cheie în metabolizarea carbohidraþilor. Are rol în ameliorarea metabolismului glucidic la nivel pancreatic. Prin toate aceste procese are loc reglarea glicemiei. Planta Galega officinalis (ciumãrea) este cunoscutã în medicina popularã pentru efectul sãu de scãdere a glicemiei. Principiile active sunt: alcaloide, flavonoide, saponine, principii amare. Au rol în facilitarea metabolismului glucidic. Pãpãdia are rol în favorizarea metabolismului hepato-biliar ºi scãderea glicemiei. Are un rol important în prevenirea apariþiei retinopatiei diabetice ºi a altor complicaþii ale diabetului. Principiile active ale pãpãdiei sunt: flavonoide, triterpene, principii amare, taraxacina, inulina, vitamina D, în compoziþia frunzelor vitaminele A, B ºi C, în rãdãcini saponine, respectiv întreaga plantã are un conþinut ridicat în potasiu. Frunzele de afine negre conþin principii active cu efect capilaro-protector ºi de întãrire a pereþilor vaselor capilare. Acest efect este deosebit de util în retinopatia diabeticã ºi în special în combaterea apariþiei edemului macular. Studii recente au arãtat cã frunzele de afin au efect pozitiv asupra nervului optic ºi a porþiunii maculei responsabile de vederea în detaliu, prin îmbunãtãþirea circulaþiei sanguine. Datoritã efectului capilaro-protector, alãturi de capilarele de la nivel ocular, are loc ºi regenerarea capilarelor de la nivelul rinichiului, efect binevenit în nefropatia diabeticã.
Compoziþia StemX: Alga AFA, germeni din sãmânþã de cânepã, fucoidan, ganoderma lucidum, seminþe de cânepã, clorofilã, matase de porumb, lycium barbarum, Black cohosh (Cimicifuda racemosa). Compoziþia SL XCell: iInulinã, frunze de: dud, mãrar, afine, radacini de papadie, sulfat de zinc hetahidrat, seminþe de: struguri-roºii, sorg, mur, coacãze negru, cireºe-negre, soc, prune, mere, urzicã-vie, coada calului, mesteacãn, flori de soc, clorurã de crom hexahidrat. Mod de administrare: Câte 1 capsulã din fiecare produs la 1-2 zile, iar la nevoie ºi la recomandarea specialistului, câte 2 capsule pe zi. Compozitia XCell se administreazã cu 30-60 de minute înainte de StemX." Pt detalii aludmann@yahoo.com.Multa sanatate.
elli29
Postat pe 17 Octombrie 2009 18:52
AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96



IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 14:17
De la: ioanabobocea, la data 2009-10-23 14:17:51 AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96



Cerem si oferim seriozitate,serios?Noi vrem decenta.
ene_m_gabriel
Postat pe 23 Octombrie 2009 15:46

REZULTATE DE EXCEPTIE : tratamentul cu lumina polarizata de joasa frecventa si alte terapii energetice .Daca esti intradevar interesata in a te ajuta sa ameliorezi si de ce nu sa scapi de aceasta entitate numita "DIABET" ,atunci "cauta-ma"
MULTA SANATATE !
IOANA1947
Postat pe 27 Ianuarie 2010 06:33
De la: ioanabobocea, la data 2010-01-27 06:33:29
REZULTATE DE EXCEPTIE : tratamentul cu lumina polarizata de joasa frecventa si alte terapii energetice .Daca esti intradevar interesata in a te ajuta sa ameliorezi si de ce nu sa scapi de aceasta entitate numita "DIABET" ,atunci "cauta-ma"
MULTA SANATATE !
cand folosesti cuvinte "mari" mai uita-te sin in dex,saraca limba romana.
ene_m_gabriel
Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:38
De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?
cele mai bune, sunt niste plante ce se numesc:

Pterocarpus marsupium
Gymnema (Gymnema sylvestris
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum
Momordica charantia

si se regasesc toate in produsul:

GLUCOACH

http://media.4life.com/us/pdf/pps/Glucoach_PPS_110309.pdf
4Life
Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:51
De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?
desi este un raspuns tarziu poate te va ajuta.Un real ajutor in variatiile de glicemie si stabilizarea glicemiei la o anumita valoare este ALOE VERA,comform studiilor dovedite stiintific dar si clinic de Dr.Peter Atherton.
ene_m_gabriel
Postat pe 27 Ianuarie 2010 21:21
De la: ECOFIT, la data 2010-02-25 23:37:05Daca ai incercat sa slabesti si nu ai reusit ,inseamna ca nu ai incercat Ecofit!
SLABESTI PANA LA 15KG!
www.ecofit.ro
ste un produs foarte scump,pentru un produs romanesc, iar pe site-ul de prezentare au incurcat ingredientele !!! se pare ca este tot o mare vrajeala si cu ecofit asta...!!!
4Life
Postat pe 26 Februarie 2010 21:59
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-27 21:21:09
De la: cfracea, la data 2009-03-04 08:45:40Care e cel mai bun tratament fara medicamente pentru scaderea glicemiei?
desi este un raspuns tarziu poate te va ajuta.Un real ajutor in variatiile de glicemie si stabilizarea glicemiei la o anumita valoare este ALOE VERA,comform studiilor dovedite stiintific dar si clinic de Dr.Peter Atherton.
dar nu aloe vera de la forever, deoarece este plina de E-uri, cititi cu atentie eticheta de pe bidonul galben si va veti convinge...apopo,oare cine este acest DOCTOR ??/unul din capii retelei forever ???
4Life
Postat pe 26 Februarie 2010 22:01
Este un produs extraordinar,nu ca produsele tale de la firma 4life pe care le-am incercat fara rezultat,rolul tau pe acest forum este sa strici imaginea altor produse ca oamenii sa le cumpere pe cele care le reprezinti de la firma 4life.Iti indepartezi concurenta,apeland si la jigniri.
Ecofit este un produs care isi merita toti banii avand in vedere ca este tratament pentru 1 luna (picaturi +pastile).Multa lumea a slabit cu acest tratament Ecofit facut de laboratoarele Medica,100%natural.
Ingredientele sunt in regula puteti sa le vedeti si pe siteul lor www.ecofit.ro,mai ales ca este o firma serioasa si se respecta.Au numai medicamente de buna calitate.Podusul se gaseste si in plafarurile din Bucuresti.
comandelia
Postat pe 26 Februarie 2010 22:10
http://www.agentiasmile.ro/index.php?pag_index=2&id_oferta=572&title_pag=OFERTA+PASTE+2009
STATIUNEA SINAIA

PENSIUNEA BOEMA 3*

CAZARE 3 NOPTI CU MIC DEJUN SI CINA + MASA TRADITIONALA DE PASTE
TARIF 549 LEI / PERSOANA / PACHET.


cornel_sabin
Postat pe 27 Februarie 2010 00:04
In primul rand vrea sa va saluta ,si sa spun ca am gasit pe net mai multe articole, despre vindecarea cu aloevera. Ce mar interesa este faptul :Dece aloevera de la FOREVER nu poate fi ALOEVERA 100% ROMANEASCA DE LA MDEDICER?

In acel timp ati renuntat la insulina, Eu sant la inceput, Nu fac decat de 5 zile , dar trauma psifica e mare. Nu suport gandul ca voi depinde toata viata de N unitati de insulina. Imi vreau viata inapoi !
va rog sa ma ajutati cu ce puteti; informatii, sfaturi etc
kudika_23151
Postat pe 10 Decembrie 2012 09:22
Cand vine vorba de diabet, alimentatia este foarte importanta. Foloseste produse cat mai naturale, gen branzica dietetica, iaurturi dietetice etc. Eu le folosesc pe cele marca Natura, care mi se par cele mai bune.
Katy_Ruxy
Postat pe 31 Ianuarie 2013 12:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce apelam la diete? 8 De la: Rusu_Andrei_Andrei_1 30 Ianuarie 2016 08:17
Nutati GNC 3 De la: ramonagh 9 August 2011 22:47
nu ia in greutate. AJUTOR! 10 De la: naziru 14 Noiembrie 2009 21:54
buna, in legatura cu sarcina 4 De la: adelia 1 Decembrie 2009 21:00
ulei de palmier 51 De la: m_nicole 30 Decembrie 2010 14:33