Setari Cookie-uri

Produse ce ajuta la disparitia acneei si a celulitei

Buna! As vrea sa ma informez despre un site de unde mi-am procurat doua produse ce m-au ajutat sa scap de acnee si celulita.
Magazinul on-line se afla aici: www.tehnica-medicala.ro , la categoria "ingrijire medicala". De-aici mi-am procurat o sauna faciala, foarte buna, care, prin intermediul aburilor m-a ajutat sa scap de acnee si de puncte negre. A fost o minune ca , in sfarsit, pielea fetei poate "respira".
Un alt produs la fel de bun a fost colantii anticelulita. Fara medicamente, fara prea mult chin, am scapat de doua probleme extrem de deranjante.
Livrarea produselor se face in orice zona din tara, intr-un timp foarte scurt
kudika006707
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:45
POTI SA TE DAI CU CLEANANDCLEANER

Postat pe 10 Aprilie 2009 13:08


Esti cam peste tot ,nu-i asa?
soris73
Postat pe 22 Mai 2009 15:11
asa e
kudika006707
Postat pe 22 Mai 2009 19:41
Suna a reclama.
ccd_
Postat pe 11 Iunie 2009 00:27
De la: healthy001158, la data 2009-04-10 12:45:16Buna! As vrea sa ma informez despre un site de unde mi-am procurat doua produse ce m-au ajutat sa scap de acnee si celulita.
Magazinul on-line se afla aici: www.tehnica-medicala.ro , la categoria "ingrijire medicala". De-aici mi-am procurat o sauna faciala, foarte buna, care, prin intermediul aburilor m-a ajutat sa scap de acnee si de puncte negre. A fost o minune ca , in sfarsit, pielea fetei poate "respira".
Un alt produs la fel de bun a fost colantii anticelulita. Fara medicamente, fara prea mult chin, am scapat de doua probleme extrem de deranjante.
Livrarea produselor se face in orice zona din tara, intr-un timp foarte scurt


buna nu vreau sa zic cum zic altii (suna a reclam)din intimplare am ceva cunostinte in domeniu,chiar si diplome profesionale pe anumite masini cosmetice,side cosmetica ,nu exista nici un produs sau colanti care sa lucreze singuri ,sunt creme care ajuta colanti sunt buni si eu personal iam folosit dar nu singuri pui crema anticelulita si daca nu poti merge ,cit faci treburile casei sau cu masaji profesional ,referitor la acnee sunt povesti trebuie lucrat foarte mult la curatarea fetei si daca nui facut in cbinet nu ai prea multe seanse ,acum nui nevoie de reclame toate companiile au produsele foarte bune dar in general se cere magie nu exista asa ceva .Daca mergi la un salon si nu continui acasa cu creme degeaba nu vei avea rezultat,daca zinlic va curatati fata si o data pe saptamina un gomaji ajuta ,nu toata lumea are posibilitate sa mearga la salon ,eu personal folosesc cremele noastre ASLAVITAL cu argila mie imi merg foarte bine ,si far reclama pentru celulita,sunt bune dar am folosit ANESI este produs SPANIOL si il recomand dupa ce am lucrat cu el este foarte bun de la anesi poti folosi pentru acnee PEELING ENZYMATIQUE care se combina cu LOTION CONTROLE se lasa sub abur 3 minute asta ajuta si cine are probleme cu acelecosuri inflamate dupa ce se scot pune tinctura de propolis in locul de unde ai scos comedonul sper sa te ajute pe tine si pe alti (nu stiu daca se comercializeaza la noi dar eu am vazut pe net anumite saloane ca folosesc ANESI multa bafta si toti care stiu alte produse eu zica ca este bine sa le spuna numai asa ne putem ajuta uni pe alti .
kudika078676
Postat pe 7 August 2009 08:33

ACUM !
AICI (local ) !
ACOLO(distal) !
Pentru dumneavoastra
LIGHT& LEAVING WATER THERAPY
ENGLEZA & ROMANA & EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE & LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA , RAZE INFRAROSII SI HELIU.
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI & TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu “IUBIRE SI RECUNOSTINTA
”LEAVING WATER THERAPY”
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96


IOANA1947
Postat pe 28 Octombrie 2009 15:27
Si totusi postarile nu ating sub nici o forma subiectul topicului. Chiat daca se face reclama nu este nimic rau, insa faptul ca nu se spune mai nimic despre subiect...
Da dispozitivul pentru sauna faciala de la tehnica medicala este foarte bun pentru ten insa sauna poate fi efectuata simplu si cu un vas de apa fiarta si un prosop. cei care stiu nu trebuie sa cheltuie cateva sute de lei pentru o tehnica arhicunoscuta inca din antichitate. Cei cu bani insa isi pot permite si dispoyitivul iar cei si cu mai multi bani pot frecventa saloanele de infrumustare.
Revenind la subiectul topicului.
Acneea este provocata de un exces de grasime, cecretata de glandele seboree, care au rolul de a hidrata si proteja pielea. Factorii externi insa> toxine, praf, factori de mediu, rayele UV, igiena precara, ca si factori interni cum este hranirea ori denumita pompos nutritie este neadecavata persoanei, producand un exces de grsime la nivelul pielii. in momentul cand nivelul de toxina din sistemul sanguin este mare tendinta sistemului imunitar de a elimina acest toxine se manifesta si la nivelul porilor pielii. Cand piele este imbacsita ori datorita unor factori de mediu (caldura, frig9 se creeaza o congestie sau o dilatare excesiva a acestor pori ai pielii. in acest fel apar acneele , punctele negre, albe, ori alte tumefactii ale pielii, atat pe fata cat si pe corp.
Desigur ca exista o multitudine de tratamente de la cele medicamentoase ce se gasesc in orice farmacie, la cele cosmtice de origine chimica- cele mai multe la cele naturale, adica cele care nu au nici un fel de efecte adverse si sunt bine toletare de organism.
O crema speciala pentru combatrea acneei ori a altor asemena afectiuni, contine pe un suport de grasime poate fi animala, ori cele naturale din uleiuri vegetale, contin minerale extrase din plante, vitamine din aceeasi sursa, coloranti naturali ori inalbitori de asemenea naturali, cel mai uzitat fiind un extract vegetal cu proprietati de albire fara a schimba structura molecualar a produsului, si in unele cazuri conservanti de asemenea naturali. Pentru a fi admise pe piata aceste creme, ori produse trec printr-o serie de teste, de la cele dermatologice la teste mai complexe privind admiterea lor pe piata. de regual producatorii seriosi eticheteaya produsul cu certificarile respective, si obligatoriu instructiouni in liba tarii unde sunt comercializate. lipsa acestor elemente ca si continutul de substante, tu ca cumparator trebuie sa sti ca acel produs este comercializat ilicit, fara o garantare atat a efectelor cat si a actului comercial.
Cunosc asemenea produse le folosesc si fac marchetingul lor, dar pentru a nu fi acuzat de reclama, cei interesati ma pot contacta.
Numai bine celor ce stiu sa discute frumos si pornesc discutii interesante.
Nutrisan
Postat pe 9 Ianuarie 2010 07:20
Fetelor eu am scapat de dureroasele cosuri cu ajutorul tratamentului cu Acnezine de la Revitol. Acest tratament consta in: Crema Acnezine de la Revitol si Pastilele Acnezine de la Revitol. Va spuns, sincer, ca scapti si de cosuri si de pete chiar si de cicatricile cauzate de acnee. Va las id-ul meu daca doriti sa stiti mai multe detalii: oana_eu2009
V-am pupacit
O zi buna
scumpica20
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:51
tarot_healthy
Postat pe 19 Mai 2010 12:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oftalmologie 4 De la: kudika_23113 29 Ianuarie 2013 12:26
buna ziua! 7 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 08:46
buna seara 13 De la: kudika1993 13 Iulie 2010 14:54
Recomandare pt operarea varicelo 3 De la: kudika481475 13 Martie 2013 12:06
test babes papanicolau 3 De la: kudika421339 22 Septembrie 2011 14:40