Setari Cookie-uri

Spondiloza cervicala

Daca nu va simtiti bine dupa fizioterapie si masaj

Va recomand Laserterapia sau Acupunctura

Dr.Otto Fotescu
ottto
Postat pe 9 Aprilie 2009 15:22
. Toate formele de artritã împãrtãsesc aceleasi simptome de durere severã, pierdere a mobilitãtii si o diminuare a calitãtii vietii.
Existã 14 tipuri de colagen, dar colagenul primar, cel mai predominant, este cel de tipul II. Dacã acesta se obtine din cartilajul sternului de pui, pui de la 6 la 8 sãptãmâni, contine un numãr mare de glicoproteine cu un continut foarte mare de polizaharide care sustin încheieturile. Acestia includ sulfat de glucozaminã pe care s-au fãcut timp de 30 de ani studii controlate tip placebo care în prezent ajutã la refacerea cartilajului din tesutul articulatiilor. De asemenea, stim cã acestia contin o concentratie mãritã de sulfat de condroitinã A care este un antiinflamatoriu puternic si care reface tesutul articulatiei. Colagenul de tip II mai contine un antioxidant descoperit recent numit matrice de cartilaj glicoproteic (CMGP), care ajutã la reducerea degradãrii oxidative a articulatiei.
healthy001487
Postat pe 18 Mai 2009 23:46
Va recomand gelul PUTEREA URSULUI. Simti stare de bine pe loc. Va pot ajuta sa va vina acasa . Scrieti-mi pe mail :pricrodica@yahoo.com
healthy002409
Postat pe 7 Iunie 2009 08:50
dar despre kinetoterapie ati auzit?despre efectele curative ale apei termale?despre kinetoprofilaxia posturilor corecte,spondilozele cervicale apar in 90 % de cauza profesionala,manichiuristi,cosmeticieni,stomatologi,persoane care stau mult timp cu capul aplecat,in timp musculatura paravertebrala cervicala slabeste,apare contractura muschilor umerilor,corpuk la durere adopta pozitii compensatorii dar distructive pt ameliorarea discomfortului,sau durerii create de tensiunea intracraniana.Toate aceste mici probleme se acumuleaza in ani iar daca nu tratam aceste probleme in timp vertebrele aluneca,sau se taseaza si pe fond de deshidratare si la cele mai bruste sau mici miscari ciupesc din radacina nervoasa si ne da simptome veghetative precum,ameteli,greata,varsaturi,parestezii(intepaturi,furnicaturi) in cot degete,sau in cazuri grave,acufene(tziuit in urechi) si tulburari de vedere.Asa ca dragii mei,faceti-va analizele de laborator pt depistarea factorurlui reu8matoid pe urma consultati un medic specialist precum Reumatolog sau medic BFKT si pe urma treceti direct pe KINETOTERAPIE
andreaV
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:37
buna ziua acest subiect a fost pus pe forum de mine si va multumesc pentru toate sfaturile de la orcine vin,din pacate nu am mai deschis internetul am fost in tara si am facut intradevar kinetoterapie si acopunctura ,dupa 14 sedinte de kinetotereapie si o luna jumate acopunctura intradevar ma-am simtit mai bine dar nui suficient in astfel de tratamente trebuie intre 4-6 luni sa se vada efectul eu nu pot sa stau atit pe linga acopunctura mi sau dat si niste tincturi din plante cu care continui si acum fac exercitii acasa nu pot spune ca sunt bine pentru ca treburile casnice nu ai cum sa le ocolesti mai ales cind sunt copii,cea mai mare problema a mea este durerea de calcii sa format ca niste ciocuri mai ales dimineata cind ma scol ,am cumparat din tara gelul puterea ursului si ghiara dracului si le combin cu crema de masaj de la gerovital intradevar face bine va doresc multa sanatate si daca cineva este din Bucuresti va pot recomanda unde am facut chinetoterapie este intradevar un profesionist a lucrat in centrul Ana Aslan din Eforie Nord eu personal lam vazut la TVRI la emisiunea unde intradevar se aduc doctori buni dupa o experienta de peste 20 de ani ne traiti in tara pot spune ca intradevar avem medici buni eu am sintito acest an ,va doresc multa sanatate la toata lumea care cauta un sfat pe acest forum.
kudika078676
Postat pe 23 Octombrie 2009 08:14
AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96



IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 14:05
Dragele mele doresc sa va ofer cateva detalii despre absorbantele active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi.
Este un produs , cu actiune imediata si eficace,acesti Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc.
Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie.
In plus, elimina mirosurile.
Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc.
In Romania aceste produse abia incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani.
Produsele au certificate FDA-USA si UE.
Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa.
O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON :
De acum inainte veti putea beneficia nu numai de
absorbantele pentru ciclu normal,
ciclu abundent sau
pentru uz zilnic,
ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini,
Talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau
Seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu
(ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal,
eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal
pentru intretinerea ovarelor sau
ingrijirea dupa avort.
Nu trenuie sa devii DISTRIBUITOR daca nu vrei dar poti cumpara aceste produse cu reducere de 25% in calitate de CLIENT PREFERENTIAL.Ce zici ,VREI ?
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96






IOANA1947
Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:56
gelul puterea ursului de unbde poti face rost? bejan_daniela@yahoo.com mc
danteluta
Postat pe 2 Februarie 2010 17:11
tocmai am gelul pe birou,eu l-am luat de la distribuitori, dar pe eticheta spun cam asa:Life Care Corp,European Headquarter,Romania Chisoda,DN 59,Hala nr 8,Platforma Incontro.Ca adresa office@life-care.ro, tel 0256228833.Mie personal imi face bine...
bote_healthy
Postat pe 3 Februarie 2010 15:37
Untul pamantului,tinctura si alifie.Se face masaj in afectiunile de:orice durere reumatica,lombosciatica,spondiloza cervicala,troboflebita,deformari osoase(ciocuri,monturi)dureri musculare,degeraturi,umflaturi.Eu am cumparat anul trecut cand am fost la tratament la Caciulata,dar se poate comanda de la fitoterapetul Albut Danut,Poieni de Jos,nr. 30 ,Bihor la nr. tel 0745701884,0742092717 si iti trimite prin posta.Pretul este 23 ron tictura de 500ml si alifia 12 ron.Sanatate.E foarte bun,daca boala nu este extrem de avansata..........zic eu de operatie.
card
Postat pe 4 Februarie 2010 18:55
Stimata doamna,/domn,
Doresc, pe acesta cale, sa va fac cunostinta cu un produs deosebit pentru pastrarea tinereti, vigorii si sanatati. Produsul este “100% PUR COLLAGEN Capsule”,obtinut din stern de pui de 6-8 saptamini si este rezultatul cercetarii si productiei firmei ENCORE COLLAGEN Ich. USA. Este legalizat pentru comercializare in ROMANIA si asigura o regenerare a intregului organism. Americanii il numesc “PILULA DE TINERETE”.. . Are efecte benefice asupra circulatiei periferice, asupra inimii (inaintea unei operati de valve, baypas etc . se face o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN), si in special asupra articulatiilor si bolilor acestora (artrite si poliartrite reumatoide, artroze, coxartroze, discopatii, … reface lichidul sinovial ).Nu in ultimul rand , este un produs cu un efect miraculos asupra tenului (inlocuieste cu succes si pe termen lung acidul hialuronic,biotonina si alte descoperiri recente in materie de eliminarea ridurilor si de intinerire), asupra celulitei, dar rolul lui major este de vindecare si regenerare a intregului organism.
Puteti afla mai multe noutati intrind pe www.centrofarm.ro, forum de sanatate, “Produse naturiste” sau contactindu-ma la telefon nr. 0770492583, andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
P.S. Mie , acest produs mi-a facut mult bine si am promis ca voi face la randul meu bine , facindu-l cunoscut .
Cu stima si pretuire,
DAN ANDREI
healthy001487
Postat pe 6 Februarie 2010 06:55
tarot_healthy
Postat pe 19 Mai 2010 12:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
doctor bun 3 De la: Florentina_Ionita_1 22 Iulie 2013 12:21
SALUT- AM NEVOIE DE CEL MAI BUN MEDIC DIN BUC PE ULCERE SI HELICOBACTERII 2 De la: kudika_944613 24 Decembrie 2013 08:32
Chisturi mamare 55 De la: 10 Septembrie 2013 20:47
Analiza EMG - electromiograma! 4 De la: office_salinasusesi_ro 16 Februarie 2010 15:28
ozonoterapie in Ploiesti 4 De la: kudika332554 2 Aprilie 2011 23:47