Setari Cookie-uri

kinetoterapia

fiizoterapie kinetoterapie si masaj la MED-AS PROFESIONAL BD REGINA ELISABETA NR57..3130921
floryadry
Postat pe 5 Martie 2009 17:57
Intradevar...Avem la ora actuala printre noi foarte multi OAMENI pe care Ingerasii lor protectori si Creatorul nostru Divin i-au trezit din somnul cel adanc...
Acel om a fost multi ani dominat de Egou sau Sinea falsa .
Acesti minunati Oameni ( DUMNEZEI ) sunt treziti de Creatorul nostru Divin cu o misiune bine stabilita...pe care unii o constientizeaza mai mult...altii mai putin...Ceea ce cred ca este foarte grav.
Din aceasta cauza SPIRITUL care administreaza Trupul Fizic al acelui OM trezit sau semitrezit din somn se supara , plange foarte mult ca acel OM umbla cu prosti. De aceea apar acele suturi ( boli, accidente etc)
Cei mai multi OAMENI aflati in aceasta situatie sunt TERAPEUTII, Preotii, afaceristi, profesori, ingineri, mucitori etc.
Dar acum ne referim doar la terapeuti...prea putin are importanta specialitatea sau darul pe care la primit cu toata dragostea...
Pur si SIMPLU ...
A uitat si uita de ce este un canal ENERGETIC
Uita cine il ajuta sa fie un CANAL energetic intre Creatorul Divin si Omul ( Dumnezeul, fratele lui) blocat energetic ( BOLNAV ) in ce imprejurari a primit si primeste acest dar si PENTRU ce il PRIMESTE....
da DUREROS
Acesti zisi TERAPEUTI ...oare... este normal sa ceara BANI pentru Deblocare Energetica ??? Chipurile ca el VINDECA ....FALS, FALS, FALS....
Sa vorbeasca mai mult cu Sinea superioara Si cu Inima lor...
Daca.... unii terapeuti, care citesc aceste randuri se simt DOMINATI de Egou de Sinea Falsa, care VAND fara sa constientizeze DARUL DIVIN , acele daruri pe care Spiritul i l-ea daruit cu toata dragostea pentru a ajuta fiinta umana pentru a trezi fiinta umana din somnul adanc de peste cateva milioane de ani...
SUNT pentru ASCENSIUNEA COMUNA spre INFINIT.
Va aduc aminte cu toata dragostea IN momentul in care se VAND aceste daruri DIVINE primite...COBORAREA spre adormire, ABIS este chiar mult mai rapida de cat urcarea ( ascensiunea spre infinit)
Acum fiecare are liberul arbitru...alege ce vrea : ascensiunea spre INFINIT sau coborarea spre intuneric..
Aceste vanzari se mai cheama si ISPITE..administrate de EGOU sau Sinea Falsa CEEA ce cred ca va va da de gandit.
Dumnezeul nostru creator sa va binecuvanteze cu o infinita iubire divina si dragoste de viata alaturi de cei dragi.
healthy000378
Postat pe 29 Iunie 2009 11:24
Este foarte adevarat ,dar pentru "darurile primite",de exemplu "bioenergia".Lazarev in cartea "KARMA" amintesteste ca aceasta fiind un DAR DIVIN trebuie daruit ....
Dar in cazul in care devii TERAPEUT platind puterea primita prin "ACORDAJE SPIRITUALE" facute de un Master teacher ,tratamentul trebuie platit cu o forma oarecare de energie (bani si/sau in natura).Aici este vorba de LEGEA ARMONIEI UNIVERSALE (Ying-Yang)care trebuie respectata ...iar creditele neplatite ,spunea un preot vor fi platite pana la 7 generatii.Nu denigrati TERAPEUTII ,deorece cel ce isi asuma aceasta raspundere isi pune viata in pericol ,el stie aceasta si ofera sacrificiul suprem uneori .Cu respect ne amintim de mari maestrii care totusi..au plecat.De ce ?,deoarece entitatea energetica "BOALA" atunci cand reusesti sa o scoti din trupul pacientului se arunca imediat in apropriere ,adica in terapeut care daca este de ex.obosit si are o mai slaba protectie energetica si atunci...maestrul se imbolnaveste sau chiar moare .Deci respect pentru noi si acestia .Cu este cu iubirea de sine si de aproapele ..? Va respect pentru ceea cec stiti si va multumesc ca incercati sa ne aratati uneori "calea "
IOANA1947
Postat pe 15 Noiembrie 2009 18:03
as dori sa ne spuneti parerea dvs. despre inforenergetica
healthy007655
Postat pe 16 Noiembrie 2009 07:40
Nu stiu ce te-a putut supara stimate dn sau dna..... Nu stiu ce meserie aveti dar stiu sigur ca este sub nivelul unui terapeut.. asa imi explic avand in vedere ca puteti vb in felul asta despre ei.Va trasmit sincere pareri de rau si daca va mai acordati timp mai informati-va de ce inseamna sa fii terapeut.LA MULTI ANI!
cry_cristinuta
Postat pe 1 Ianuarie 2010 01:23
Buna ! Ma alatur tie si spun cu sinceritate ca multi ani nu am luat nici-un ban , cu atat mai mult cu cat am condus o socetate de inforenergetica fiind vice cu prob . organizatorice , deci toate au trecut prin mana mea.Deseori am fost fortat sa primesc ceva care de fapt nu suplinea nici efortul , nici timpul pierdut si cum zici tu pericolul la care te expui daca un pic nu esti atent. Sa spun ca pentru nenumaratele grade am platit cursurile stand pe unde apucam in diferitele orase ale tarii ,unde se tineau acestea ...Dar lucru cel mai important este si de care mi-am dat seama , este ca pacientul nu numai ca nu vine la timp , dar chiar crede ca i se cuvine , ca tu trebuie sa te rogi pentru el , iar el ,cel batut de soarta nu trebuie sa faca nimic.De aceea stimate domn care vezi lucrurile cu ochelari de cal, e bine ca pacientului sa i se ceara ceva , cat de cat , dar, nu sa i se jupoaie pielea si aici sunt de acord cu tine.Si ca lucrurile sa fie si mai clare spun ca orice tratament de asemenea natura , poate ave rezultate f. bune , doar atunci cand pacientul a inteles mesajul si incearca sa se schimbe, nu doar cu vorba , ci cu fapta . Intr-o zi am cunoscut o persoana care avea casa plina de icoane asa cum se obisnuieste acum, dar nu si-a schimbat niciodata apucaturile. Cand i-am spus ca nu peretii cu icoane o va ajuta , ci rugaciunile plus schimbarea , a renuntat la mine si asta ca liberul sau arbitru nu mai functiona , nu era lasata , stii de cine.. ?. Si mai vreau sa adaug ceva . nu am vazut niciodata pe adevaratii practicanti sa se imbogateasca , doar pe sarlatani.

nicusor
Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:37
Din cate stiu, kinetoterapia este terapia prin miscare, asa cum ne explica si dl. Ovidiu Serban Indrei, kintetoterapeut: Kinetoterapia se defineste ca terapie prin miscare efectuata prin programe de recuperare medicala care urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional în diverse suferinte. Kinetoterapia este o forma terapeutica individualizata care, plecînd de la programe de exercitii fizice statice si dinamice, se poate folosi în programele terapeutice profilactice (de prevenire), curative si de recuperare.
Pentru a deveni kinetoterapeut trebuie sa studiezi organismul uman,miscarile locomotorii si tot ce tine de acestea, sa stii ce urmari ar putea avea asupra corpului uman anumite miscari, nu e chiar simplu. Trebuie sa studiezi ani buni pentru a deveni kinetoterapeut, iar kinetoterapeutii trebuie si ei sa traiasca, ca doar nu s-or hrani cu aer.
healthy001253
Postat pe 12 Februarie 2010 02:22
Omul trebuie sa plateasca ceea ce primeste ca sa pretuiasca si sa pastreze! Nu ati vazut atatea persoane bolnave, la care afectiunea s-a ameliorat si si-au reluat vechile obiceiuri nesanatoase - tutun, alcool, alimentatie necorespunzatoare - ca apoi sa invinuiasca terapeutul si nu pe el, cel care nu si-a pastrat putinele rezerve recuperate?
camiflorea
Postat pe 3 Aprilie 2010 18:01
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 13 Aprilie 2010 09:15
Kinetoterapia nui de prevenire eu am afcut anul acesta ,sufar de dicopattie lombara si spondiloza cervicala ,am ciocuri in calchiie ,am urmat fitoterapie cu ace chinezesti si kinetoterapie ,ma-m simntit foarte bine ,dar ne fiind in tara nu am putut continua, ca sa ai un rezultat ,trebuie sa faci cel putin 4 luni ,am exercitii sa fac acasa dar nu le vei face niciodata ca in prezenta specialistului, daca cineva are nevoie da un kinetoterapeut bun va pot recomanda ,si pentru ace chinezesti la fel ,eu m-am simntit bine si am mers in urma recomandarilor altor persoane care sau trata si au avut rezultate,la kinetoterapeut am ajuns cu ajutorul tvri in tara nu il receptionati daca nu aveti antena hotberd ,va doresc sanatate si daca cineva are nevoie voi urmari si va voi raspunde multa sanatate, de aceia suntem aici sa ne ajutam ,fiecare din experienta pe care a avuto multa sanatate.
kudika078676
Postat pe 13 Aprilie 2010 23:14
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 21 Aprilie 2010 11:08

Recomandari