Setari Cookie-uri

Iridoidele - Substante Bioactive

Iridoidele sunt fitochimice puternice produse de catre plante care au un efect benefic asupra sanatatii. In timp ce iridoidele de gasesc intr-un procent mare in plante, in fructe acestea se gasesc foarte rar.

Iridoidele difera de flavonoide. Ele nu sunt polifenoli instabili. Iridoidele sunt sintetizate de catre plante printr-un proces biochimic diferit care le face similare unui grup de fitochimicale conexe.

Iridoidele sunt extrem de stabile, mai ales acele care se gasesc in fructul noni. Tipul DAA Bioactiv care se gaseste cel mai abundent in Tahitian Noni, nu se distruge pe trimpul procesului de recoltare, procesare sau depozitare. Isi mentine calitatile de sanatate pe toata durata de valabilitate.

http://en.wikipedia.org/wiki/Iridoid
juicenoni
Postat pe 21 Iulie 2010 07:57
Tahitian Noni® Extra Bioactive Beverage™
Este o sursa extraordinara de iridoide. Tahitian Noni® Extra™ combina iridoidele fructului Noni, cu cele din afine respectiv frunza de maslin. Contine 60 mg de iridoide per 60 ml. Este recomandat pentru persoanele sanatoase cu activitate fizica sau psihica intensa, cu mod de viata intensiv, stresant. Tahitian Noni® Extra™ are efecte benefice asupra articulatiilor si oaselor, si protejeaza ADN-ul celular, prevenind aparitia celuleor maligne (canceroase). Recomandat celor sanatosi, precum celor cu afectiuni articulare Tahitian Noni® Extra™ este un supliment alimentar bioactiv extraordinar!
Disponibil in recipiente (flacoane) de aluminiu a cate 750 ml sau in cutia (Quad) reciclabila de 4 L, ofera organismului dumneavoastra 60 mg de iridoide in 60 ml.
juicenoni
Postat pe 21 Iulie 2010 07:58
Las-o mai moale cu prevenirea aparitiei celulelor canceroase...si mi-a placut recomandarea "celor sanatosi"...ca doar nu credeam ca are vreun efect la cei suferinzi...
Nu mai copia ad-literam ce scrie in pliantul MLM...nu toata lumea a studiat biochimia...
kudika226898
Postat pe 21 Iulie 2010 08:27
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar sunt medic de medicina interna, asa ca nu copiez ad literam, ci scriu ceea ce stiu.
juicenoni
Postat pe 21 Iulie 2010 09:13
Iar in ceea ce prriveste celulele cnceroase:
In fiecare zi in organismul nostru (sanatos), apar celule canceroase, aproximativ 100 de bucati. Sistemul imunitar recunoaste de regula aceste celule, si le distruge. Sigur, daca exista factori de risc, cum ar fi fumatul, iradiatiille, chimicale, substante toxice, etc., vor aparea mai multe celule canceroase. Celulele canceroase sunt de fapt celulele organismului, care se defecteaza pierzandu-si ceasul interior, si implicit controlul, De aceea ele se divid intr-un mod foarte rapid, si fara a mai lua in considerare ca au voie sa se divida de doar 60 de ori de exemplu in cursul vietii.
In cazul in care organismul este in echilibru, cu un sistem imunitar puternic, poate distruge aceste celule canceroase. In schimb un organism afectat, nu mai face fata, astfel celulele canceroase incep sa-si faca de cap in organism.

Atentie! - Nimeni nu spune ca ar putea vindeca cancerul! - Este un supliment alimentar, cu efecte benefice in anumite tipuri de afectiuni, precum la cei cancerosi. De ce? Pentru ca franeaza inmultirea si raspandirea celulelor canceroase, reduce semnificativ efectele secundare ale citostaticelor, si intareste sistemul imunitar, cu efectele mai sus amintite.

In acest sens s-au facut peste 12 studii CLINICE (adica pe oameni), cu rezultate care atesta aceste efecte.

Nu recomandam niciodata ca si o substanta minune, care vindeca cancerul. Daca ar face acest lucru, l-as depune pentru Premiul Nobel, si sigur as castiga acest premiu.

Il recomandam ca adjuvant, pentru ca experienta clinica si cea personala a noastra, atesta faptul ca puteti castiga timp, si puteti imbunatati modul de viata a unor pacienti suferinzi.

Sigur, ca prima intentie ar fi recomandarea sucului la cei sanatosi, pentru ca preventia unor boli costa mult mai putin, decat tratamentul acestuia.

juicenoni
Postat pe 21 Iulie 2010 09:27
Foarte binevenite descrierile! Multumesc.
colnago
Postat pe 21 Iulie 2010 09:53
Imi pare bine ca ati revenit pe fagasul cel bun cu reclama...sucul Noni e deci pentru cei sanatosi, pentru a fi si mai sanatosi...bolnavii sa mearga la medic sa se trateze...
kudika226898
Postat pe 21 Iulie 2010 17:12
De la: kudika226898, la data 2010-07-21 17:12:35Imi pare bine ca ati revenit pe fagasul cel bun cu reclama...sucul Noni e deci pentru cei sanatosi, pentru a fi si mai sanatosi...bolnavii sa mearga la medic sa se trateze...


Vad ca nu prea ai inteles nimic din ceea ce am relatat mai sus.
juicenoni
Postat pe 22 Iulie 2010 08:54
Ba am inteles cat se poate de bine...ca va cautati cu disperare fraieri...sucul e pentru cei sanatosi si, desigur, pentru cei saraci cu duhul, care cred in povesti MLM-iste...
kudika226898
Postat pe 22 Iulie 2010 14:20
De la: kudika226898, la data 2010-07-22 14:20:51Ba am inteles cat se poate de bine...ca va cautati cu disperare fraieri...sucul e pentru cei sanatosi si, desigur, pentru cei saraci cu duhul, care cred in povesti MLM-iste...


Ba se observa ca nu intelegi nimic, si cred ca sunt prea multi "fraieri" care benficiaza de pe urma acestoor produse, care ar putea sa te contrazica fara doar si poate. Este absolut curios, cum persoane ca tine, total anti-produse prin sistem MLM ajung in cele din urma ca din disperare sa apeleze la aceste produse, pentru a-si trata familia, sau cunostintele apropiate.

Inca de cand am inceout sa practic medicina, multe persoane/pacienti, mi-au reprosat, ca medicii nu vor sa auda sub nici o forma de plante medicinale, sucuri, ceaiuri, extrase si asa mai departe. Mi s-a parut ciudat si atunci, si acum, deoarece toate medicamentele, poate cu una sau doua exceptii, au la baza substante extrase din plante.

Acum daca venim ca medici, si recomandam un produs preparat exclusiv din plante, cu rezultate exceptionale bazate pe studii clinice, suntem considerati niste MLM-isti agresivi, fara scrupule. Nu crezi totusi, ca in cazul in care eu lucrez cu un pacient, ii recomand produsul, il informez constant, cum sa-l foloseasca, tin legatura cu el, si-l consiliez mai tot timpul, ar fi corect sa si castig ceva in cele din urma.

Pentru ca, gandeste-te - si noi suntem oameni, avem familii, copii de intretinut, avem rate la banca, si lucram de dimineata pana seara pentru a rezista in aceasta tara a "fraierilor" cum spui tu.

Iar in ceea ce priveste faptul ca sucul este pentru sanatosi - cred ca daca ai intra pe la Clinica de Oncologie din Cluj, Tg Mures, Timisoara, Sibiu, sau multe spitale din Bucuresti, printre care Fundeni si Militari, nu prea ai gasi pacient "sanatos" cu care ti-ai schimba viata cu placere. Acestia sunt pacientii nostrii "sanatosi" care se simt mai bine de la sucul noni, si care castiga timp, si au o viata putin mai decenta consumandu-l.

Un alt argument, si sper ca unii pacienti de-ai nostrii sa ma sustina in acesta: noi vindem toate produsele la pretul depozitului, deci nu castigam nimic din vanzari, neavand adaos comercial. Castigam doar, cat ne plateste firma Tahitian Noni International.
Inca de la inceput am adoptat aceasta strategie, deoarece suntem absolut constienti ca produsele sunt scumpe. Astfel, fiind niste MLM-isti "agresivi", dorim totusi sa ne mentinem integritatea atat profesionala cat si sufleteasca.




juicenoni
Postat pe 23 Iulie 2010 20:56
Nu imi vine sa cred ca in Romania, un doctor bun, nu castiga, decat intrand intr-un MLM, banii necesari sustinerii familiei...exemplele din jurul meu va contrazic...
kudika226898
Postat pe 23 Iulie 2010 21:32
Ai dreptate. Nici mie nu-mi vine a crede. Dar iata care este situatia: atat eu cat si sotia suntem medici de medicina interna. Eu in plus sunt si cadru universitar. Sotia este in concediu de crestere al copilului. Salariul meu net lunar este de 1500 RON, venitul ei este de 800 RON. Daca mai fac doua garzi intr-o luna mai castig 300 RON. in total 2600 RON - veniturile familiei. Si asa cum am mai amintit, pentru acesti bani lucram de dimineata pana seara.
Cam asta e situatia medicilor din Romania.
Nu ti-ai pus intrebarea de ce pleaca mai toti medicii din tara? In ultimii 3 luni aproximativ 10 colegi tineri de-ai mei au parasit tara, pentru un trai mai bun in Anglia, Finlanda, etc.
juicenoni
Postat pe 24 Iulie 2010 06:50
Bun..asta e salariul de baza...dar, pe langa, sa fim seriosi...examenele aranjate, cabinetul particular, etc...la 2 medici, cel putin tripleaza veniturile... ...ma rog, nu e treaba mea...dar nu am cunoscut nici un medic in impas financiar.... ....
Cat despre plecare peste hotare, pleaca cei f. tineri si care, oricum, sunt jale....un medic bun, face cariera si bani si in tara lui...
kudika226898
Postat pe 24 Iulie 2010 08:34
[quote name='juicenoni' date='2010-07-24 06:50:48' in total 2600 RON - veniturile familiei. Si asa cum am mai amintit, pentru acesti bani lucram de dimineata pana seara.
[/quote]
Te-ai intrebat cati pacienti care-ti solicita servicii medicale au un venit la fel ca tine?Sau pacientii care au venit mai mare cat timp muncesc?
Un medic lucreaza de la 7 pana la 20-21 la mai multi angajatori si castiga, uneori, mai mult decat angajatii din privat care muncesc tot atatea ore.

In momentul in care ai ti-ai dorit sa devii medic, stiai foarte bine ca un medic nu castiga cat un director de banca.

Si peste hotare veniturile medicilor sunt mici fata de asteptarile lor.De exemplu, medicii din Anglia pleaca in alte tari tot dupa bani, iar medicii romani le iau locul pentru un venit mai mic decat al unui medic englez.

Inainte de a te plange de venit, intreba cati dintre pacientii tai castiga cat tine si cat timp muncesc pentru acei bani.
escu02003
Postat pe 24 Iulie 2010 09:17
Plus ca, in strainatate, nu esti angajat direct ca medic...cel putin in state, daca vrei sa faci o specializare si sa si lucrezi, ti se ofera postul de ajutor de infirmier...la fel, ca medic specialist, ti se ofera cel mult asistent pentru 4-5 ani si cu remuneratie f. mica...apoi, mai vad ei...am auzit ca si in Europa e la fel...
Am o cunostinta a carei fiica e la medicina in anul trei...in cei 2 ani a avut restante, alte examene si le-a aranjat..ce sa zic, ce mai doctorita va iesi...maica-sa, care e privatizata, se gandeste deja sa-i deschida o farmacie naturista si un cabinet de profil...ca altceva nu o vede nici ea in stare...
kudika226898
Postat pe 24 Iulie 2010 09:50
Sunt de acord in ceea ce priveste faptul ca in ultimii 5 ani a scazut semnificativ nivelul de predare si cerintele la medicina. V-ati gandit totusi de ce?
Va spun eu, sa aflati direct de la sursa:
1. Profesorii se tem sa pice studentii, pentru ca acestia vin cu televiziunea, sau cu mafiotii,
2. Profesorii, medici la randul lor, cu cabinete private etc... si care asa cum spuneati voi nu duc lipsa de nimic, accepta "darurile" de la studenti, deoarece au facturi de platit, au rate, au cheltuieli, etc.

Imi place ca toata lumea este superinformata in ceea ce priveste veniturile unui medic.
Sa presupunem, ca veniturile sunt asa cum presupuneti voi: 1500-2000 RON salariul (nu de baza, ci venit lunar medic specialist, impreuna cu garzi) + 1000 de la un cabinet privat. Pentru aceasta suma un medic specialist lucreaza de la 7 dimineata pana la 7-8 seara. Daca sunt doi medici in familie, pot castiga 6000 RON. O suma frumusica as spune eu. Daca ar fi asa. Dar nu e. Pentru ca cineva trebuie sa mai aibe grija si de copil. Cineva trebuie sa mai rezolve cateceva si prin casa, sau prin oras. Astfel cei doi medici specialisti castiga in jur de 4500 RON.
Spun medici specialisti, pentru ca medicii mai tineri, chiar daca fac pe "drac.n patru" nu vor castiga mai mult de 3000 RON. Acesti medici sunt colegi de-ai mei, si-i puteti cunoaste daca doriti.
Multi se gandesc sa plece, multi au plecat deja. Si credeti-ma nu au plecat cei care sunt "jale"
Au plecat cei care se descurca si-n strainatate. Cei cu talent.
Si nu prea e adevarat cu postul de secund... Poate in state.
In schimb in Germania, sau Spania un rezident incepator are casa, masa si salar de 3000 EUR.
In Germania un specialist are salar de la 10000 EUR in sus.
Iar diplomele noastre se recunosc deja oriunde in europa.
Eu mi-as face, si imi si fac probleme, legat de cei care raman. Pentru ca raman aia "smecheri", la care mama sau tata le deschide cate un cabinet, le asigura cate un post gras, iar in cativa ani ajungem sa fim tratati de ei. Chiar si eu ca medic.
Cred ca ceea ce spuneti voi despre veniturile medicilor si despre plecarea lor, este in contradictoriu absolut cu toate informatiile pe care le primiti la stiri, sau prin diferite emisiuni din presa.

Oricum daca voi considerati ca un venit familial total de 3000 RON (sau in cazul nostru de 2000 RON - in momentul de fata) este mai mult decat suficient pentru a trai o viata decenta (dupa 6 ani de facultate, si 6 ani de rezidentiat - fara examene rezolvate, pentru ca parintii nostrii nu sunt nici politicieni, nici afaceristi), eu sunt aproape gata sa ma conformez. Sau poate ca nu...
juicenoni
Postat pe 26 Iulie 2010 19:58
La cabinetul privat se poate castiga fabulos, daca esti medic bun si cautat...iar cautare au cei care au si rezultate...
In vest sunt platite bine doar anumite specializari...am o cunostinta, ATI-ista, care a castigat enorm in Franta...desi castiga enorm si la noi...atat la spital, cat si la cabinetul privat unde activeaza impreuna cu sotul ei...e drept ca sunt undeva la 45 de ani...dar au castigat bine dintotdeauna...
Si mai am o cunostinta care, paradoxal, a reusit aici prin forte proprii...acum e director de spital...si are cabinet particular...si provine dintr-o familie modesta de intelectuali...dar e f. ambitios si f. destept...e genul care e mereu cu un pas inainte in specialitatea sa...cand incerci sa faci primul ceva ce altii nu au avut curaj, nu poti decat sa reusesti...oriunde ai fi...
kudika226898
Postat pe 26 Iulie 2010 20:12
Fabulos, daca e cabinetul tau personal, si nici chiar atunci nu e chiar fabulos.
Dar pentru a-ti deschide un cabinet privat, iti trebuie bani, si bani multi.
Sigur, nu vorbesc de chirurgi, sau plasticieni.
Cei mai multi tineri, nu prea apuca sa-si deschida cabinete particulare, deoarece nu pot face fata marilor Policlinici sau Clinici private. De aceea cei mai multi ajung sa lucreze in astfel de cabinete, pentru aproximativ 1000 RON lunar. Poate ca in Bucuresti sumele sunt altele, dar in provincie asta e.
Iar in spitale, e jale mare.

Sigur, sunt unii medici, care au tarife prestabilite. Poate ca sunt medici buni, profesional vorbindi, dar nu cred ca ar aprecia cineva un medic care sa stea neclintit langa un bolnav cu infarct si sa astepte suma de 500 EUR pentru o simpla internare, sau pentru un cateterism.
Din pacate aceste practici sunt zilnice in oricare din spitalele din tara.

Noi in schimb nu suntem asa, si ici nu dorim sa fim asa. De aceea (fiind ambitiosi) sigur ca incercam sa gasim tot felul de alternative pentru a ne afirma - ne deschiem afaceri, intram in politica (pentru ca director de spital doar asa poti deveni - sa fim sinceri), etc.
juicenoni
Postat pe 26 Iulie 2010 22:50
Pai, medicina e o afacere, daca esti doctor bun...cand ai rezultate, pacientii te cauta si te recomanda altora....si asa se castiga si se pot deschide cabinete....sigur, nu in primii ani dupa facultate...ci dupa ce iti faci un renume...asta presupune sa te documentezi incontinuu, se stie...
kudika226898
Postat pe 26 Iulie 2010 23:29
Si ma rog, din ce presupuneti ca ar trebui sa traim, sa spunem in acei primii ani, pana iti faci renume?
Dintr-un salar de 1100 RON (pentru ca la bugetari a scazut cu 25% - iar saracul medic rezident, sau specialistul tanar este si el bugetar).
Ce ar trebui sa-i spun copiluli meu? "Lasa tata, ca trec acesti primi ani de dupa facultate, si-si face tati renume pana implinesti 18 ani, si-ti va cumpara bicicleta mult dorita???"
Haideti sa fim seriosi...
juicenoni
Postat pe 27 Iulie 2010 08:07
Sa stiti ca toata lumea a inceput pe bani putini in generatia mea, indiferent de cata scoala a avut...dar noi am avut rabdare sa ne afirmam si abia apoi ne-am cerut drepturile....dar, de regula, profesionalismul era recunoscut si fiecare era pus, firesc, la locul meritat...problema generatiei dvs. e ca isi doreste totul de la inceput...si de aici dezamagirea..ca nu se traieste potrivit imaginatiei...peste 7-8 ani, cu siguranta veti privi altfel lucrurile...pana atunci va veti da si primariatul (daca se va mai da) si altfel vor sta lucrurile si financiar...nu stiu ce specialitate aveti, dar, daca va doreati ascensiune rapida, faceati o specializare nemaivazuta si nemaiauzita si lumea venea ca la Mecca...
kudika226898
Postat pe 27 Iulie 2010 08:22
Din pacate acele vremuri, asa cum spuneati, au cam apus.
Atunci statul va punea pe fiecare la locul lui de munca, si va dadea casa, pe bani putini.
Si eu/si noi am rabdat. Am rabdat timp de 12 ani (scoala -liceu) mai apoi inca 12 ani (facultate - rezidentiat).
Am trait cu gem de la mama de acasa, si am umblat in aceeasi pereche de blugi timp de 2-3 ani.
Tot mai sunteti de parere ca mi-am dorit totul de la inceput?
Am perseverat, si am avut ambitie. Am reusit sa ma afirm la o Clinica dintr-un Spital Universitar. Am dedvenit cadru Universitar. Mi-am dat doctoratul in medicina la 32 de ani, si tot cu salariu de 1100 RON am ramas...
Considerati ca ar mai fi cazul sa am rabdare?
Nu am fost in concediu de 4 ani de zile, pentru a ne cumpara un apartament. L-am finisat cu propriile maini, pentru ca de unde bani? Ca doar pacientii nu vin cu sutele, si chiar daca vin problema fiecaruia trebuie rezolvata. Si sa nu credeti ca pacientii au bani, si-ti multumesc chiar in asa fel, incat daca ajungi acasa dupamasa sa nu mai ai nici o grija.

A! Ca nu mi-am gasit o specialitate nemaiauzita? Ca lumea sa vina ca la Mecca?
Da adevarat. Dar si o asemenea specialitate ar cere sacrificii. Iar cel sacrificat este de regula familia.
Imi cer scuze daca nu sunt pregatit sa-mi sacrific copilul si sotia, pentru medicina...

Astfel ajungem amaritii de medici tineri (pentru ca sa nu va faceti iluzii ... nu suntem singurii in aceasta situatie) sa ne cautam tot felul de alternative.
juicenoni
Postat pe 27 Iulie 2010 08:52
O cariera se construieste cu sacrificii...sotia dvs. ar trebui sa stie asta si sa va sustina, mai ales ca are aceeasi profesie...
Nimeni nu se trezeste peste noapte cu tot ceea ce ii trebuie...sunt niste ani de renuntari, dar cand construiesti impreuna, familia se sudeaza si satisfactiile sunt mari...
In zilele noastre, un post universitar nu mai e mare lucru, din pacate... ...credeti-ma ca stiu ce inseamna sa ai un post cu raspundere mare, pe bani putini...eu a trebuit sa astept 13 ani pentru a ajunge intr-un post cu un salariu multumitor...dar a venit si clipa libertatii financiare, a concediilor in strainatate...
Cred ca va mai trebui sa va luptati vreo 10 ani, pana o sa ajungeti unde doriti... ..asta inseamna ca trebuie sa acordati prioritate profesiei...
kudika226898
Postat pe 28 Iulie 2010 00:33
De la: juicenoni, la data 2010-07-27 08:52:38Din pacate acele vremuri, asa cum spuneati, au cam apus.
Atunci statul va punea pe fiecare la locul lui de munca, si va dadea casa, pe bani putini.
Si eu/si noi am rabdat. Am rabdat timp de 12 ani (scoala -liceu) mai apoi inca 12 ani (facultate - rezidentiat).
Am trait cu gem de la mama de acasa, si am umblat in aceeasi pereche de blugi timp de 2-3 ani.
Tot mai sunteti de parere ca mi-am dorit totul de la inceput?
Am perseverat, si am avut ambitie. Am reusit sa ma afirm la o Clinica dintr-un Spital Universitar. Am dedvenit cadru Universitar. Mi-am dat doctoratul in medicina la 32 de ani, si tot cu salariu de 1100 RON am ramas...
Considerati ca ar mai fi cazul sa am rabdare?
Nu am fost in concediu de 4 ani de zile, pentru a ne cumpara un apartament. L-am finisat cu propriile maini, pentru ca de unde bani? Ca doar pacientii nu vin cu sutele, si chiar daca vin problema fiecaruia trebuie rezolvata. Si sa nu credeti ca pacientii au bani, si-ti multumesc chiar in asa fel, incat daca ajungi acasa dupamasa sa nu mai ai nici o grija.

A! Ca nu mi-am gasit o specialitate nemaiauzita? Ca lumea sa vina ca la Mecca?
Da adevarat. Dar si o asemenea specialitate ar cere sacrificii. Iar cel sacrificat este de regula familia.
Imi cer scuze daca nu sunt pregatit sa-mi sacrific copilul si sotia, pentru medicina...

Astfel ajungem amaritii de medici tineri (pentru ca sa nu va faceti iluzii ... nu suntem singurii in aceasta situatie) sa ne cautam tot felul de alternative.







... nu e mai usor nicaieri ... trebuie sa ai pasiune si sa accepti ceea ce vrei sa faci ... vrei sa fii domnul doctor sau nea mihai este optiunea fiecaruia si trebuie sa se tina cont si de ceea ce implica ... altfel nu terminam cu frustrarile ...


marco918
Postat pe 28 Iulie 2010 00:40
E f. ciudat, e primul dr. care se lamenteaza...
kudika226898
Postat pe 28 Iulie 2010 17:20
Nu ma lamentez draga mea, pentru ca nu am de ce.
Am incercat doar sa va explic, de ce suntem nevoiti in general medicii tineri ori sa plecam din tara ori sa ne gasim si niste surse alternative de venit.

Totusi vis-a-vis de postarea Ta, mie mi se pare foarte ciudat ca Tu considera ca sunt primul doctor care se lamenteaza. Mai deschide si Tu un ziar, sau urmareste cate o stire pe la televizor, in loc de telenovele toata ziua, pentru ca in momentul in care vei ajunge la spital cu o problema sau alta, vei fi luata prin surprindere de lipsa medicamentelor, lipsa materialelor sanitare de baza, sau chiar de asteptarile sau cerintele materiale ale doctorilor, care te vor trata.
juicenoni
Postat pe 29 Iulie 2010 11:50
Ce-i drept, n-am prea avut nevoie de doctori... ...si stiu care sunt problemele cu care se confrunta spitalele... ...dar doctorii cu care am avut de -a face aveau mentalitate de invingator... ...si nu cred ca se mai plange vreun dr. pe net....isi vad de meserie, care e solicitanta... ...sincer, esti primul caz pe care l-am intalnit...
kudika226898
Postat pe 29 Iulie 2010 19:30
Iti reamintesc din nou: nu ma plang, pentru ca nu am de ce.
Explicam doar, de ce suntem nevoiti sa gasim si surse alternative de venit.
Eu mi-am gasit. Lucrez in 4 locuri, si pe langa acestea imi conduc afacerea.

Trebuie sa fii dezamagita ca tot nu ai gasit primul caz....
juicenoni
Postat pe 30 Iulie 2010 10:44
Pai, nu te prea cauta lumea, de-ti trebuie 4 job-uri...si pe 4 surse de venit, ar trebui sa poti merge intr-un concediu...
kudika226898
Postat pe 30 Iulie 2010 16:01
De la: juicenoni, la data 2010-07-30 10:44:12Iti reamintesc din nou: nu ma plang, pentru ca nu am de ce.
Explicam doar, de ce suntem nevoiti sa gasim si surse alternative de venit.
Eu mi-am gasit. Lucrez in 4 locuri, si pe langa acestea imi conduc afacerea.

Trebuie sa fii dezamagita ca tot nu ai gasit primul caz....


Don' doctore, te conversezi pe net in timpul programului?
kudika226898
Postat pe 30 Iulie 2010 16:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
silueta sau cat de mult iti doresti sa te recunosti ca femeie 33 De la: DESERT_PLANT_healthy 22 Noiembrie 2013 10:38
Ceai zein 51 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:10
Podusele Herbalife..bune sau doar o strategie de marketing? 4 De la: ioanaM88 31 Martie 2011 22:41
Piele uscata 2 De la: camiflorea 22 Martie 2010 22:20
mi-a intarziat menstruatia 4 luni help ! 10 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:13